Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženska me resno napada

Ženska me resno napada

Tako, stvar je resna, cinik ima frendico. Stvar ni tako daleč, da bi ji rekel parnerka, ker men se zdi, da je ona glih taki samostojni malo sarkastični tip ženske, kot k meni paše. Precej mlajša od mene, ne bom sploh povedal kolk. Nisem je uvozil iz Ukrajine, niti pripeljal s Tajske, niti kupil na Kosovu, ali kje naj bi že mi po mnenju foruma luzerji spoznavali ženske.

Stvar je pa tolk daleč, da sem ukinil  komunikacijo z drugimi ženskami, ker itak nimam moči za borbo na večih frontah. Končno ena, ki je v svojem poklicu tolk samostona, da mi lahko sledi v mojem življenjskem slogu. Športni tip, energična ženska, pa še več mi je, da ji zaenkrat ustreza, da živiva vsak na svojem. V kratkem načtujem kako zabavno skupno potovanje.

Ne vem še kam me bo zadeva pripeljala, mogoče še ena od nikoli končanih epizod mojega lajfa. Ampak po dolgem času sem pri seksu čutil nekaj takega, kot je pohota, želja, strast. In ja, všeč mi je, ko sva drug z drugim, pa tudi če samo pico skup jeva.

Všeč mi je tudi, da je finančno smaostojna in ne pričakuje nobenega spnzoriranja. Pomembno pa je, da je dobra družba in da počasi razume, da jaz nisem vsak dan dobra družba, čeprav velikokrat sem..

Zadeva je obetavna. Kot da je prebrala vse priročnike, česa ne delati ciniku in dela vse kontra. Mogoče najde sledi človečnosti v meni, ko sem brez čustev že 10 let, odkar mi je umrla babica.

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 27.08.2025 ob 21:10

Tako, stvar je resna, cinik ima frendico. Stvar ni tako daleč, da bi ji rekel parnerka, ker men se zdi, da je ona glih taki samostojni malo sarkastični tip ženske, kot k meni paše. Precej mlajša od mene, ne bom sploh povedal kolk. Nisem je uvozil iz Ukrajine, niti pripeljal s Tajske, niti kupil na Kosovu, ali kje naj bi že mi po mnenju foruma luzerji spoznavali ženske.

Stvar je pa tolk daleč, da sem ukinil  komunikacijo z drugimi ženskami, ker itak nimam moči za borbo na večih frontah. Končno ena, ki je v svojem poklicu tolk samostona, da mi lahko sledi v mojem življenjskem slogu. Športni tip, energična ženska, pa še več mi je, da ji zaenkrat ustreza, da živiva vsak na svojem. V kratkem načtujem kako zabavno skupno potovanje.

Ne vem še kam me bo zadeva pripeljala, mogoče še ena od nikoli končanih epizod mojega lajfa. Ampak po dolgem času sem pri seksu čutil nekaj takega, kot je pohota, želja, strast. In ja, všeč mi je, ko sva drug z drugim, pa tudi če samo pico skup jeva.

Všeč mi je tudi, da je finančno smaostojna in ne pričakuje nobenega spnzoriranja. Pomembno pa je, da je dobra družba in da počasi razume, da jaz nisem vsak dan dobra družba, čeprav velikokrat sem..

Zadeva je obetavna. Kot da je prebrala vse priročnike, česa ne delati ciniku in dela vse kontra. Mogoče najde sledi človečnosti v meni, ko sem brez čustev že 10 let, odkar mi je umrla babica.

Bravo , želim ti , da sta srečna

Wooow ,  ooopa, lej ga, lej ga fanta..!!! .Anede …zarečenega kruha se največ poje…Lej…, nikoli ne reci nikoli …in se imejta lepo…Ti prav privoščim ljubaaaavi…pa mogoč še kakega froceka aha, aha…No, poročaj kako se razpleta, bo luštno …

ah, dej no,…kako to misliš, da sta -že- seksala pa to…to rabiš maaaal počakat pa to…a kondom si gor spravil pa to…hehehehehe, vidi ga…se je rabu koj pohvalit, da namaka …ajme …

Pojava.

Vse čestitke!

Morda nam poveste, kako ste jo spoznali, ker v teh novodobnih časih je to že več, kot umetnost.

Mene je tud en namagnetil, čeprav se na splošno izogibam na tri metre ?.

Jaz želim.vsem obilo ljubezni in seksa, vsaj ne boste druge napadali kot razdražene ose.

Obvezno sproti poročaj tukaj! Ne bomo mogli brez tega! ?

Super zate. Sedaj pa mal  manj razmišljat pa več čutit 🙂

Pregovor: vsak pisker dobi pokrovko.

Tip naklada.  Še včeraj je bil zagrizen samec, danes pa že pozna fatalko.

@Ptica973

A bos tih! Ti pojma nimas kaj je “ljubezen” na prvi pogled.  ?

Če je to res sklepam da je precej obrazno in telesno grda. Samo grde debelajse se pečajo s tolk starejšimi pa še da nimajo para?? Če pa ni ravno debela ma pa postavo kot moški.

jao jao to pa more bit ena grdajsa

Kakšna ženska si izbere takega da je starejši pa da je ne more sponzorirat. Haloooooo to pa je podn. Sploh ne rabim opisa, vem da ma obliko telesa ko omara pa faco ko šrek.

Mora, da je spremljal Plestenjaka in pa Iztoka, vsaka naslednja je taprava Samo ona dva sta javni osebi. ???

Danes mi je zaupala, da ni bila vedno ženska, rojena v napačnem telesu si mi ni upala takoj povedat. Nisem rekel na glas, a potihoma sem upal in želel točno to, vse dobre strani moškega in edina ženske, čez dan moški pogovori, zvečer pa spodaj ženska, ni čudno, da je tako iskana, zdaj vem, o čem ljudje govorijo, ko rečejo ljubezen.

Samski cinik

A nisi ti nekoč imel veliko za povedati o možačah –  ženskah z moškimi lastnostmi? Pa o feminiziranih moških?

Vsekakor se super imej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close