Ženska je skupaj s svojim psom napadla mojega psa
Po gozdni cesti je imela na povodcih dva psa, en je nemški ovčar. Njena dva psa sta nalajala mojega, ki je radovedno porinil smrček proti njima, nakar je nemški ovčar začel šavsat proti mojemu psu. Ženska je namesto da bi šla naprej začela brcat mojega psa v rebra, da se je izpulil iz rok, povodca pa zaradi njenih brc sploh ni bilo možno pobrati! Nato je brez besed zbežala s psoma po cesti naprej, tako da sploh ne vem kdo je. Moj pes je poškodovan od obeh!
Rdečelasa gospa, psa se ne obvlada tako, da se mu pridružiš pri napadu!
Res je postalo noro s temi psi zunaj. Ne da se več normalno sprehajati. S fleksiji zapirajo pot, ne ozirajo se na druge sprehajalce, rinejo s svojimi psi v tebe, ki želiš le svojo pot. Če imam psa se ne pomeni, da lahko kar prosto vstopas v moj prostor in mi vsiljujes svojega psa. S psom je.potrebno delo, jaz vem, da smo pri nas 3 leta “gradili” psa, da je sedaj res prijetno iti z njim kamorkoli, ker je lepo vzgojen in uboga. Imam ga na vrvici iz spoštovanja do drugih, da se ne bi bali in tudi po zakonu je tako prav.
Danes v gozdu, 31.08.2025 ob 10:51
Po gozdni cesti je imela na povodcih dva psa, en je nemški ovčar. Njena dva psa sta nalajala mojega, ki je radovedno porinil smrček proti njima, nakar je nemški ovčar začel šavsat proti mojemu psu. Ženska je namesto da bi šla naprej začela brcat mojega psa v rebra, da se je izpulil iz rok, povodca pa zaradi njenih brc sploh ni bilo možno pobrati! Nato je brez besed zbežala s psoma po cesti naprej, tako da sploh ne vem kdo je. Moj pes je poškodovan od obeh!
Rdečelasa gospa, psa se ne obvlada tako, da se mu pridružiš pri napadu!
Vi ste krivi, ker svojega psa niste imeli pod nadzorom in ste dovolili, da je rinil v tista dva.
Pasjažena, 31.08.2025 ob 11:43
Res je postalo noro s temi psi zunaj. Ne da se več normalno sprehajati. S fleksiji zapirajo pot, ne ozirajo se na druge sprehajalce, rinejo s svojimi psi v tebe, ki želiš le svojo pot. Če imam psa se ne pomeni, da lahko kar prosto vstopas v moj prostor in mi vsiljujes svojega psa. S psom je.potrebno delo, jaz vem, da smo pri nas 3 leta “gradili” psa, da je sedaj res prijetno iti z njim kamorkoli, ker je lepo vzgojen in uboga. Imam ga na vrvici iz spoštovanja do drugih, da se ne bi bali in tudi po zakonu je tako prav.
Tako je prav in tako bi se morali vsi, ki so na sprehodu s psom obnašati in res je, da je tako tudi po zakonu.
Ja, noro babovje kot si ti je tudi pse zavozilo.
Psi si bili udomačeni kot delovni pomočniki, delovni stroji.
Živeli so v tropih, skoraj nikoli ni bilo eno samo šcene samo. Tako so ziveli v strogi hiearhiji tropa kot tudi lastnika tropa. V kolikor se kaksen pes ni obnasal, ga je naprej fasal od ostalega tropa nato pa se od lastnika, vkolikor je le ta slisal galamo, ki je nastala. Poglej si recimo kako eskimi in afriska plemena se dandanes vzgajajo pse.
Posledicno so bili vsi psi lepo vzgojeni in prijazni, ker so bili pod neprestano groznjo batin, izgona, stradanja in smrti.
Ko ste nore babe videle kako lepo so vzgojeni, kosmati in srčkasti, ste si posledično omislile, da bi tudi ve imele pse. Tako ste jih uvozile v mesta.
Edini problem je, da fukjeno babovje nima nobene avtoritete, še posebaj nad večjimi pasmami. Tako da vbistvu pes dela, kar hoče. Namesto, da bi renčeče dlakavo šcene fasala batine, kadarkoli začne bevskat in renčat bodisi na mimoidoce pse ali ljudi se za nagarado crkljajo, jih božate, se valjate z njimi po vaši pojstelji in vse ostle možne izrojene norosti.
In potem, kot da to še ni dovolj noro, jih še opravičujete, češ da drugače so prijazni, da ne grizejo (v resnici niamte pojma ali grizejo ali ne, ker ponovno, pes je vaš gospodar in ne obratno. Če se mu bo nekega dne zahotelo grizti bo pac grizel in neka frigidna nesposobna baba ga ne bo takrat ustavila) in vse ostale fukjene norste za katere komaj lahko verjameš, da jih izustite
Ne bi sploh vedela, da obstaja, ja, fuknjeno babovje s temi svojimi jebenimi pesi, ne bi vedela, če ne bi celo leto pogosto zahajala v gozd, poleti pa na jezera. Babovje ni samo samo s cucki, so tudi srednje in težje kategorniki od pesov.
Na deset žensk en moški s psom. Same ŽENSKE, ampak res same ŽENSKE s temi pesi. Ko zagledam moškega s psom, mi kar odleže. Ker ta pes se bo obnašal. Nobenega lajanja in bevskanja. In pes se drži lastnika – moškega.
Od tega babovja fuknjenega pesi letijo povsod in tja v tebe, se postavijo tam pred tabo, lajajo, bevskajo.
Na jezerih jih rinejo tja med ljudi v vodi, da se bo šel kopat z njo. In tega jebenega pesa je povsod. Nasprotno, moški – ne rine s pesom med ljudi, gre namočit psa nekam stran od ljudi, vrže pesu parkrat en kol v vodo.
Moški razume, kaj je človek in kaj je pes. “Sedi, mir, prostor.” Babovje fuknjeno pa se pogovarja s tem svojim jebenim pesom, kako ni nič priden, da naj bo naslednjič bolj priden.
Forum je zaprt za komentiranje.