Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žena od Vozelj Marka

Žena od Vozelj Marka

Ste kje brale, je res Tina Vozelj spet noseča?

matr, pa kaj te briga

matr, pa kaj te briga[/quote]

Sprijazni se, da jo briga. Sto ljudi, sto čudi. BTW, meni tudi ni čisto nič do tega, da bi take stvari vedela, ampak npr. moja tašča tudi strašno rada gloda take kostke. Nekaj časa poslušam, nato pa previdno zapeljem temo stran. Če pa nisem pri volji, me pa “prime lulat”, ali si grem natočit kozarec vode, da se izognem.

Da je – baje bodo peterčki.

Zakaj pa ne? Marko je bogat, služi s tantiemi od Čukov, pa še od Zavarovalnice, kjer je vodja agentov. Taki bi morali imeti 12 otrok!

A onadva še seksata? Dvomim, vsaj ko ju pogledam nimam tega filinga!

ne zamert ene, sam: kdo pa je tale žena od Vozelj Marka? In kdo sploh je tale Vozelj Marko?
uh, sem najbrž res ignorantska do konca, ampak večinoma sploh ne vem nič o teh stvareh… k frizerju ne hodim, pri zobozdravniku imajo v čakalnici National Geografic (kakšne fotke!!!!!), delam pa tudi doma, tako da nimam pisarniških kolegic…
če je katera tako prjazna….mi lahko pa še kakšen trač pove!

Kakšna katastrofa! Le kje si bila, da nisi mogla sveče držat?!

JE MOJ SOSED PA TO PRVIČ SLIŠIM.JOJ ŽENSKE KAJ NIMATE DRUGEGA DELA

Jaz sem njena najboljša prijateljica in ja, je noseča, samo otrok ni njegov!
Pa ne tega okol govort no prosim! Drgač se bo skregala z mano!

SI PA ŽE SLABA PRIJATELJICA KER TO GOVORIŠ. JAZ BI TE ŽE ZDAVNAJ SKENSLALA

Ja ti pa si res ena modelka no!
A ne vidiš da se hecam na take neumne trače!? Saj še vem ne kdo je ta ženska no.

SAJ JAZ TUD SE HECAM. VSAK IMA SVOJE ŽIVLJENJE IN VSAK VE KAJ JE PRAV PA KAJ NE.NISMO POPOLNI KER TAKIH LJUDI NI

najboljše, da ji napišete pismo, da je Mon sklenil, da se ne spodobi, da še ima otroke in da naj gre takoj na splav.

ps.
vem kdo je Marko Vozelj, ne vem kdo je njegova žena koliko imata otrok in zakaj vas moti, če imata še kakšnega.

da VSE moti.

..od našga soseda je tud žena noseča….

pa ni več, je že rodila, saj je več nič ne vidim s trebuhom.

…ups, pa res!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close