Ženitvene posredovalnice – že kdo poskusil?
Ali ima kdo izkušnje z ženitvenimi posredovalnicami?
Kako to zgleda? Tako kot na TV v nadaljevanki Čokoladne sanje :): ko greš tja pa poveš nekaj o sebi in oni te posname?
Opazila sem oglase ene take posredovalnice in imajo za mlade ženske zastonj, ženska nad 45let morajo nekaj malega plačat. MOški pa morajo menda 90€ plačat.
Pa sem radovedna kako te stvari delujejo, če je mogoče smiselno probat ali pa je škoda časa?
Ti boš recimo rekla, da želiš spoznati moškega, starega do xx let, od tam in tam, nekadilca, nealkoholika, gor dol, sem tja, tvojo cifro bodo pa dali popolnoma vsem tipom v svoji bazi, pa ti delaj selekcijo. Tako boš šla na kavo z verižnim kadilcem, takim, ki bo ob kavi naročil še šnops, enim 15 let mlajšim, enim 30 let starejšim, previsokom, premajhnim, iz popolnoma drugega konca Slovenije in s 5 otroki, čeprav boš ti izrazila željo po takem brez otrok …
Skratka, izguba časa, ker agencija ne bo tebi iskala partnerja, ampak bo samo opravila svojo dolžnost do tipov, ki so se prijavili pri njej, in jim dala vsaj eno cifro.
Odvisno od tvojih želja.
Jaz sem napisal svoje podatke in svoje želje, potem pa oni poiščejo, če kdo ustreza mojemu profilu in željam.
Če napišeš, da nočeš kadilca, potem tvojih podatkov ne bodo pošiljali tistim, ki so napisali, da kadijo.
Svojo sliko pa sem posredoval šele pozneje le izbranim osebam, s katerimi sem bil v kontaktu,.
Najboljš, da kr tule za začetek napišeš kaj iščeš pa se mogoče najde kakšen kandidat:)
Po moje pa lahko ženska pač odvisno od starosti spozna kr nekaj kandidatov prek kakšne resne agencije. Je pa čist odvisno kolk si stara, kaj iščeš….
Kolkr sm slišal primankuje žensk zato pa tud imajo zastonj.
Poskusil pa jaz še nisem, čeprav me je kolegica nagovarjala v to.
Je pa tud ona potem priznala, da kaj dost kandidatk zame najbrž ne bo, ker je poznala nekoga, ki je imel takšno agencijo in je vedela, da primankuje žensk.
Ti, kot ženska pa lahk poskusiš.Saj maš povečini povsod zastonj.
Itak se pa sama odločiš a boš s kom navezala stik ali ne potem, ko si ogledaš njegov profil.
Nihče te pa v nič ne sili tam 🙂
Tud obveznosti nimaš, da moraš iti z nekom na zmenek, če ti ni do tega.
Sicer pa poletje, dopusti…..idealna prilika za spoznavanje po starem načinu brez posrednikov….
Alan, ja, to ti je cvetka :-)))
On ima vedno takšne oglase, danes ena 46 letna išče moškega do 75 let ha ha ha!
Ne vem ali so moški res tako omejeni, da nasedajo.
Ja, finta je v tem, da ti ljudje, ki jih v oglasih ponuja, sploh ne obstajajo. Zdaj bo en 75 letni videl ta oglas in poklical, pa mu bo gospod A. povedal, da mora najprej plačati toliko in toliko članarine, potem pa mu bo dal tel. št. In če bo ubogi revež nasedel, mu bo res dal številko neke xy osebe :-))), ki ne bo imela blage veze s tem oglasom.
Forum je zaprt za komentiranje.