Žena me trpinči
Moja zena se je v 10letih zakona tak spremenila, da to ni vec ista oseba kero sem porocil. Ce bi bla taka na zacetku veze je ne bi ozenil nikoli.
Zredila se je za 45kil, lase ima skozi mastne umiva pa si jih 1x tedensko pa se to jo morem jaz priganjat. Cela smrdi po cikih in svicu.
Zadnic me je silila v sex pa je bla tak nemarna, da si je prej niti splahnila ni, ko se je slekla sm skoro kozlal kr je cela soba zasmrdela po ribah iz kanalizacije, da ne govorim o njenih kosmatih nogah in pazduhah. Ko je dobila hemeroid od lenarjenja in debelosti me je silila, da sem ji ga moral mazat z kremo, ker sama kao ni dosegla.
Cele dneve samo leži, otroke porine babici, katera nam tud kuha kosilo, ker zena se tega ni sposobna. Naj povem, da je ze 5let brezposelna, niti nima interesa, da bi kaj delala.
Ko pridem iz sluzbe zmantran morem samo jaz pospravljat svinjarijo za njo, ker pac ne morem v taki deponiji živet. V pričo otrok prdi in riga zato sta še mala dva začela isto, ne morem jima dopovedat, da se to ne spodobi, ker pac kopirata mamo in mislita, da je to normalno. Ponoci smrci tak fejst, da se cela trese zravn, ko grem spat na kavc pride za mano in me sili, da morema spat skupaj, da ne bojo otroci mislili, da sma skregana.
Ko ji zagrozim z locitvijo mi zagrozi nazaj, da mi bo vzela otroke in me nagnala iz hise, katero sem zgradil sam, stoji pa na parceli njenih starsev. 1x me je v jezi porinla po stopnicah, ko sem ji rekel naj neha žret potem pa sem okoli lagal, da sem si pijan glavo razbil, ker me je bilo sram priznat, da me zena maltretira, da se mi ne bi vsi se bolj norcevali, ze tak se mi vsi kolegi norca delajo, da sem copatek zarad njenega obnasanja. Nobenga nimam, da bi se mu lahko zaupal, sam pa ne vem kak naj resim problem. Ne zdrzim vec zraven nje, vedno bolj mi greni zivljenje, obcutek imam kot, da dela to zanalasc, ker me sovrazi.
Loči se nič ni vredno tega in samo eno življenje imaš.
Denar se vedno da dobiti izgubljenega časa pa nikoli več.
Veš kaj, ona ti lahko grozi, da ti bo vzela otroke, če se boš ločil. V resnici pa tega ne bo naredila. Ker je z otroci preveč dela za eno tako katastrofalno leno žensko. Zdaj ji je fino, ko ti delaš za stroške, pa še vse pospraviš doma. Kaj če bi si skrivaj našparal za nekaj mesecev najemnine in se potem odselil in dal potem čez kakšen mesec še vlogo za ločitev? To jo zna strezniti. Izplačat te bo morala, saj je bila hiša narejena v času vajine zveze. Ker ne bo zmožna niti delat zase in za otroke, plačevat stroškov in še iti v pravdo s sabo, se zna ustrašit in se streznit. Ti pa ves ta čas glej, da boš vzdrževal redne stike z otroci. Pelji jih v svoj novi najeti dom, da bodo videli, kako se da urejeno živet. Mame jim ne šinfaj, naj po tvojih dejanjih vidijo, kako se pravilno živi. Upam, da ti uspe. Začni šparat in si naredi dober plan.
torej, pehaš se samo za denar. če si delaven, pozabi klinčevo bajto, napiši svoj del na otroke in da se ne sme prodati dokler niso vsi polnoletni, sam pa pejd na novo zase postavit novo bajto in novo življenje. ljudje živimo, da delamo in delamo, zato da živimo. spakiraj brez opozorila, enostavno spakiraj in pojdi. vse ostalo se bo uredilo. otrok ti ne bo vzela, prej ti jih bo porinila. delaj za minimalec, sp, da ti ne bo pobrala vsega kar imaš. otrokom raje dajej sam na stran, baba bo itak vse zažrla. otrokom ob stikih ponudi urejeno okolje, z mnogo razumevanja in podpore, z omejitvami in nalogami, da bodo imeli vtis, da se bodo zavedali, da ti je mar zanje. nikoli ne povzdigni glasu, ustvari red z vzgledom. verjami, z nekaj leti bodo sami izbrali, da hočejo biti pri tebi.
Te cisto razumem kako se pocutis, mene je moja bivsa silila, da ji belim in brijem anus. Kasneje sem spoznal, da sem ji ga bril za njene zmenke z ljubckom.
Trpincenje moskih s strani zensk je se kako realno o tem pa se še vedno govori premalo. Z ženskimi žrtvami vsi sočustvujejo(mo) z moških pa se nemalokrat velika populacija norčuje. Zalostno, da imamo se vedno taksno mentaliteto.
Pri men je blo isto porocil sem se delovno, vitko, urejeno in vedro mladenko, ki se je cez cas spremenila v leno rjovečo smrdečo kosmato 100kg pošast. Vcasih mi je zal, da nisem peder, ce bi ozenil moskega se ta vrjetno ne bi tako korenito spremenil. Sodim po sebi, razen nekaj sivih las in obraznih gub sem ostal enaka oseba, kot pred poroko se vedno imam isto st. kilogramiv in sem enako urejen in pedanten kot sem bil v mladosti.
