Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ženske-brkice

ženske-brkice

Opažam, da mi rastejo brkice. S čim si jih odstranjujete, na koliko časa? Kaj pa ta aparatek, ki ga reklamirajo po televiziji; je že katera sprobala?

Odstranju mi jih kozmetičarka z voskom vsake 2-3 tedne.

Tist aparatek iz top shop imam jaz. Kaj naj rečem meni je čisto brezveze. Boli ful, odstrani bolj malo. Jaz sem šla nazaj na trakce z voskom.
Mogoče ima kakšna druga boljšo izkušnjo s tem. Meni ni ok.

Uporabljam trakce z voskom.

Mene zanima kako vam rata s temi trakci,jst se vedno neki trudim,pa se mi vedno zalima,pol pa še ful boli k prasica,pa še ful mal gre stran,pol se pa jebem s pinceto,pa nevem kaj narobe delam,a ga preveč al pa premal segrejem med dlanmi,help me

:))) kaj pa vem kaj delaš narobe, Meni vedno 100% rata vse vstran spravit, No ja, malo pa res zaboli, ko potegneš na hitro trak.

meni vedno rata. preveč ga ne smeš segret, ker rata pocast in kožo moraš imeti popolnoma suho. jaz trakec dobro pritisnem na kožo, z eno roko ga držim, z drugo pa zelo hitro potegnem in gre vse stran, bolečine skoraj ne začutim

Prej sem uporabljala Veet trakce z voskom in mi jih je vedno full lepo pobralo, skoraj brez bolečin. Zdej sem si pa nabavla Tweeze (ta aparatek) in si jih poberem z njim, vendar me bolj boli kot s trakci … tako da že razmišljam, da bi spet prešaltala na trakce.

ja, res mnogo bolj boli z njim.

Bejži dej … jst sem se naredila pogumno in sem se s tisto zadevo lotila podpazduh. Brrrrrr … auuuuu … bolelo je ko sam satan. Pol sem se pa razpiiiiiiip in sem vzela kar strojček za noge in končala z njim … pa je pol manj bolelo. In sedaj si 1x na teden obdelam podpazduhe szi strojčkom za noge in je ko šus … Tweeze pa bolj kot ne sameva.

S tweezejom 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close