Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek žena je predlagala

žena je predlagala

Žena je pred kratkim zašla v poslovne vode,jaz pa poleg službe popoldne pazim še na otroke-dva,zato je tudi po štiri dni odsotna.Zato se je tudi najino spolno življenje spremenilo tudi ko pride domov je prvi dan še sesuta utrujena,potem pa 2-3x sexava če ne pride menstruacija vmes.To traja že pol leta pa mi zadnjič na dopustu reče,da ve da naju to razdvojuje in ne ve naj vztraja ali vse pusti.Jaz pravim naj ne neha,saj je bil to tudi velik finančni vložek.Vem da me ne vara kot tudi jaz ne,res pa imam večji libido kar ona ve odkar sva skupaj -9let.Zato mi je omenila,da mi nebi nič očitala,če bi me kdaj zaneslo čez plot,oziroma bi raje ,da to ostane diskretno.Sem pa vseeno v dvomih ali me preiskuša ali res ne želi da še naprej trpim pomankanje seksa.Je po devet let starejša od mene in se ok razumeva.

Si prepričan da ti je predlagala zaradi tvojega pomanjkanja?

Morda ima pa ona preveč..pa ne doma..

da bi se na koncu zglihalo..

Postavila ti je “tricky question”….. karkoli bi odgovoril bo nekoč prišlo za tabo…. ženska pač 😉

Mogoče ti pa sama najde/predlaga kako prijateljico, ki bi vskočila, ko ona ne more, mogoče ji samo vrne uslugo…… :))))

Trpiš pomankanje seksa…. pa menda ne bo sedaj to trpljenje trajalo večno? :/
No imate pa sedaj več denarja…. pač investirate človeške vire v neko drugo bogastvo kot ste ga pa imeli poprej, nekaj lahko potrpite, če vam ta reč toliko pomeni…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Si siguren, da te ne vara ? Ali pa ima namen….
Glede na to, da je njej vseeno, če bi ti njo prevaral…

jop.

jop.[/quote]Madona, pesimistično sta vidva to zastavila….
Menda ni tako hudo, čeprav človek nikoli ne ve….. Ženska že v SP ni kaj dobro predstavljena….. hi,hi,hi

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Najprej mi je prišlo na misel to: zakaj pa med menstruacijo ne? Drugače pa, če se vživim v situacijo, so teoretične možnosti naslednje:
– pripravlja si teren za kaj drugega in te hoče dobesedno potisniti drugi v roke
– zaradi utrujenosti ji je še ta seks odveč, hoče pa te obdržati za druge stvari
– to, da te ima noro rada in je tako razumevajoča, ne verjemi, ker ženske takega moškega ne delimo
– lahko, da te preizkuša, ker si pač mlajši in ni trdno prepričana, da te res privlači; govori eno, v sebi pa si želi, da na drugo niti ne bi pomislil
Če je med vama vse v najlepšem redu, to pomanjkanje seksa tega ne bo spremenilo. Če je volja in želja, se za take stvari izkoristi vsak čas; če tega ni, je vsak izgovor dober.

Tudi jaz sumim, da želi “porazdeliti krivdo”. Moški se morajo zavedati, da je morda nekoč veljalo, da so le moški živahni tudi izven vez, s kakšnimi sodelavkami. Danes se je to kar razdelilo na 50:50. Če imaš nekoga resnično rad, ti še na misel na pride, da bi to osebo z nekom delil in celo ponudil možnost skakanja čez plot. Če že ne zaradi drugega, pa vsaj zaradi tega, da ti mož kakšno bolezen domov ne prinese.

hehe On…pesimistično gor al dol,kot ženski se mi zdi to najverjetnejša opcija:))

Misonkka, poglej, kaj tej ženski sploh manjka? Doma ima moža, ki ji prinaša plačo in skrbi za otroke. Sama si privošči, kar si hoče in tudi možu sugerira naj to počne – ker se ji splača ostati v takem zakonu. Res je “poslovna ženska”. :))

Ja huda je:))

No pol se pa predam…. Tem argumentom res ne morem ugovarjat….. 😉

Lahko ga pa ima res tako (bolestno) rada, da bi ga poizkušala obdržat na ta način, da mu dovoli “diskretno varanje”. A te zadeve se ponavadi končajo tako, da se “varajoči” nehote? zbliža z “novo/novim”….Tisti, ki je “dopustil” tako stanje pa odpade….

