Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ženska ki squirta

Ženska ki squirta

Pozdravljeni vsi skupaj, predvsem ženske.

Prepričan sem, da moja objava ne bo deležna odobravanja, pa vseeno.

Kot vemo, nekatere ženske med sexom doživijo squirtanje, pa še to jih je potrebno znati do tega pripeljati. Mnoge pa tega ne doživijo, zato ne bomo nikogar obsojali ali ga imeli za manjvrednega.

Da preidem na bistvo. Iščem žensko, katero je mogoče pripeljati do squirtanja. Se zavedam, da mora biti obojestransko zaupanje, se morata ujeti ter začutiti v vsem.

Torej si stara do nekje 38 let, te je moč pripeljati do squirtanja, potem se mi javi in se preko sporočil pogovoriva dalje.

Ti pa obljubljam, da bo tvoj čas nagrajen in ti ne bo žal.

summertunez@gmail.com

Žal je takšnih žensk malo. Oziroma moški ne znajo ali ne vejo kako žensko obdelati da sqirta. Mogoče samo nasvet prej se pogovori z punco/žensko kaj ji paše da.boš vedel kako sploh začeti ?

Moj ljubimec me ima že tako preštudirano da me lahko spravi v 3min da sqirtam, da je pa prišel do tega je pa rabil skoraj eno leto ?

Odgovor na objavo uporabnika
Mercatorka, 06.11.2022 ob 00:54

Žal je takšnih žensk malo. Oziroma moški ne znajo ali ne vejo kako žensko obdelati da sqirta. Mogoče samo nasvet prej se pogovori z punco/žensko kaj ji paše da.boš vedel kako sploh začeti ?

Moj ljubimec me ima že tako preštudirano da me lahko spravi v 3min da sqirtam, da je pa prišel do tega je pa rabil skoraj eno leto ?

Oi

Pohvalno, tudi sam vedno gledam da je v prvi vrsti zadovoljena ona je pa res da tega neznam.

Bi rad ampak do sedaj žal…

Ha ha z ženo sva rbla trideset let da sva prišla do do točke ko squorta

Potem sem Mislil da vem a z ljubico spet samo za vzorec!

Treba si je vzeti čas, da žensko pripraviš do squirta…nič šparat muce,jaz sem jih pripravil do squirta kar nekaj,nekatere je bilo celo sram,ko so videle,da je cela postelja mokra

Tukaj se pa nebi čisto strinjala steboj… če znaš lahko v treh minutah?????? samo poznati jo moraš ,da veš kaj ji paše ???

Anonimno 2163, 06.11.2022 ob 17:38

Oi

Pohvalno, tudi sam vedno gledam da je v prvi vrsti zadovoljena ona je pa res da tega neznam.

Bi rad ampak do sedaj žal…

potem so lahko 3  opcije..

1. Ne znaš ??

2. Imaš takšno srečo / nesrečo da je izbiraš prave punce/ženske ???

3.  Ženska/punca premalo pozna svoje telo in ti nezna pojasniti kaj ji je všeč. ??

V treh minutah pa res še nisem videl squirta…videl sem pa že, ko ji je špricalo iz muce kar naprej,še  ona se je čudila. Tudi med samim sexom mi ga je zalivala vroča tekočina…božanski občutek

Ja to sem tudi sama opazila da nas ni veliko, ki bi lahko tako hitro špricale. Je pa res da ko ženska spozna svoje telo ve kaj ji paše, lahko hitro pride do tega.. jaz sem rabila 10 let da sem spoznala svoje telo… probala kar veliko  da vem kaj mi je všeč… kako me mora moški obdelati da pride do squirta ?????

Mercatorka, 07.11.2022 ob 09:55

Ja to sem tudi sama opazila da nas ni veliko, ki bi lahko tako hitro špricale. Je pa res da ko ženska spozna svoje telo ve kaj ji paše, lahko hitro pride do tega.. jaz sem rabila 10 let da sem spoznala svoje telo… probala kar veliko  da vem kaj mi je všeč… kako me mora moški obdelati da pride do squirta ?????

