Ženska bi morala vsak dan kuhati, čistiti in ugoditi
Kaj mamica začela štrajkat al kaj? 😀
Btw če bi bil moški kralj, bi bila ženska kraljica. Kraljice pa ne kuhajo in čistijo in ugajajo. Kralji za to druge plačajo 🙂 Luzerski cefizlji, ki živijo v delulu svetu in mislijo da so kralji pa pašejo k isto delulu ljudem s tičem v kiklci, ki trdijo da so ženske :). Ste za skupaj 😛
Sem ženska in res vsak dan čistim, kuham in pospravljam. Meni se to zdi čisto normalno. Vsak dan sem namreč lačna, zato si pripravim hrano. Za seboj tudi počistim in pospravim. Poleg tega se tudi dnevno umivam, si uredim frizuro, grem na WC.
Kaj so moški za to krivi? A brez njih bi pa od zraka živele ali kako? Res je, kljub temu, da sem ženska, feministk včasih ne razumem.
Ne vem, no…, 03.09.2025 ob 00:51
Sem ženska in res vsak dan čistim, kuham in pospravljam. Meni se to zdi čisto normalno. Vsak dan sem namreč lačna, zato si pripravim hrano. Za seboj tudi počistim in pospravim. Poleg tega se tudi dnevno umivam, si uredim frizuro, grem na WC.
Kaj so moški za to krivi? A brez njih bi pa od zraka živele ali kako? Res je, kljub temu, da sem ženska, feministk včasih ne razumem.
Feminizem ni isto, kot nesamostojnost. ?Kako ne moreš živeti brez moških? Kaj naj potem rečejo vdove? Se skurijo na moževem pogrebu kot indijke?
Glej,sem moški in sem za to,da se dela v družini pravično delijo,ker sva oba zaposlena . Če pa bi bil kdo od naju doma bi tisti prevzel večina gospodinjskih del, ki je doma.Tako smo zmenjeni in se ne kregamo za bedarije. Vsi mažemo, vsi hočemo jesti in vse moti nastlano, zato vsi opravimo svoj del brez izjem. Da pa kdo opredeli gospodinjska dela drugemu spolu je pa res zastarel in za časom, se vam ne zdi?
aleks178012, 03.09.2025 ob 12:47
Kuhanje ,čiščenje in pospravljanje ni vloga spola ampak osnovna veščina odrasle osebe ,ki je sposobna skrbeti zase.
Točno tako! Ne razumem tega ,da nekdo ni sposoben sebi pripravit hrane , za seboj počistit, uredit si življenski prostor in poskrbet za lastno higieno.
Osnova
Kakor tudi znat plavat, vozit se z biciklom in imet izpit za avto , ter znat osnovne tehnične stvari uredit popravit / sestavit kaj, zamenjat žarnico , filtrirno mrežico v pipi itd .
Anonimno 1633, 03.09.2025 ob 10:34
Ja. Dokler za vse plačuje moški.
Se razume samo po sebi. Torej plačevati mora: kuharico, čistilko, perico, vrtnarko, organizatorko dela, računovodkinjo, finančnico, negovalko, vzgojiteljico, učiteljico in izredno zverzirano prostitutko. Hm, kaj pa ženica ta čas dela?
H/M, 03.09.2025 ob 12:57
Točno tako! Ne razumem tega ,da nekdo ni sposoben sebi pripravit hrane , za seboj počistit, uredit si življenski prostor in poskrbet za lastno higieno.
Osnova
Kakor tudi znat plavat, vozit se z biciklom in imet izpit za avto , ter znat osnovne tehnične stvari uredit popravit / sestavit kaj, zamenjat žarnico , filtrirno mrežico v pipi itd .
Tudi kaj popravit v stanovanju in hiši se seveda šteje med osnove. Žal večina ni več sposobna niti osnov in ta vojna med spoloma in dodeljevanje vlog v zvezi gre že v absurd.
