Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženska doma…

ženska doma…

Zakaj ni nič vredno kar naredi ženska doma?
Da pa ne hodi v službo, vse spadena, otroke, bajto,….to ni nič!

Eni pač ne znajo nič tega cenit :/

Halo?! A če ženska hodi v službo, ji pa doma ni treba nič narediti? Se prah pobriše sam od sebe, sesalec sam sesa, se skret pomije s čarobno paličico?! Sori, če si doma in ne hodiš v službo, pač pospraviš, a ne?
Če maš pa doma okol sebe bizgece, ki se poserjejo na tvoje delo, si pa kriva sama. Ampak če bi hodila v službo ne bi blo nič drugače, veš!

Zato ker samo razmišlja in govori bedarije?

Meni se zdi to super, samo žal ni opcije…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Mnogi ljudje ne znajo ceniti tistega, česar ne poznajo.
Vzemimo za primer mojega bivšega moža. Ko sem prišla iz porodnišnice, me je čakalo razmetano stanovanje. Poleg skrbi za precej sitnega in neutolažljivega novorojenčka sem morala še skuhati (jasno, tudi pomiti posodo), obesiti perilo, zlikati, medtem pa je on v času očetovskega dopusta užival s prijatelji na pijačah in popravljal motor, da bi še tisto sezono z njim lahko dirkal. Njemu se sploh ni zdelo, da bi potrebovala njegovo pomoč in oporo, pa čeprav sem mu to ves čas razlagala.
Neko soboto sem imela vsega dovolj. Po kosilu sem rekla, da grem spat. On: “Ne morem jaz čuvati otroka, imam še tooooliko dela v delavnici.” Pa sem se naredila, da ga sploh ne slišim, in odšla v posteljo. Zbudila sem se čez 3 ure. Še preden sem odšla preverit, kako jo vozita moj mož in otrok, sem se okopala. Ravno ko sem stopila iz kadi, je prišel ves besen, zakaj mu nisem povedala, da sem pokonci, da zaradi čuvanja otroka v delavnici ni mogel nič postoriti in da je že ves popoldan na nogah. Meni se je samo smejalo.
Tudi mnogim fizičnim delavcem je težko dopovedati, da je miselno delo prav tako delo, pa čeprav v rokah nimaš krampa in lopate, in da je lahko presneto utrujajoče in stresno.
Žal, primitivci, kaj hočemo.

kaj bluziš,
vem da moraš ravno tako vse naredit, verjemi!
Ampak, mogoče mož gre kdaj po otroke v šolo/vrtec, kaj premakne po bajti…ali pa ti pomagajo babice če te enostavno ni, jesti morajo pa tko al tko…

kje piše da MORAŠ delat doma?
Mora človek samo umret….
Vse ostalo je stvar izbire 😀

Tudi to, da te tvoji doma zalagajo z hrano je stvar njihove izbire – toliko o tem, če boš slučajno preveč striktno prišla na idejo, da ne boš nič več doma mrdnila, ker kje pa piše da MORAŠ…

Ne nakladajte neumnostmi , bi rada videla katera babica hodi domov še vam lenobam čictit stanovanje. Kaj že nimajo dovolj , da vam merkajo otroke jih oblačijo ,vozijo na počitnice ,kuhajo za vas LENOBE. GROZNE STE.
Ne znate cenit in ne veste kako je , če ostaneš brez služćbe.
Naj bi imela doma svinjak , ja po vašem besedičenju že .Bi šla v bližnji kafič na obrekovanje tako kot ste ve emancipirane ženske vajene.
Zdaj me pa hitro popluvajte , saj druga tako ne znate.

Zakaj ni nič vredno kar naredi ženska doma?
Da pa ne hodi v službo, vse spadena, otroke, bajto,….to ni nič!

kdo je rekel,da ni nič vredna? ne vem zakaj se obremenjuješ kaj drugi govorijo. Če nekatere hočemo biti doma,smo pač doma jebe se nam za druge če smo vredne ali ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close