Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zenska v vezi in vsi njeni prijatelji

Zenska v vezi in vsi njeni prijatelji

Dobil sem dva odgovora, ostalo pa pisete povsem nerelevanten balast glede na temo. Nekdo vam je odprl peskovnik za vasa osebna cvekanja?! Kaj vam je????

Vprasanje me zanime, ker ne vem ali bi se odlocil posvetiti vec casa navezovanjem
novih stikov. Ali pa je bolje pustiti kakor je in se posvecati se naprej predvsem delu in sportu.
Ne vzamem si casa za sestajanja s puncami, niti ne veliko za druzenja.

Saj ni nekega splošnega pravila. Odvisno od ženske. Pomembno je, da boš zadostil njenim merilom glede skupnega druženja.

fb prijatelji ni rečno, da so res prijatelji – je veliko nekih znancev, ki so nekoč imeli nekaj skupnega v življenju, sedaj pa imajo fb.

Lahko imaš veliko znancev v reali ali na fb, najverjetneje pa je, da boš imel 1 ali 2 prijatelja v pravem pomenu. Jih rabiš več? In potem vsem pripoveduješ iste zgodbe svojega življenja? Negovati prijateljstva je pomembno, pomembne pa so tudi druge stvari v življenju. Najdi ravnovesje. Če to tu sprašuješ, si verjetno dal preveliko prednost delu in športu in imaš primanjkljaj pri stikih z ljudmi. Lahko pa da se preveč primerjaš z drugimi… in ti je pomembno, da pašeš v sistem.

a se ti šele ponujaš al že prosiš ☺[/quote]7

Ne eno, ne drugo :)[/quote]
odgovor je popoln … in razloži, zakaj si tukaj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, če bi še sam naredil kakšno potičko v tem peskovniku bi imel mogoče še kakšnega prijatelja več in bi lahko kolesaril v družbi. Torej, moj odgovor na tvoje vprašanje je da, posveti več časa navezovanju novih stikov, ker je fajn imeti občasno kakšno punco, sploh pa prijatelje.

Na vsa tvoja ostala vprašanja pa ti težko odgovorim, ker si iz vsega naredil en velik “šmorn”. Kakšno zvezo ima število prijateljev in kompleksi in Fb in … Če boš imel punco boš ti sprejel njeno družbo, ona tvojo in to je to.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

bistvo vsega je “zavist” da ima smklja več FB frendov (kar je “normalno”) kot tipos “frendic” (kar je tudi normalno)
Vsaj upam, da je na svetu več tipov, ki bejbam dajejo ponudbe za f.u.k kot bejb, ki f.u.k ponujajo ☺

a sem kakšno stopnjo evolucije prespal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close