ženske a je katera kdaj pila Helex vsaki dan
spila sem to eno majhno dozo, samo 0,25 tabletko in sem umirjena, nimam neke panike v sebi, ki jo doživljam zaradi stresa, diham umirjeno in počasi, počutim se sproščeno
zanima me tiste, ki ste jemale in jemljete Helex, ali ga vsamete vsaki dan, to me zanima, odgovarjajte tisti ki veste in ne tečne dolgočasne ženske
Za Helex največkrat reče zdravnik, da ga lahko vzameš po potrebi, ker se ga zelo hitro navadiš in povzroča odvisnost (kar pomeni, da ti potem ne pomaga več! ker ne moreš v nedogled povečevati doze).
Če ga jemlješ vsak dan do 10 dni, pa ne bo hudega.
Za vsak slučaj pa le preveri še enkrat pri svojem zdravniku, ki ti ga je predpisal.
Srečno.
Aha, a nisi ti tista z ogromnimi naslovi v temah in z dolgimi nicki, ki ti nismo uspeli nikakor dopovedat, da se tisto, kar pišeš v naslove in nicke piše v vsebino posta?
Ko smo ti svetovali, da stopiš do psihiatra, si pa norela. No, zdaj si to končno naredila. In ne sprašuj tukaj ljudi, ki nikoli niso jemali pomirjeval, kdaj in kolikokrat naj jih jemlješ. A nimaš zdravnika? A ti ni on predpisal, kako in kaj? Če si pozabila, če ne veš točno, kako je rekel, pokliči in vprašaj. Nikakor pa ne delaj tako, kot ti tukaj rečejo. Ker celo če se najde kakšna, ki je to jemala po navodilih zdravnika, nikakor ni nujno, da je tebi naročil isto. To ni antibiotik, ki se ga bolj ali manj enako jemlje v času bolezni, pa še tu so odstopanja. Kaj šele pri pomirjevalih. Ne seri ga, in pokliči sestro, ter povej, kaj te muči.
svetujem ti, da helex vzames le ob hujsih napadih tesnobe. Sama sem ga dobila pri 25 letih, isto zaradi tesnobe, in ga lepo pila vsak dan. Saj ni problema ko ga imas, ampak ko ti ga enkrat ukinejo nastane pa cel kaos. Potem sele izves, kaj je to tesnoba in panika. Sama sem odsla na psihoterapevtski oddelek v Idrijo in se resila vseh tegob, tesnob, panike… in koncno zivim brez helexa, pa imam sele 30 let. Zato ti svetujem da raje cimmanjkrat vzames to tableto in poisces pomoc drugje. Vse dobro ti zelim
Jaz vem da jih ne bi jedel vsak dan ,ker človeka uniči. Bil sem odvisen od tega in ti povem raje imam najhujšo tesnobo kot krizo od tega. Vzemi jih ko bo res hudo vendar drugi dan absolutno nič. Vsaj 15dni nič bolje ti je it športat v gozd ali kamorkoli kot doma bit in jest te tablete verjemi, večina ti bo povedala podobno. Ne pravim da jih stran vrzi, ne ko bo res hudo ,vendar je problem pri tem da ti da ubčutek ugodja, evforije in zaradi tega ljudje potem ne nehajo, ampak vedno več goltajo ker telo rabi za isti učinek ugodja več, kot droga. Če boš res imela hudo tesnobo vzami ,pa še to, ne goljufaj same sebe ,verjemi tu pade večina ljudi, bodi realna pogovarjaj se z frendi (tapravimi frendi) dr. pa bo vse vredu. Idi ven, v naravo sama ,tam boš sprostila misli hodi teci karkoli vsaj uro pa boš v roku pol leta zmagala. Z sprehodi v naravo pa še vedno nadaljuj, boš videla kako je narava zdravilna pomirjujoča, vljubila jo boš pa še fanta lahko srečaš kakega športnega tipa ki ima polno dela v pisarni. Morda pa se poročita, nikoli ne veš ,če ne probaš
Forum je zaprt za komentiranje.