Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zelo me zanima

Zelo me zanima

Rada bi, da mi poveste, predvsem moški, koliko vas motijo telesne napake na ženski. Recimo strije, pa celulit in podobno.

Celulit je včasih kar seksi!

haha… dej mal razlož to :))

mam pa res filing da celulit bolj mot nas ženske kot naše tipe..

Celulit je zakon tko da se miga pri seksu :))))))

Tudi opazil nisem dokler mi ni razlozila in ga pokazala.Me ne moti in ga ne iscem pri zenskah.

Meni je moj to lepo razloži; če je moški normalno vzgojen že kot otrok pa naprej, da sprejema žensko kot celoto in ne po delih telesa, če pozna naravne procese življenja in s tem staranja, jo sprejema po “časovnih obdobjih”, glede konstrukcije telesa, v glavnem glede nje.
Tako da mene kot žensko niti najmanj ne skrbi kaj si moški mislijo o mojem telesu, jaz sem z njim zadovoljna imam fanta kateri je navdušen in to je to. In ko ženska najde nekoga ki ima vse to pošlihtano se s takimi vprašanji niti ne obremenjuje.
lp

a še to, to je blo samo moje osebno mnenje:)

Si si že sama razložila 😉 Celulit bolj moti ženske kot moške. Men se zdi celo seksi…

Kren to pa je lepo slišat, da te ne moti celulit na ženski, moj pa mi še včasih reče, da sem celulit dobila:( hmmm… pa imam vitko postavo,konec koncev pa ga ima tako vsaka ženska, vsaj jaz se tako tolažim:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close