Ženitvene agencije
Poznam nekaj deklet, ki so imel precej slabega za povedat, čez eno od agencij, menda jih je lastnik nadlegoval po telefonu itd. Za katero od agenciij gre pa pustimo stat… Kakor razumem, je pa tako- se prijaviš, potem pa moškim da telefonske, ti naj bi klicali, se zmenili za zmenek, potem pa po starem:-)
Reskiraš pomoje ravno toliko, kot kjerkoli drugje, saj nikogar ne poznaš, gre pa verjetno malo hitreje.
Verjetno je pa vse od agencij odvisno… Vem za gospo, ki je imela agencijo, enih deset ali še več let nazaj na križišču Bavarca, jih je menda kar nekaj skup spravila.
Kar se mene tiče, je čisto vseeno če tukaj enega izbereš, ravno tako ne veš nič od njega:-)
Nekako tako gre, ja. Samo ne razumem, zakaj nekdo plačuje agencijo, ko pa lahko da zastonj oglas npr. v Lady, pa se bodo moški oz. ženske prav tako oglašali.
Agencije so samo skubljenje denarja, drugega nič.[/quote]
zaradi filtra. da odpadejo vsi tisti, ki itak ne pridejo v upoštev.
ker v agenciji bi naj vsakega kandidata vsaj osebno videli in vedeli, kaj konkretno pričakuje od partnerja, si tudi ustvarili neko mnenje in presodili, ali nekoga predstavit, ali ne.
Ampak ta filter lahko narediš sama.
Poznam nekoga, ki ima agencijo, celjska regija in vem kaj dela. Daje oglase z lažno vsebino, npr.: premožen moški išče osamljeno, lahko brezposelno in bla bla bla… In potem ženske kličejo. On jim reče: najprej plačaj, potem ti dam njegovo številko. In ženska, če je naivna, plača. Ampak v resnici ta premožen moški sploh ne obstaja, je samo izmišljena figura, past, v katero se ulovijo ženske.
No, ko ženska plača, res dobi številke, ampak od drugih moških…
Za ženske je ponavadi zastonj zato, ker je kandidatk drugače premalo, moških pa dosti.
Moja zelo dobra prijateljica je tako dobila moža, čeprav moram rečt, da njun zakon meni ni lih idealen, ampak agencija pri temu ni nič kriva.
Potekalo pa je nekako takole: ko se je spoznala z lastnico družbe, opisala svoje zahteve, je pustila svojo telefonsko in potem so jo moški klicali ter se dogovorili za zmenek. Klicalo jo je okoli 4 moških, za zmenke si se dogovarjal izključno z moškimi in ne preko agencije. Potem je dobila svojega in je ostala z njim, tako da se tega ni več šla
Najprej povej,s katerega konca države si,in mogoče bi se dalo pomagat.
V Murski Soboti je ena agencija,kjer imajo ženske gratis.
V Hočah imajo preko agencije Simpatija samski in osamljeni ples z živo glasbo ob sobotah in povem ti iz prve roke,da se je veliko parčkov našlo tam.Pa tudi obisk je zelo velik.Bil velikokrat tam.Imaš pa osebe od 30 let dalje.Malo pogoglaj ag.Simpatija.
Malo povej,odkod si in mogoče ti lahko malo olajšamo zadevo,saj tudi nismo vsi na MONu pokvarjeni,kot nekateri trdijo.
jz odsvetujem. res je de tipa ne iščem čeprav sem samska ampak tele agencije so katastrofe. vem iz opisa ker mi je to predstavla moja svetovalka s csd-ja. gre za neke babnice ki jim je služba to de za 30€ na glavo v živo zbobnajo skupaj cel nek folk in bojda temu pravijo ‘zmenki’. bojda to poteka tko de se z vsakim tipom pogovarjaš 5 al 10 min, pol ti pošlejo naslednjega. babnica tud promovira neke drage dogodke za samske in tko jemlje od ljudi dnar.
mene ne bojo vidli niti mrtve tam. kva pa mislijo de so. pol pa temu rečejo ‘druženje’. pa kva še. to ni d od druženja ampak je samo letanje za tipi in nič drugega, una babnica k ji je to služba pa zadevo na veliko podpira in tko folk ‘ostriže’ kot ovce.
zlo žalostno de morš nekomu plačat de se pol delaš norca iz same sebe. se mi zdi kriminalno.
to je drek od dreka in niti pod razno ne podpiram. meni se zdijo bogi tud tisti k si ženo iščejo na fbju namesto de bi si našli hobije pa tam koga probali spoznat. čeprav prek hobijev redko kdaj koga spoznaš.
