Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ženska DAJE z PREJEMANJEM (moškega vase).

Ženska DAJE z PREJEMANJEM (moškega vase).

Se razumemo?

Ženska daje z prejemanjem. Če lahko samo sprejme in ne more dati je frigidna. Ženska daje še v enem primeru, ne kot ljubimka ampak kot mati. Če ne bi dajala otroku bi jo bolelo.

Vse ostalo je šum.

Se strinjamo?

Se strinjamo. Ženska prejema, moški daje. Ženska energija je pasivna, moška je aktivna.

Zato je zelo pomembno, da ženska doživi orgazem. Samo takrat res prejme tisto, kar ji mora moški dati, da ima tudi moški resnično kaj od tega. Da energija kroži in zdravi. Se razumemo?

Frigidna ženska je enako impotentnemu moškemu. Katastrofa.

Ženska brez dajanja = FRIGIDIJA

moški brez dajanja = IMPOTENTIA

če ne da, ne dobi. Ok, zastopim.

Še boljš bi blo “S prejemanjem”.

In, ne, se ne strinjamo 😉

Jaz pa sem rada frigidna. Življenje je mirno in teče gladko, odkar sem frigidna. Brez problemov, izpadov, izbruhov nasprotnega spola.. meni je fajn 🙂 Ti pa se razpoči.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 17.05.2023 ob 19:23

če ne da, ne dobi. Ok, zastopim.

Dobra wd.???

Ženska mora vaginalno, analno, oralno, emocionalno, gospodinjsko, telesno, pravno, kemijsko, ekonomsko, duhovno, psihično in fizično in metafizično SPREJETI moškega vase.

Preden feministke dobite srčni napad, res je, da pa ženska SAMA izbere moškega ki se mu bo podredila. ??

Se razumemo?

Z prejemanjem ženska daje.

Ta szuhi škafec pušcza. ?

Z vsem naštetim zgoraj ga seveda lahko sprejme, če se za to sama odloči, razen analno ji ni treba. Tega ji pa ni treba. Lahko pa ti analno sprejmeš kak dildo, bo to v redu?

Ti ven seka tvoj izprijen, degeneriran, zagnojen um. Ker te pač nobena noče. Ti pa sanjaš o oralno, analno, vaginalno, gospodinjsko..in o neki podrejenosti. Uboga tvoja mater, kaj je rodila. Bi jo mogel en drug vaginalno, da dobi boljšega otroka, kot si ji ti. Hihihihihihi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close