Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek žena koketno pobožala znanca

žena koketno pobožala znanca

ne morm zaspat, ne morm zbrisat tist bežen hip, ko je žena pred odhodom od njih, tko mal mimogrede pobožala znanca in dejala kok ma fajn lase.
kok čuden fuj občutek, ker sem v njenih očeh spoznal koketnost ki sem ga bil nazadnje deležen pred 7 leti ko sva se spoznala-zaljubila…
njegova žena in jaz sva se le debelo pogledala ob tej nepričakovani nenevadni gesti.
čudno je to, ker ne pomnim kdaj bi mene tko…
pa boste rekli : ljubosumnost na kvadrat ali – ne delaj panike.
vem le to, da če bi to jaz naredu njegovi ženi bi me fejst spucala – češ kaj si pa jaz dovolim…
ok morda pa ob naslednji priliki. komaj čakam.
zdaj mi je lažje.

Če nimata otrok, zbejž od tod!

imaš en link do mnenja patra Gostečnika o varanju, razlogih. Za začetek je.

Jaz sem to enkrat naredila po pomoti, ker sem mislila, da je moj fant. Bili smo na neki večerji ali kaj že, šla sem na WC, fant se je vmes presedel, jaz sem prišla od zadaj in človeka, ki je sedel na njegovem stolu, začela čohati po glavi. Ta človek nič … Potem pa zagledam, kako se mi nasproti fant reži do ušes. Tip tudi las ni imel iste barve, sploh nisem pogledala! Pogreznila sem se od sramu. Tip je rekel, da mu je ful pasalo, ha ha ha, zato se ni nič bunil. Aja, njegova žena je bila zraven, njej je bilo tudi za crknit smešno.

Ma daj no, pretiravaš.
Mogoče ima samo lepe lase.

Jaz se ne bi razburjal, seveda pa smo si zelo različni.

če te toliko razjeda je prav, da jo vprašaš, seveda mirno, kaj je to bilo in kaj naj bi pomenilo, tako malo v posmehljivem tonu in boš videl kakšna bo reakcija. neumno se je že v naprej razburjati.

Saj veš kako v partnerstvu gre.

Bistvo partnerstva je v svobodi in kljub temu, delamo skupaj. Pogovorita se, verjamem, da ni nič kritičnega, da bi moral delati dramo iz tega.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jao, takih, ki so prizadeti, jezni ali pa sprašujejo sebe ali pa na MONu, kaj pomeni neko dejanje določene osebe in delajo načrte, kako se bodo naslednjič ‘maščevali’, pa res ne maram. Pogovori se z ženo, povej ji, kaj te je zmotilo, pa boš potem videl. Tako bi očitno naredila ona, samo ti imenuješ to ‘pucanje’ – kot da je to nekaj negativnega. Ti pa raje melješ v sebi in čakaš na priliko, da se boš maščeval, ona pa sploh ne bo vedela, zakaj.

Res je odvisno kakšna je drugače. Nekatere ženske se brez težav in brez slabih namenov rade dotikajo ljudi. Žensk in moških. In sodelavkam spletajo kitke in sodelavce masirajo, ko jih zaboli v hrbtu. Nimajo neke zavore pri tem. In če si tak, ti tudi gesta, ki jo je naredila tvoja žena, ne pomeni kaj posebnega.

Torej, premisli iz tega vidika.

se strinjam, eni so taki, drugače pa ti poznaš svojo ženo in lahko veš ali je taka. Npr. jaz nisem in če bi nekoga pobožala po laseh z izgovorom, da ima lepe lase bi ga zagotovo zato, ker bi mi bil všeč. Lahko, da ji je simpatičen, premisli tudi iz tega vidika.

jap, eksplozija, tudi jaz nisem taka .-))) In če bi jaz koga pobožala, mislim da mi moj mož v sekundi vedel kaj to pomeni.

Vprašaj jo kaj je ona mislila s tem. Morda ji je vseč. Morda bi rada mal tako zamenjala s partnerji. Obstaja možnost, da boš pol zvisu, če si slabši, če imaš manjšega. Bog ga vedi, kaj si želi. Je pa eno ne tuhtaj in ne maščuj se, to je najboljj grdo. Ljubezen je čisto nekaj drugega, prav je, da ji želiš vse dobro. To kar si ti omenil je egoizem, ne pa ljubezen. Pogovori se z njo, saj sta si najbližja in med vama ne sme biti pregrad.

:))))

ja ja treba bo premislit – mi pravte….ženske so ženske
ok?! med tem pa vi lahk šlatate vse povprek
a vam ni treba premislit ko to naredite?
pač tko malo da podražite moža?
ne ne in ne. pa ne mormo se tak iti.
z ženo mava razčiščen odnos.
kaj takega na tak način do sedaj ni prihajalo do takih situacij.
ne, nisva se presenečala, ne pikala na tak način.
dajeva simpa opazk za nasprotni spol pred drugim a brez dotikov…
ne, meni le da vedet da nekaj tu smrdi…kjer je dim je ogenj?!
bom pač bolj pozoren za naslednjič in če bo bolj božala druge kot mene, potem bo očitno sledil halooooo.
le potrpežljivo.

in nisva 20 -letnika ampak pri 40..
čeprav me v pojstli obožuje in hvali da sem njen apolon
in je nora name- še zmeraj kot na začetku. ok je zelo živa oz godi mi njen temperamentni karakter
in si to ljubečnost izmenjujeva v nedogled
a me je v vseeno to zelo presenetilo, ker tega na tak način nisem vajeno od nje.
pa med obiskom se malo preveč pozorno hihitala do njega. jaz kot da me tam ni bilo.
ok. alarm meni: očitno nisem već zanimiv, oz. počasi upada njen interes. a moj libido ji pa ugaja do nebes…
e, pa tako več ne bo šlo. bova lepo razčistila. in pika

Razčiščen odnos imata? Res? Sta se kdaj pogovarjala o vajinem odnosu do tujih pripadnikov nasprotnega spola ali pa je ta ‘razčiščen’ odnos le v tvoji glavi in žena ne ve nič o tem? Očitno se ‘špikata’ na nek način. Mogoče ti je pa žena le hotela ‘vrniti’ za kakšen tvoj ‘špik’ od prej?

ja hvala.
saj poznam ženske odgovore.

