Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženska oblačila ŽIVIH barv- kje????

Ženska oblačila ŽIVIH barv- kje????

Sem v srednjih 20.letih, imam povprečno postavo… No, imam “žensko obliko” (podarjeni boki), nisem suha, niti debela.
Sem svetlopolta in svetlolasa. In močno sovražim vse odtenke sive, zelene, rjave, indigo modre. Sedaj pa mi prosim svetujte kakšno trgovino- pri nas ali IT, AVS, kjer bi lahko kupila “normalna” oblačila. Torej ne maram nekih tunik, volančkastih zadev itd. Kje naj dobim kakšen lep puli, ali pleten zimski pulover oz.karkoli zimskega, da bi bil lepe modre, rumene, roza itd. barve?? Kamorkoli stopim, vspovsod te puste barve, me kar odnese iz trgovin.

REs lepo prosim za kakšno idejo.

včasih je imel Benetton take fajn pisane stvari, zdaj pa ne vem, že dolgo nisem bila tam.

Kaj pa v Orseyu si že bila?

Ni variante. Črna, siva, vijolična in turkizna. Vse trgovine so samo v teh barvah. Druga očitno letos ne obstoja. Sem iskala nekaj v rumeno-oker-oranžnih barvah, v kakršni koli kombinaciji, pa ni bilo sreče. Obredla sem celo Supernovo, za nameček še Takko, Outlet, NKD in celo Kik.
Pa pol BTC. Nič barvnega.

Tudi moja hči teh temnih barv sploh ne mara – in ji, mladostnici nekako res ne pristajajo. Žive barve jo zelo lepo poživijo, samo najti jih je cela znanost.
Zelo luštne puloverje (pleene pulije) sva kupili v Espritu ( rumena ter nekaj med oranžno in koralno barvo), eno luštno jopico v H & M (na bež osnovi pisani vzorčki), v Benettonu pa sva kupili rumeno, zeleno in oranžno majčko.

Peek&Cloppenburg (ne vem, če sem prav napisala).

Imajo malce bolj pisano ponudbo kot samo črno, sivo, rjavo …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close