Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ženska iščem žensko za spolno popestritev

Ženska iščem žensko za spolno popestritev

Prijavi se na avanture, tam nas je kar nekaj taksnih ? sama sm zenska, teh let ki si jih zelis. Ce si kje iz koroske se javi in se dogovorimo

Tudi jaz bi z žensko, enkrat bi se poljubljala z njo in ji lizala obrito luliko. Sem pa močnejše postave in nesamozavestna, zato bo verjetno to za zmeraj skrita želja.

Odgovor na objavo uporabnika
Tudi jaz, 20.08.2022 ob 07:05

Tudi jaz bi z žensko, enkrat bi se poljubljala z njo in ji lizala obrito luliko. Sem pa močnejše postave in nesamozavestna, zato bo verjetno to za zmeraj skrita želja.

Enako ?

Odgovor na objavo uporabnika
anoni-muša, 24.01.2012 ob 12:42

Jaz sem bila z žensko, pa je bilo tako super, da bi še! Samo moj sedanji partner tega ne tolerira in pravi, da je enako, kot če bi seksala z drugim moškim :(( škodaaaa!!!

Tvoj partner je bumbar. Škoda, ker nisem na njegovem mestu .

Jest si tud želim. Sem brez predsodkov. Mira bit stara okol 25 in z dobrimi joski.. 80C.. Fingering ne izvajam. Njen scegi bi nežno z drkala. Poljubljam se dobro.. In najbolj mi je in, če bi bila v minici brez hlačk ali le tangice. To me fuuul rajca.

Lohk je študentka.

Tale je pa starokopitna. Če sta 2 za stvar, gresta v nov sex dogodek. Vsi imamo fantazije. To ni varanje. Bit v svojih sanjah z žensko v realnosti pa kaj bi želela še več… Treba se resno dogovorit in akcija. Sej ni treba lizat pičke če noče. Jo naj boža po pički, liže pa joske, popek in vroči poljubi.

Obilo vročega želim. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Zdravo,ce si se za.tudi sama bi preizkusila fantazijo z zensko.pisi mi na mail soncisonci87@gmail.com

Pisi mi na soncisonci@gmsil.com. tudi jaz bi rada vsaj enkrat v lajfu z zensko

Soncisonci87@gmail.com

Nisem se…me pa mika…larisa.lady33@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close