Jaz sem prvic to dozivela v puberteti, potem pa nikdar vec, dokler nisem spoznala zdajsnjega partnerja…..vcasih niti 3 min ni potrebno?

Piši mi na rwine071@gmail.com

Pa ti pokažem moj video

Pozdravljene me zanima kako pridete do sqiurita a med sexom al s prstki.me zanima  kakšno tehniko imate . Jaz sem mojo samo 2 x s prstki s va pa ze vec kot 20 l skupaj

Anonimno 9217, 07.11.2022 ob 10:12

Jaz sem prvic to dozivela v puberteti, potem pa nikdar vec, dokler nisem spoznala zdajsnjega partnerja…..vcasih niti 3 min ni potrebno?

Te čisto razumem. Jaz nisem nikoli do 3 -4 leta nazaj. Zdaj mi pa to ni nič novega. Edino z partnerjem pa nikoli. Mu nikoli ne uspe ???

primorc00, 07.11.2022 ob 12:55

Pozdravljene me zanima kako pridete do sqiurita a med sexom al s prstki.me zanima  kakšno tehniko imate . Jaz sem mojo samo 2 x s prstki s va pa ze vec kot 20 l skupaj

Odvisno od ženske ene lahko samo z prsti ene oboje. Jaz lahko oboje. Ne pa z vsakim to doživim ???

Mercatorka, 07.11.2022 ob 19:28

Te čisto razumem. Jaz nisem nikoli do 3 -4 leta nazaj. Zdaj mi pa to ni nič novega. Edino z partnerjem pa nikoli. Mu nikoli ne uspe ???

Ga niti ne zanima? Ve pa, da si sposobna tega?

Anonimno 9217, 07.11.2022 ob 19:34

Ga niti ne zanima? Ve pa, da si sposobna tega?

Ne.. on tega neve. In meni tako čist paše? ga niti ne zanima to. Nama je pomembno da uživava tako kot nama paše. Jaz se pa občasno predam drugemu ?

Mercatorka, 07.11.2022 ob 22:29

Ne.. on tega neve. In meni tako čist paše? ga niti ne zanima to. Nama je pomembno da uživava tako kot nama paše. Jaz se pa občasno predam drugemu ?

Vazno da uzivas, zivis…..in predajanje drugemu je mmmmm… Tudi sama se

Anonimno 9217, 07.11.2022 ob 22:48

Vazno da uzivas, zivis…..in predajanje drugemu je mmmmm… Tudi sama se

IN kolkrat se predajate drugim

Koliko časa je potrebno da vam špricne . A potem vam se pasa akcija

Ja res je pomembno je da ùzivamo. Če za to boljša polovica ni prikrajšana ne vidim problema ???

primorc00, 08.11.2022 ob 14:53

Koliko časa je potrebno da vam špricne . A potem vam se pasa akcija

Čisto Odvisno od časa. Včasih vsaki teden včasih pride tudi da več mesecev ne. Ko pa je prilika potem iskre letijo ????? pri meni je čisto odvisno kako me zna moški obdelati. Če me prav začne lahko že v treh minutah ??? seveda potem naprej seks. Mislim za te tri minute se mi nebi splačalo niti priti k drugemu ????

Mercatorka, 08.11.2022 ob 22:28

Čisto Odvisno od časa. Včasih vsaki teden včasih pride tudi da več mesecev ne. Ko pa je prilika potem iskre letijo ????? pri meni je čisto odvisno kako me zna moški obdelati. Če me prav začne lahko že v treh minutah ??? seveda potem naprej seks. Mislim za te tri minute se mi nebi splačalo niti priti k drugemu ????

A Mi pises na mail bova tam kakšno rekla

Primorc00@gmail.com

Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close