Ja saj..imaš prav..Zadnji stavek tudi drži..

Bolestno rada in te zadeve.Ajja nema!

Ženska si je postlala posteljo zase in ne zanj..:))

On_, daj no, še pri papagaju in psu paziš komu jih daš v varstvo, ne pa moža. :))) Ali pa moški – nekateri imate tako radi svoj avtomobil, da ga za nič na svetu ne date drugemu vozit. A moža pa bo ženska dala drugi, če ga ima resnično rada?

P.S.: A sem bila dovolj nazorna? :))

Ok, razumem….ampak obstajajo ljudje, ki jim je fetiš/jih vzburja dejstvo, da njihov partner seksa s kom drugim.
Sam menda je več/večina moških kot žensk takih….

Če je res kar ste ve v tej temi napisale in si ona le pripravlja teren, se potem lahko iz tega lepo vidi ženska preračunljivost, manipulativnost, podlost, celo hinavščina kako mu bo zabila nož v hrbet…..

Uh, raje bi videl, da ima fetiš kot pa, da le nož brusi…. 😉

Ja, to ti pa verjamemo, da bi ti rad, da ima tvoja žena tak fetiš. :))

Pri meni ni tako, jaz lepo označim teritorij – kot tista modra črta diskretnosti v banki. :))

Kako mi pa to verjameš? Le zakaj si tako prepričana? 😀 😀

Veš kaj, v banki pogosto kar rinejo čez tisto plavo črto….. Daj nekaj bolj odbijajočega si umisli, črta ne bo dovolj pa tudi če ga namočiš v barvo…. 😉

Če ga premažeš s kakim česnom, ki menda odganja čarovnice in mu natakneš deviški pas, ko gre od doma? 😉 :))))

Storim enako Antilopka:))

On_, pri vas moških nikoli ne veš, kaj je prav – če preveč nadziraš, si posesivna, če nič, pa ti je vseeno. :)) Obstaja kakšna čarobna forumula?

začuda so takšne redke … in resno mislijo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No pol se pa predam…. Tem argumentom res ne morem ugovarjat….. 😉

Lahko ga pa ima res tako (bolestno) rada, da bi ga poizkušala obdržat na ta način, da mu dovoli “diskretno varanje”. A te zadeve se ponavadi končajo tako, da se “varajoči” nehote? zbliža z “novo/novim”….Tisti, ki je “dopustil” tako stanje pa odpade….[/quote]
Teorija o tem, da ga ima tako (bolestno) rada, ni realna, saj je sama izjavila, da sta se odtujila.
To pomeni, da ji je bolj ali manj vseeno za njega, saj je (ali bo) ona za sebe že poskrbela, da si bo z nekom blizu. 🙂

jop.[/quote]Madona, pesimistično sta vidva to zastavila….
Menda ni tako hudo, čeprav človek nikoli ne ve….. Ženska že v SP ni kaj dobro predstavljena….. hi,hi,hi[/quote]

čisti izraz “predsodka”, da je babnica takoj pr.as.i.ca (za misonkko bi tudi verjel brez da mi dokazuje)
desc pa ku.rb.ir (kar je Robiju žal, da ni)

Žena pač ve, da je desc desc in ga mora namaki. Bolje z njenim “žegnom”,pa da ne privleče domov kakšne bolezni, pankrta … kot pa, da se bo potem “čudila” kako je ona “garala” za družino.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ona sama pa kot riba na suhem…:)))

Ona sama pa kot riba na suhem…:)))[/quote]

A ne? Aleluja, da obstajajo take ženske. :))))

Hahah joj Nemko,daj že enkrat preboli da te nočem:)) Sem prašička ja…uff…samo zame si prekratek..enostavno ne morem pa amen:))

in ja….daj si že končno najdi eno novo žrtev,katera se bo registrirala zate na Mon:) meni na pamet ne pade.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close