Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ženska iščem žensko za spolno popestritev

Ženska iščem žensko za spolno popestritev

Kot v naslovu – kje najti oz. kje sploh iskati žensko. Imam partnerja, se odlično razumeva, vendar imam željo enkrat poiskusiti z žensko. On bi bil zraven izključno kot opazovalec. Ali obstajajo kakšne strani, forumi …, kjer bi lahko našla kakšno žensko, ki išče podobno.
Stara 37 let, srednje postave, urejena, iščem pa žensko staro od 25-35 let, lahko tudi z zkušnjami, ki si prav tako želi izkusiti podobno.

In kaj bo, če to izve tvoja starodobna stara mama?Ne bo ravno vesela,ko bo videla kakšna je njena pridna vnukinja.

Tudi mene mika z žensko, s partnerjem se odlično razumeva, samo mene tako mika z žensko da je za znoret. Ker si ne upam, bo to verjetno kar dolgoletna želja.

Jaz sem bila z žensko, pa je bilo tako super, da bi še! Samo moj sedanji partner tega ne tolerira in pravi, da je enako, kot če bi seksala z drugim moškim :(( škodaaaa!!!

Zakaj pa si ne upaš? Predsodki? Glej, jaz sem s tem opravila. Se mi zdi, da sem toliko stara, da si lahko uresničim tudi kakšno željo, čeprav ni klasično potovanje. Že vnaprej vem, da mi ne bo žal. Lahko, da imam nerealna pričakovanja, ampak dokler ne poiskusim, ne morem vedeti.
Koliko pa si stara? Kaj si predvsem želiš od odnosa ženska – ženska?

Kaj si ne upaš:

-bit z žensko?
-povedat dedcu?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ti jo je dobro posmukala kaka lajdra,kot mlad prašiček hrano.Če bi bila jaz tvoj partner te brcnem in naženem,če bi izvedela,da si se dolčkala s žensko!

Ti jo je dobro posmukala kaka lajdra,kot mlad prašiček hrano.Če bi bila jaz tvoj partner te brcnem in naženem,če bi izvedela,da si se dolčkala s žensko![/quote]

Bogi tvoj partner…

Pa bi se ti z njo muckala pred njenim tipom?

Prav tu jo boš našla. So vsak dan 3 take:)))

Pa bi se ti z njo muckala pred njenim tipom?[/quote]

Bi, če bi bil moj tudi zraven.

Bi, če bi bil moj tudi zraven.[/quote]

A ne bi bilo tipoma mal dolgčas? Z mojim sva se pogovarjala o tem in je bi začuden ko sem rekla da bi jaz izbrala žensko. Do tega dela, če bi bil še en tip zraven pa še nisva prišla.

Jaz si pa želim,da bi mi ena dobra lepotička zalizala stopala in rahlo cuzala prste na nogicah.Njammi kako me to vzburja.

Vsa čast, torej ti bi seksala z žensko in bi te pri tem opazovala dva tipa? Zdaj moraš samo še najti žensko, ki ji prav tako ne bi odveč hodila dva gledalca, od tega en partner in en tujec.

Se ti zavedaš, da je težko najti tako žensko? Pa še mlada mora bit za povrhu.

Vsa čast, torej ti bi seksala z žensko in bi te pri tem opazovala dva tipa? Zdaj moraš samo še najti žensko, ki ji prav tako ne bi odveč hodila dva gledalca, od tega en partner in en tujec.

Se ti zavedaš, da je težko najti tako žensko? Pa še mlada mora bit za povrhu.[/quote]

Verjetno res, ampak mislim, da tudi moškima ne bi bilo ravno dolgčas … Bi se znala za ta čas nekako zamotit…

Poskusi na urgenca .com

za resnost tam sodelujočih pa na garantiram.

…ker sem na istem. Preden umrem bi rada poskusila z žensko 🙂 Moja želja od nekdaj, pa sem poročena, vendar že dolgo v meni vre misel da so mi ženske bolj pri srcu kot moški. Vsi filmi ki si jih pogledam naskrivaj so lezbični, do vrhunca lahko pridem v sekundi ko mislim kako se ljubim z njo…..
Ampak nimam poguma da bi vsaj 1x v življenju izkusila to.
Zato če si želiš, izpelji zadevo.

Koze trapaste!!!

Zberi pogum….po moje ti ne bo žal……

Tudi jaz bi, samo ne v prisotnosti moškega……….sami dve…………

Jaz bi tudi, gledalci me ne motijo, problem je le, ker si ne znam predstavljat, da jo ližem drugi ženski, ok ona meni komot lahko, njen partner tudi ampak v ustih mam pa raje kaj trdega.

Ti jo je dobro posmukala kaka lajdra,kot mlad prašiček hrano.Če bi bila jaz tvoj partner te brcnem in naženem,če bi izvedela,da si se dolčkala s žensko![/quote]

Sem se dolčkala z žensko, ko sem bila samska in zaradi preteklosti mi partner nima kaj težiti. Ti pa si tako vulgarna, da še kakšen star pijanec ne bi povaljal.

Hmm…tudi jaz imam ćeljo probat z žensko :))) Ampak s tem,da bi bil vmes tudi ljubimec…se pravi da bi skupaj malo…saj njej ni treba spat z njim-lahko bolj mene obdela :)))

Malo ste dolgočasne s temi fantazijami na monu.
Glede na to, da se na vse spoznate, menda veste, da je na milijone spletnih strani, kjer se take zadeve oglašujejo, pa Salomonov oglasnik. v končni fazi se lahko tudi same zmenite med seboj, saj vas je kar nekaj takih. Pa nekaj lokalov je tudi še v slo, kjer greste lahko v reali pecat.
Se mi zdi, da se nič ne upate, pa tukaj nekaj fantazirate.

fuj jaz že nebi lizala po ribah smrdljivega goščavja bljak semi kar obrača ko pomislim na tiste umazane kocine tam se nabira scanija pa kri od menstre pa da bi mogla to lizat raj umrem

A si lahko še bolj otročja?? A tebi je pa tvoj nikol ne liže al kaj???????
Goščavje….??? Si že slišala za britvico???
Umazanija…si že slišala za vodo???????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close