Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zenske ali vam veckrat pride

Zenske ali vam veckrat pride

Med akcijo kolikokrat vam pride? Veckrat, enkrat? Nikoli? Od cesa je odvisno?

Odvisno od moškega in sproscenosti

S tabo še nobeni nikoli ni prišlo in ji tudi ne bo.

do pet se štejem, potem pa ne več ?

Redko mi pride več kot enkrat. in se tem sem čisto zadovoljna. orgazem ni vse, kar v seksu šteje.

Samo naslov sem prebrala in mi je prišlo

Sedaj že drugič

Po mojih izkušnjah ženskam prihaja “v valovih”. Večkrat zapored. Z različno intenzivnostjo.

Odgovor na objavo uporabnika
iDesi ?, 18.09.2025 ob 12:53

Po mojih izkušnjah ženskam prihaja “v valovih”. Večkrat zapored. Z različno intenzivnostjo.

Eh, valovi, tisto niso pravi orgazmi. Potem lahko jaz rečem, da mi pride vsaj 5x. Ma kje, orgazem je močan in te upočasni, zadovolji, ne želiš glih nadaljevanja, in ta je zares bolj samo eden.

Dejansko se zdi odvisno od tega, ali se dovolj sprosti in preda, da ni v svoji glavi, da jo nič ne skrbi oz. da dobesedno na nič ne misli, ampak je povsem v svojem telesu. So pa različne valjda, ene se brez težav, ene pa težko odlepijo od svojih misli, strahov in zadržkov.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno606, 18.09.2025 ob 13:11

Eh, valovi, tisto niso pravi orgazmi. Potem lahko jaz rečem, da mi pride vsaj 5x. Ma kje, orgazem je močan in te upočasni, zadovolji, ne želiš glih nadaljevanja, in ta je zares bolj samo eden.

je res ,ne vem v kakšnih valovih, ko  in če ženski pride to čutiš ,potem se mora umirit en čas ,podobno kot moški ,da nadaljuješ naprej do drugega in tretjega …in zanimivo ,v kakšni akciji… ,dosti žensk z nabijanjem  sploh ne doživi orgazma ,nekaterim je en dovolj …enako kot nekaterim  moškim  ,drugi hočejo več ,smo različni…aja ,pa nimam dosti izkušenj ,mogoče se motim….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close