Očitno te ima z grožnjami na povodcu. Njene grožnje pa v resnici nimajo podlage. Če bi se pozanimal, bi že lahko tudi sam vedel.
Ker si sam zgradil hišo, pa tudi, ker je lastnina obeh zakoncev, je avtomatsko pol tvojega, pa čeprav je na njihovem zemljišču. Ker nič ne prispeva v skupni proračun in v skrb za hišo, ji lahko jasno razložiš, da naj bo vesela, da jo preživljaš. Ker je brezposelna, ji v možnosti ločitve, otrok ne bodo podelili v njeno skrb, ker nima dohodkov za njihovo preživljanje.
V morebitnem nadaljnem nasilju, pa jo posnemi s telefonom, da boš imel dokaze.
Vse kar si napisal je res, le to da gredo otroci k ocetu ce mama nima denarja za prezivljanje. Sama sem bila brezposelna (1 mesec), ko sva z mozem imela res katastrofa obdobje. Ker sem mislila da bo pac vodilo v locitev, sem se na CSD vse pozanimala. To da si brezposelen ni podlaga da ti vzamejo otroke in jih dajo v skrbnistvo drugega starsa. Bolj je vazno kateri stars za otroke dejansko skrbi (kdo jim kupuje hrano, obleke, obutev, solske potrebscine, jih vozi na krozke, k zdravniku ipd.), ni vazno s katerim denarjem, tako ali tako je drugi stars dolzan placevati prezivnino in gredo stroski otrok na pol. V najinem primeru sem za vse skrbela jaz.. meni je delavka na CSD razlozila tako: otroci svojega denarja nimajo, odvisni so od starsev.. ce je en stars brezposelen, seveda drugi stars, ki ima sluzbo, nosi denar k hisi.. vendar denar na kartici ne pricara avtomatsko vsega kar otrok potrebuje, ampak mora nekdo vzgat avto in it po te stvari, izbrat, pregledat, kupit in prinest domov. Tako da tisti ki ima denar, ni avtomatsko dober skrbnik.
Pri locitvi pa upostevajo tudi (govorimo za primer da je en brezposelen) koliko je kdo skrbel za stanovanje (ga cistil, pospravljal ipd.. pac gospodinjska opravila) in ti kljub brezposelnosti in kljub temu da je stanovanje od drugega zakonca, pripada sorazmerni del, ki ti ga mora izplacati, lahko pa celo zahtevas preko sodisca, da ti prepusti stanovanje zaradi otrok – ce res nimas kam it. In ce sodisce doloci tebi v prid, ti mora drugi zakonec brez besed prepustiti stanovanje.
V avtorjevem primeru je on na boljsem, ce je zenska res tako nemarna da zanemarja svoja otroka.
Počasi je čas da si to priznaš. Da je pač konec.
Potem je pa čas da se odločiš ali ti več pomeni tista usrana očitno zasmrajena bajta in tak življenje do smrti, ali hočeš drugačnega. Če ti je to bolj komot ok, nehaj jamrat potem.
Če hočeš drugačno življenje zase in za otroke pa si omisli jajca, našparaj za par najemnin in se odseli, še prej pa najami odvetnika in sproži ločitev. Dolžna ti bo polovico vlaganja v hišo (to ne pričakuj da dobiš v doglednem času), pozanimaj se na CSD glede deljenega skrbništva (oz. če hočeš se leta boriti da si edini skrbnik tudi super, ampak mogoče bi bilo pametno deljeno za začetek). V glavnem premakni rit. Ali pa nehaj javkat. Pa ne pričakuj da se bo kaj kar samo od sebe spremenilo, ker se pač ne bo. Življenje ni potica. Njej je tako očitno ok. Če tebi ni je pa potem na tebi da kaj spremeniš.
Pa ne poslušaj norcev, ki hočejo da postaneš nasilen (tudi če ona je). Kot prvo to ni nikakršna rešitev in to počnejo samo psihoti, kot drugo je pa to najkrajša pot da si zjebeš life in life otrok.
Zdaj pa pamet v roke, ker je potrebna temeljite obravnave, potem pa telefon in se pozanimat o vseh stališčih, ki so primerni za nadaljnjo obravnavo. Ob naslednjem fizičnem kontaktu brez oklevanja poklicat policijo in podat ovadbo, brez olepševanja. Tu ni drugega, kot da ukrepate. Če ne zaradi vas, ampak zaradi otrok, ki si zaslužita ljubeče okolje, v katerem bosta odraščala v varnem in nenasilnem okolju. Prioriteta sta onadva in njuno čustveno ravnovesje. Vse dobro
Imam podoben primer.
Ba ba je po desetih letih postala totalni psihič .
Non stop me jeba ,maltretira in me meče iz hiše ki sva jo oba zgradila.
Lena je da ji ni para, je brezposelna že nekaj let,po cele dneve leži na kavču in drka svoj telefon.
Da o kuhi ,pospravljanju in ostalih delih sploh ne govorim.
Če ne bi bilo mene pri hiši ne vem kako bi bilo.
To sranje prenašam že nekaj let,in to samo zaradi otrok,ki še niso polnoletni.
Pomoč ženskam v nasilju nad njimi ni iz trte zvita.
To kar iščejo tudi najdejo
Forum je zaprt za komentiranje.