Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zena tezi!!!!!

Zena tezi!!!!!

Pravi,da veliko pijem a to sploh ni res.
Zjutraj od 8 do 13 samo 3 plocevinke pira. Za kosilo 1 ali 2 kozarca vina.Do vecera se ene 4-5 plocevink. Meni se to sploh ne zdi veliko v primerjavi s prijatelji,sodelavci,itd!!!!!!!

Ce si na dopusu ni panike.  Ce pa nisi, to ni v redu.

Čisto v redu piješ, nič preveč. Na dan je itak treba spit 2 lilra tekočine.

Ampak ne ALKOHOLA, ampak vode!

Zakaj pa deset klicajev? V čem je fora?

Glej…jaz od 7 do 13 spijem sigurno botilko vina. Do vecera nekaj plocevink pira in zvecer se eno botilko vina.

To ze 30 let in sem popolnoma zdrav!

Odgovor na objavo uporabnika
Loris808, 13.08.2021 ob 18:12

Glej…jaz od 7 do 13 spijem sigurno botilko vina. Do vecera nekaj plocevink pira in zvecer se eno botilko vina.

To ze 30 let in sem popolnoma zdrav!

Meni je najbolj zanimivo, da zbolijo ravno tisti, ki so proti alkoholu in se dan za dnem nalivajo z vodo! Poleg tega pa tečejo in kolesarijo, kot da jih čaka nastop na olimpijadi… , pa namesto normalnega “futra” grizljajo korenček in GSO sojine polpete

Tudi jaz ga spijem veliko vec in nimam zdravstvenih tezav. Dodajmo se,da popolnoma nic ne sportam.,itd.

To,da alkohol skodi,je cista propaganda!

Pijanci so še med najbolj zdravimi. To mi je govoril že moj nono. Ampak da ne bo pomote. Ne govorimo o pijancih s cirozo jeter. Govorimo o kozarčku dobrega vina na dan.;)

Saj vem, da vse skupaj zafrkancija, ampak ko vam bo zaradi alkohola umrla vam ljuba oseba, ki kljub podpori ni in ni zmogla premagati odvisnosti…se iz te vsesplošno slovenske tolerance do alkohola niti pohecat več ne boste imeli želodca.

Koliko enega trpljenja, žalosti prinese, ko zadeva preide razumne meje, mislim  da ve marsikdo od nas..

Odgovor na objavo uporabnika
Mami treh zverc, 13.08.2021 ob 18:40

Saj vem, da vse skupaj zafrkancija, ampak ko vam bo zaradi alkohola umrla vam ljuba oseba, ki kljub podpori ni in ni zmogla premagati odvisnosti…se iz te vsesplošno slovenske tolerance do alkohola niti pohecat več ne boste imeli želodca.

Koliko enega trpljenja, žalosti prinese, ko zadeva preide razumne meje, mislim  da ve marsikdo od nas..

Koliko neumnosti v nekaj vrsticah!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close