Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žena noče športati, zato športam s priajteljicami

Žena noče športati, zato športam s priajteljicami

kaj računalnik… sej ga skor ne uproabljam več…
…telefon to je odvisnost…
… pa rdečke in rekreacija.

Kaj so to “rdečke”?

To je lahko posledica tega, ker je samo en pri bajti. 🙂

To je lahko posledica tega, ker je samo en pri bajti. :-)[/quote]

A en dedec ali en računalnik :)?

To je lahko posledica tega, ker je samo en pri bajti. :-)[/quote]

A en dedec ali en računalnik :)?[/quote]

Računalnik, jasno. Dedec zna bit, da je še eden preveč. 🙂

Jaz sem pa narobe razumela, sem mislila, da je treba dedca, ki je priklopljen 24/7 na net, pognati od doma, da lahko serviser vskoči :). Seveda ne serviser za računalnike.

očitno ti chat manjka… pa kar nekaj zraven…

Rdečke dejte ji razložit…

sm Moder, čist

To si se samo malo izkašljal, ali te kaj zanima okoli tega?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

kaj? kolko si ti star. kaki moški si ti? ok pustimo to žalost. kako pa ona izraža svojo nejevoljo? verjetno ve da nisi dec, da si papak, da itak nobene ne boš položil, ti nobena ne bo dala. najverjetneje. verjetno se je ona s kerim dol dala, in ima slabo vest in nujno potrebuje d še ti isto delaš, da se bo bolje počutila. mogoče bi rada da kter odomov pripeleš, končno. mogoče bi rada gledala, kako drugo porivaš. jaz bi ji rekel tako. al začneš šporat, al pa se speli u 3p.m. ja!!! in če ne bo, lepo pober istvari in idi stran od nje. ona pa si naj kupi malega cucka, ščene. ne zapravljaj predragocenega časa z nekom, ki ne želi. ker so drugi ljudje ki bi še kako radi športali pa ne morejo, ker jim zdravje ne dopušča in eliko jih nima časa. tak, da kr lepo, nabavi si jebački avtek, in gasa stran od lenobe. ker špeha verjetno nočeš lizat ne!!! al ja??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close