Veliko si povedal….me pa zanima nekaj. Praviš, da imata razčiščen odnos. Ok. Pa veš kaj to pomeni…..da bi se morala pogovoriti o situaciji o tem dogodku…..
Sta se???

Tole je vsekakor zelo neprijetno, opazuj ženo in potem boš videl na čem si. Morda pa tudi ti vpričo nje kako lepo pobožaš, tudi iz take reakcije se marsikaj razbere.
Mene bi to kar precej pogrelo in verjetno bi na poti domov prišlo do verbalnega spora, morda bi padla kaka psovka.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

– bolestno si ljubosumen (potrebno bo zdravljenje)
ali
-provociraš
ali
– sta oba zrela za terapevta

Tvoje pisanje ni podobno zrelemu moškemu pri 40, pa naj te ona vara ali ne – na tak način se niti ne rešuje problemov.

Da dedec pri 40, apolon v postelji, reče, da ga baba “spuca” če bi kateri pomežiknil????? A to je zrelo odrastlo obnašanje? Tako ONA kot ON sta otročja in primitivna. “Spuca” se kakega najstnika, ki mu še daješ žepnino in plačuješ avtobus, ne pa moža. In potem…kakšen mož miga z repkom in se pusti “spucat” in potem potuhnjeno razmišlja, kdaj bo ona nekaj naredila, da ji bo vrnil??? Ježeš!

Najbolje, da jo kar klofneš!! To je rešitev, ti rečem!

Aja, pa privat detektivi obstajajo, dobiš slikce, pa vse dokaze – ne bo treba na MON spraševat, kaj je mislila, ko se je slučajno s “prijateljem” peljala iz motela na robu mesta:)))

“Babo pretepst, pa koso sklepat je treba vsak dan!”

Sploh ne morem verjeti, da nekdo iz tega naredi tak cirkus! Poznam pa ogromno moških, ki ne upajo pozdraviti sodelavke, če jo srečajo na ulici in so sami v spremstvu žene.. Žalostno, a resnično. A si zakonci oz. partnerji res tako malo zaupajo, da jim že pozdrav pomeni grožnjo? Pa kje živijo, saj je možnosti za varanje tudi med delovnim časom (večinoma) dovolj.. Verjetno sodijo po sebi. Večkrat smo šli skupaj kam s sodelavci, popili kakšno kavo, pivo, se pomenili, koga odpeljali, če je bil brez prevoza a NIKOLI nam ni prišlo na misel, da bi se zaradi tega moral zakonec počutiti ogroženega. Ljudje se očitno ne znajo več niti pogovarjati, o zaupanju pa očitno nimajo pojma. Verjetno je pa veliko pripomoglo k takim pogledom tudi dejstvo, da se razni igralci,pevci prav HVALIJO s kom so prej hodili (mene bi bilo sram, če bi vesoljna država vedela..)

Imam veliko prijateljev, družimo se tudi z njihovimi partnerji vendar ne skačemo čez plot.
Pa saj obstoja prijateljstvo tudi brez tega, mar ne, ali pa sem zato prestara? Hm, imam jih komaj 83.. lep pozdravček in mislite na kaj lepega

Šalabajzer po sedmih letih ne poznaš svoje drage!? Kako lahko tak osebek označi neko dejanje za koketno? Malo brzdaj konje in se raje vprašaj kako je s tabo. Človek sodi po sebi.

Če ti je zazvonil v glavi alarm ob pogledu na ženo, potem sigurno ni zvonil zaman.
Bodi pozoren, ker očitno se nekaj pripravlja, vendar pa ženi ne teži, da v primeru, če je šlo samo za gesto, ne boš sproduciral kakšnega resnega spora.
Vzemi si čas.

Zanimivo, jaz sem prebrala ‘žena konkretno pobožala znanca” :-))) Sem mislila da ga je kje spodaj pobožala. Če ga je samo po laseh pa res ni za delat paniko. So what?

to ni nič kaj takega, tako da lahko kar mirno spiš 🙂

mogoče bi se moral (pa še to ne) obremenjevat, če bi pobožala neznanca :)))))

Če ne moreš zaspat pomeni, da se je njeno obnašanje spremenilo oziroma je drugačno kot je bilo dosedaj (velja za primer, da nisi kakšen težak-ljubosumnež, ki ji diha za vrat).
Če sta se oba v tistem trenutku z njegovo ženo pogledala, to pomeni, da ne želi konkretno napasti njenega moža, temveč, da se je le sprostila do njene nerazumne ali razumne meje- me zanima koliko se sprosti na službenih zabavah (ali pa ti?). In če te to boli ji povej in razčisti z njo. Konec koncev je očitno, da želiš imeti stvari pod kontrolo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close