Ena najbolj žalostnih stvari ki sem jih doživel, ko sem srečal eno sicer luštno punco ene 30 let nazaj, ki je vsak stavek začela, ko sem jo vprašal ma glih kar koli: je ata rekel al pa je župnik rekel.. sem ji čez nekaj časa odvrnil, ja fino ampak mene zanima kaj TI misliš. Ata pa župnik me niti najmanj ne zanimata.
Se deloma strinjam, 03.09.2025 ob 17:23
Se deloma strinjam. Seveda ob pogoju, da gre za privlačnega in karizmatičnega ter razgledanega intelektualca s premoženjem nad 5 mio.
Moram vprašat:
Kaj ti pa pomaga njegov denar? A z bankovci okna čistiš? ?
Svoj dom sčistim zato, ker ne maram umazanega. Pa če imam moškega ali ne. Tudi skuham za svoj okus in dušo, samska ali v dvoje.
Ugajati? Sigurno, če tudi on ugaja meni. Še njega lahko po rokah nosim, če me to veseli. Vseeno, če ima milijone ali sploh ničesar.
V bistvu za moškega, ki ga ljubim, naredim vse. Čisto vse. Če ga ne ljubim, pa itak nisem z njim.
In bi si domov navlekla enega dojenčka v telesu starga dedca, ki si ni zmožen ne za jest narest, ne pospravt za sabo, ne wc spucat za sabo, ne cot oprat, ki je praktično totalni invalid? Zakaj? Resno. Zakaj bi si človek kaj takšnega domov navlekel? Če si želiš skrbeti za otroka za par jurjev dobiš spermo in si ga rodiš. Pa še fleten bo in tako lepo dišal 🙂 Si ne navlečeš dojenčka v telesu odraslega dedca domov. Kaj točno ima to s feminizmom ne vem. Hočeš rečt da nefeministke nimate možgan in ste resno zmožne si kaj takega domov navlečt? TO mate fetiš na odrasle dojenčke? Jim hočte tud plenice menjavat? 😀
ok, 03.09.2025 ob 18:43
In bi si domov navlekla enega dojenčka v telesu starga dedca, ki si ni zmožen ne za jest narest, ne pospravt za sabo, ne wc spucat za sabo, ne cot oprat, ki je praktično totalni invalid? Zakaj? Resno. Zakaj bi si človek kaj takšnega domov navlekel? Če si želiš skrbeti za otroka za par jurjev dobiš spermo in si ga rodiš. Pa še fleten bo in tako lepo dišal 🙂 Si ne navlečeš dojenčka v telesu odraslega dedca domov. Kaj točno ima to s feminizmom ne vem. Hočeš rečt da nefeministke nimate možgan in ste resno zmožne si kaj takega domov navlečt? TO mate fetiš na odrasle dojenčke? Jim hočte tud plenice menjavat? 😀
Mater…tisi pa ruknjena kot moja hči…res.
1067, 03.09.2025 ob 18:53
Mater…tisi pa ruknjena kot moja hči…res.
No vsaj nekdo v familji ima možgane. Mogoče travme iz otroštva, gledat svojega nesposobnega fotra, za katerega veš da gagne če mati gagne, oz. boš ga morala ti futrat in spomnit naj si gre rit oprat zna bit težko. Pušča posledice. Če odraščaš kot otrok in se zavedaš da v primeru da mati več ni ne boš imelo več staršev, ampak boš moral ti postati starš. Ker un k te je naredil ni zmožen niti sebe pri življenju obdržat. Kaj šele svoje potomce. Pol pa še tist strah da je to dedno. Da boš kar na enkrat izgledal odraslo, ne boš pa znal živeti kot odrasel človek. Boš nezmožen se nahranit, živeti v domu ki ni smetišče, se umiti, oprati oblačila….težka je to da se boriš z mislijo da obstaja možnost da boš tak kot un gnijoč na kavču čakajoč da ga nekdo nafutra, k nek invalid oz. dojenček ja. Kaj te je tako razpizdlo? Si se našel v opisu? Al dobil idejo in boš šel po pleničke jutri?
Forum je zaprt za komentiranje.