žal ma una od ženitnih agencij vsak dan dost folka de ga lahk nategne. jz bi to norost s temi agencijami prepovedala. gre za norčevanje iz ljudi na celi črti.
Sem prišel do enega zaključka, mogoče bi to bila zanimiva tema za odprti:
Zakaj recimo ženske dobivajo ponudbe od enih in istih tipov moških. Sam že recimo 3 leta nisem nobene povabil na zmenek ipd. Zakaj? Ker se vedno konča še preden se sploh prične, ker sem dobil občutek, da sem nezaželjen, ker imam občutek, da sem odveč, saj imajo vse polno že drugih ponudb, ker imam v življenju bistveno premalo časa, da se ukvarjam samo z ženskami, ker…
Spremljam tudi prijatelje, sodelavce itd. ipd. Ponavadi so samski tisti, ki niso med najbolj aktivnimi iskalci priložnosti, bodisi ker imajo v življenju še kaj drugega kot pohjakovanje po zmenkih. V bistvu so to celo boljši moški, pa vendarle ostajajo samski. Tisti ta drugi tip moških, pa imajo nonstop neke kratkotrajne zveze, nosntop date-ajo, še med službenim časom se tipkajo s puncami…
No v glavnem rešitev za boljše date-anje je v tem, da vsi aktivno sodelujemo. Po mojem mnenju bi morala pobudnica biti tudi ženska.
Martina39, 28.06.2022 ob 11:35
jz odsvetujem. res je de tipa ne iščem čeprav sem samska ampak tele agencije so katastrofe. vem iz opisa ker mi je to predstavla moja svetovalka s csd-ja. gre za neke babnice ki jim je služba to de za 30€ na glavo v živo zbobnajo skupaj cel nek folk in bojda temu pravijo ‘zmenki’. bojda to poteka tko de se z vsakim tipom pogovarjaš 5 al 10 min, pol ti pošlejo naslednjega. babnica tud promovira neke drage dogodke za samske in tko jemlje od ljudi dnar.
mene ne bojo vidli niti mrtve tam. kva pa mislijo de so. pol pa temu rečejo ‘druženje’. pa kva še. to ni d od druženja ampak je samo letanje za tipi in nič drugega, una babnica k ji je to služba pa zadevo na veliko podpira in tko folk ‘ostriže’ kot ovce.
zlo žalostno de morš nekomu plačat de se pol delaš norca iz same sebe. se mi zdi kriminalno.
to je drek od dreka in niti pod razno ne podpiram. meni se zdijo bogi tud tisti k si ženo iščejo na fbju namesto de bi si našli hobije pa tam koga probali spoznat. čeprav prek hobijev redko kdaj koga spoznaš.
žal ma una od ženitnih agencij vsak dan dost folka de ga lahk nategne. jz bi to norost s temi agencijami prepovedala. gre za norčevanje iz ljudi na celi črti.
Dogodki za samske v organizaciji Nine Slapnik?
iščem partnerja, 12.11.2013 ob 11:47
Ali ima kdo kakšne izkušnje z ženitvenimi agencijami?
Nad raznimi spletnimi portali sem obupala, ker so gor pretežno avanturisti.
Konkretno Ženitna agencija Sreča. Pozna kdo? Ženske imajo brezplačno.
Pa agencija Zaupanje, tudi brezplačno za ženske.
Nimata pa svoje spletne strani.
ne boš verjela, ampak jaz sem spoznala svojega moža preko agencije Gaja iz maribora….
Forum je zaprt za komentiranje.