Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽENE, POVEJTE MOŽEM

ŽENE, POVEJTE MOŽEM

ZA TA FORUM. IN BOMO VIDELE KAJ SE BO ZGODILO. IN KDAJ.
ALI ZNAJO KLEPETATI?

NI GLIH ENE GUŽVE, A NE? SE MI ZDI DA SE RADI VTIKAJO V ŽENSKE ZADEVE, KO PA MORAJO SAMI KAJ NA PLANO SPRAVIT, IMAJO PA ITAK PAMETNEJŠE DELO.

Če primerjam moški in ženski čvek, bi rekel prej obratno, da se ženske rade vtikate v moške zadeve, saj je tu več ženskih sporočil kot moških, medtem, ko vam damo na vašem forumu večinoma mir. Hja, pač, tako je bilo, tako je, in tako bo. Baba bo povsod gobec vrtela. ;))
Tako da se mi zdi: ta forum bo zaživel, ko boste ženske utihnile.

Imaš pa nekaj prav, večinoma imamo res pametnejše delo, kot neko razpravljanje tjavendan.

Sicer si ga nisem jaz izmislil pa vseeno…

Pride ženska srednjih let k zdravniku, vsa zetečena in plava po obrazu.
Pa pravi zdravniku: “Zdravnik, mož me vsak dan, ko pride iz službe,
pretepe in kaj bi jaz naredila, da ne bi bila vsa plava in zetečena”
Pa ji odvrne zdravnik: “Gospa, skuhajte kamilčev čaj in ga grgrajte, ko
pride mož iz službe in dokler ne gre spat, to počnite. Čez en mesec pridite na kontrolo.”
Gospa pride čez en mesec na kontrolo vsa lepa in pravi zdravniku: “Gospod
doktor, vi delate čudeže. Nič več nisem plava in zatečena.”
Pa ji doktor odvrne: “Saj sem vedel, da ni kriv alokohol ampak GOBEC!!!!”

Mislim, da moški zelo težko povedo svoja čustva. Rajši se ponorčujejo iz drugih ali pa za vse krivijo žene. Me zanima, kateri moški je sposoben odkrito priznati napako, se opravičiti, da ni tako mislil. Ali kdaj pomislijo, da bi ženi polepšali dneve in bi bilo potem v obojestransko zadovoljstvo še kaj drugega, kot pa pritoževanje. Svojim ljubicam znajo ustreči, ženam pa kažejo zdolgočasenost.

Hja, to je pa zato, ker jim tudi ljubice znajo ustreči …

Jaz sem to naredil kar nekajkrat, načeloma vedno, kadar ugotovim svojo zmoto ali napako. Pa tudi dan ji polepšam večkrat. In tako izpade, da sva po vseh teh letih, kar nekaj jih je že za nama, zakona še vedno zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close