Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ženska družba za dopust

Ženska družba za dopust

Pozdravljene,

če je kakšna za dopust na morju v avgustu, naj mi piše na mail: katja81g@gmail.com. In sicer od 10.8 do 25.8. Stara sem 31 in okoliščine so nanesle tako, da iščem družbo za zraven in to žensko.
Nisem homoseksualka, sem pa pozitivna in sproščena ter urejena :). Rada počnem prav vse, samo da se ne visi doma ali v hotelski sobi… dopust si zamišljam nekje na Hrvaškem v kakšnem živem mestu, da se lahko pije martinije in gre kdaj plesat in pa seveda ob morju, da se lahko sprehodimo po plaži.

LP
Katja

Živjo!

Dopust planiram šele septembra, bi pa bila za kakšen vikend ali dan na morju v avgustu, v takšnem stilu kot si opisala;) Tudi jaz rada počnem veliko stvari in rada aktivno preživljam svoj prosti čas, stara sem 28.
Javi če boš za.

Živjo, Pozitivka 109.

Kam bi pa šla v septembru in za koliko časa? Jaz tudi iščem ž. družbo za na morje.
LP, M.

@Pozitivka 109

lahko pustiš kontakt?

lp

Živjo Maja!

Planiram za približno en teden. Najbolj se nagibam k Hrvaški, sem pa odprta za predloge;) Kaj si imela pa ti v mislih? Najboljše, da mi pišeš kar na moj mail: tigrica396@gmail.com

Lp

AAB,

Še enkrat moj kontakt: tigrica396@gmail.com

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close