Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelo sem nevoščljiva….

Zelo sem nevoščljiva….

…vsem,ki so psihično zdravi

Vsem, ki se zbudijo brez budilke.

Ljubiti, ljubiti smert mi je storiti. Vsem, ki so ljubljeni. Ostal sem sam samcat.

Nevoščljivka

ti si lahko najbolj nevoščjiva na ženske ki so imele doma stroegega in ljubečega atija, ki ej mamico  porihtal in še njih.  to si ti lahko najbolj fauš.

Če se rodiš reven, si nevoščljiv od rojstva. Kot otrok sem bila nevoščljiva prijateljicam, ki so imele normalne družine ( moja ni normalna – oče alkoholik). Nato vsem, ki so suhi. Bila sem debela kot otrok. Ogromno so mi dajali jesti in tudi zelo nezdravo. Recimo veliko kruha. Ven nisem smela veliko hoditi. Zato sem bila doma, debela, brez pametnega vpogleda v svet. Me je rešil dijaški dom. Tam sem jedla normalno ali še manj kot drugi in shujšala. Samozavesti nikoli imela. Moje življenje je bilo grozno. Imela pa sem knjige. V njih je bilo predstavljeno lepo življenje. Sanjala sem lepo življenje. V otroštvu zasmehovana. Drugačna, debela in neumna. To je bila posledica vzgoje – boje rečeno posledica pasivnosti moje mame, alkoholizma očeta in nekega zelo omejenega razmišljanja mojih staršev. Ni  bilo kulture, ni  bilo higiene. Ni bilo zdravja. Nič ni bilo.

Se sedaj sem ljubosumna. Lepoticam, intelektualkam, igralkam, družabnim ženskam.

Nekako sem si uredila življenje, imam 2 otroka. Pomenita  mi vse. Imam tudi diplomo. Službo in sodelavce na nivoju s katerimi se težko kosam. Ne bodo razumeli. Ne vejo kako je začeti iz niča.  So premožni. Jaz nisem. Premožni so, ker so imeli veliko od prej, pa tudi drugačno vzgojo in pridobljene vrednote.

Ljubosumna sem uspešnim ljudem, ker se sama nimam za takšno. Ne vem kako me  vidijo drugi. Nihče ne ve o moji preteklosti. Ničesar. Pa tudi nikogar ne zanima.

ko se vozim po Sloveniji in gledam vaše hiše sem vam ljubosumna.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 06.08.2025 ob 14:04

Nevoščljivka

ti si lahko najbolj nevoščjiva na ženske ki so imele doma stroegega in ljubečega atija, ki ej mamico  porihtal in še njih.  to si ti lahko najbolj fauš.

Moj ati je bil najpametnejši in najboljši. Sploh me ni rabil porihtat. Vzgled mi je bil njegov obstoj.

Anonimno655, 06.08.2025 ob 13:56

Ljubiti, ljubiti smert mi je storiti. Vsem, ki so ljubljeni. Ostal sem sam samcat.

saj to lahko spremeniš in greš spoznavat ljudi, če ne želiš biti sam.

Tistim, ki so dva meseca na dopustu.

Anonimno 1105, 06.08.2025 ob 14:53

Tistim, ki so dva meseca na dopustu.

Preveč časa ti hitro presede.

Anonimno 2052, 06.08.2025 ob 14:58

Preveč časa ti hitro presede.

Pri meni ne haha

… sosedi, ki ima desca s takim libidom, da jo dnevno servisira.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close