Žena me zaloti
Zgodilo se je pred slabima dvema tednoma. Že nekaj časa sem se dobival z ženino prijateljico. Tistega dne pa je žena prišla domov prej kot običajno. In ja zalotila naju je ravno med akcijo. Izjemno šokirana ni nič rekla, samo obrnila se je in šla. Najraje bi se pogreznil v zemljo. Čez dva dni pa mi reče, da ni ljubosumna ali jezna ker je šlo za njeno prijateljico. Je pa vprašala zakaj ji nisem tega odkrito povedal. Na nek način se počutim precej čudno. Zanima me vaše mnenje.
Začni s pogovorom… A je žena fest sexapilna in ji je dist do sexa… Če je taja, potem si he verjetno po tihem želela v mislih tud sex s frendico… Tebi naj ne bo nerodno. Strast nima s pametjo nič. Pač, nisi se mogel brzdat in tvoj korenjak tudi.. Drugič se z ženo 2x bolj potrudi. In bo vse ok… Če pa žena ni preveč na sex, bo pa Mal nos držala. Na tebi je, da zgladis. Ti pa svetujem, da da zdej 2x dnevno ženo preseneti. Jo pocrkljaj. Ji kuhaj… In ko bo po kosilu jo vzemi v naročje in bodi strasten z njo.. Daj jo na mizo in če jo nisi še nikoli polizal, jo le preseneti… Hvaležna ti bo.. Drugič pa, greh se okol ne razlaga. Kar se ne ve, tud ne boli…
Pogumno. Nimam tabujev. Sej je vse anonimno… Nobena beseda okol sexa ni grda. Sex je lep.. Mora pa bit sproščen.. Oba se morata zadovoljiti in drug drugega zadoviljiti… Tud če bi ona rada bolj v temi, zagreni okna v spalnici.. Pokliči jo naj pride.. In če noče sexa čet dan, jo objemi, poljubi. Usecita se in položi jo na posteljo… Fino bi hilo, če te rajca, da je v krilu in ji dvtuj, da je lohk brez hlačk.. Pri kosilu npr.naj bo tez hlačk.. In predlagaj, da ti v stoje zraven tebe, postreže.. Takrat pojdi z roko pod krilo in jo po bozaj med nogami…po kosilu jo poljubi.. In pojdita po kosilu počivat.. To je idealno da se obrne na bok, ona počiva, ti pa se ji od zadaj približaj..
Svetujem ti, tud zvečer bodi nežen v postelji. Če se dela, da ji ni do sexa, jo poljubi… Po bozaj po prsih.. Zlezi nanjo, odpnu ji pižamo in ji položi bradavice.. Potem se počasi splazi dool… Pod kovtrckom ji nežno z usti madiraj se trebuh, pojdi se nižje in ji razmakni noge.. Ona bo tekla, oh ne no,… Nič ne pomaga bodi nežen pacek in ji položi gricek… S prstom so že na scegiju.. In ji ga masiras… Ona že prede… In zdej pride sladek čas, ko ji poližeš scegija, ampak en prst ji daj nežno v luknjico… In jo s prsti rahlo fukaj, nežno, da bo vroča…. Boš videl… Krik naslade bo spustila..
Forum je zaprt za komentiranje.