Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽELJE

ŽELJE

Ko sem bil jaz star 18, še nismo pisali oglasov. Zato ti težko odgovorim. 🙂 Verjetno pa bi pustil presojo zrelim ženskam oziroma dekletom. One znajo dobro ocenit. :))[/quote]

Hehe…zrela ravno nisem, tako, da ne bi ocenjevala, no pa tudi oglasov ne čitam (objavljam), tako slabo mi še za zdaj ne gre 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pravzaprav je to delo staršev. 😉 Ali pa kar nas samih…

“Vsi” smo otroci, tudi ko smo stari in odrasli. Kar prisluhni vsem ženskim kriterijam. So to kriteriji žensk, ali majhnih in zasanjanih deklic.

Če jaz pogledam svoje deklice ali se spomnim najstniških časov, kakšni so bili kriteriji. Tak nasmeh, takšna postava, pa očarljivost, pa takšni in takšni “športni, umetniški… ” dosežki, in še in še…

Kar nas naredi odrasle, če to lahko tako poimenujem, ni starost, ne izobrazba, ampak uvidenje. Zato pa rabiš “odpreti” oči.

Vse te ženske, ki imajo kriterije merjene v cm, barvah oči/las, dokončani šoli ipd., no, meni ne bi imele nobene vrednosti. Meni ne.[/quote]In do tega spoznanja so te pripeljali starši po najstniških časih, ker takrat nekako še nisi vedela tega, ali nekaj (let) izkušenj z fanti-moškimi? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti bi imela moškega, ki ima 30kg manj od tebe in je 20 cm nižji od tebe?
No, jaz ne bi mogel imet ženske, ki bi bila recimo 30kg težja od mene in 20cm višja.
Niti ne bi mogel imet recimo ženske, ki ni končala vsaj poklicne šole.
Barva oči in las pa je res nepomembna, amapk tega menda nihče ne omenja, da je pomembno?

Pravzaprav je to delo staršev. 😉 Ali pa kar nas samih…

“Vsi” smo otroci, tudi ko smo stari in odrasli. Kar prisluhni vsem ženskim kriterijam. So to kriteriji žensk, ali majhnih in zasanjanih deklic.

Če jaz pogledam svoje deklice ali se spomnim najstniških časov, kakšni so bili kriteriji. Tak nasmeh, takšna postava, pa očarljivost, pa takšni in takšni “športni, umetniški… ” dosežki, in še in še…

Kar nas naredi odrasle, če to lahko tako poimenujem, ni starost, ne izobrazba, ampak uvidenje. Zato pa rabiš “odpreti” oči.

Vse te ženske, ki imajo kriterije merjene v cm, barvah oči/las, dokončani šoli ipd., no, meni ne bi imele nobene vrednosti. Meni ne.[/quote]

Pač, katera se najde v tem: +30, samska, nesrečna v ljubezni, nezadovolj(e)na, ki rada toži nad usodo, tarna nad moškimi, raje pišejo na forumih, kakšen bi naj bil moški, kot pa s svojo aktivnostjo v realnosti kaj naredila, ki išče princa iz sanj, ki je seveda neobstoječ moški…. Izbira je tvoja/vaša! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

30 sem že skoraj, ne pa še čisto, sveže zaljubljena, vedno zadovoljena, in vsake toliko časa pridem piknat matjazka, ki me je nekoč tako veselo trgal :).
Vidiš, sploh nisem iskala, vendar se je vseeno zgodilo.

Pač, katera se najde v tem: +30, samska, nesrečna v ljubezni, nezadovolj(e)na, ki rada toži nad usodo, tarna nad moškimi, raje pišejo na forumih, kakšen bi naj bil moški, kot pa s svojo aktivnostjo v realnosti kaj naredila, ki išče princa iz sanj, ki je seveda neobstoječ moški…. Izbira je tvoja/vaša! :D[/quote]

Ko sem bil jaz star 18, še nismo pisali oglasov. Zato ti težko odgovorim. 🙂 Verjetno pa bi pustil presojo zrelim ženskam oziroma dekletom. One znajo dobro ocenit. :))[/quote]

Hehe…zrela ravno nisem, tako, da ne bi ocenjevala, no pa tudi oglasov ne čitam (objavljam), tako slabo mi še za zdaj ne gre :)[/quote]Kaj pa želje so, želje? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kriteriji…ni treba z njimi pretiravati, je treba obvezno najti nek kompromis v sebi med tem, kaj smo šablonsko iskali in kaj imamo “zgolj” v ponudbi (če se želimo odpovedati samskosti).

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pač, katera se najde v tem: +30, samska, nesrečna v ljubezni, nezadovolj(e)na, ki rada toži nad usodo, tarna nad moškimi, raje pišejo na forumih, kakšen bi naj bil moški, kot pa s svojo aktivnostjo v realnosti kaj naredila, ki išče princa iz sanj, ki je seveda neobstoječ moški…. Izbira je tvoja/vaša! :D[/quote][/quote]

Glavno, da ga imaš pod komando in je vedno po tvoje.:)) Pa sitna ne smeš biti, vedno na razpolago… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni grejo tudi na živce, te zajamrane ženščine.
Greš pa na net, katero ven povabiš pa viha nad tabo, ker nisi njen sanjski princ.
Sploh te diplomirane afne so obupne. Samo zmrdujejo se in postavljajo neke pogoje in hočejo ne vem kaj vse od moškega.

Pač, katera se najde v tem: +30, samska, nesrečna v ljubezni, nezadovolj(e)na, ki rada toži nad usodo, tarna nad moškimi, raje pišejo na forumih, kakšen bi naj bil moški, kot pa s svojo aktivnostjo v realnosti kaj naredila, ki išče princa iz sanj, ki je seveda neobstoječ moški…. Izbira je tvoja/vaša! :D[/quote]

Iste sorte ptic skupaj letajo.

Hehe…zrela ravno nisem, tako, da ne bi ocenjevala, no pa tudi oglasov ne čitam (objavljam), tako slabo mi še za zdaj ne gre :)[/quote]Kaj pa želje so, želje? :))[/quote]

Želje? Hm, ne vem, mislim da bi mi za začetek bilo dovolj, da bi me tisti, ki si me izbere znal imeti rad in bi me znal videti kot osebo ne le kot predmet; vse ostalo pa kaj pa vem, nimam nekih jasno definiranih kriterijev, če mi je človek, ki se zanima zame všeč marsikje zamižim….ljubezen je tako ali tako slepa in prav je, da vsaj v tej “čarovniji” tako.

Hehe…zrela ravno nisem, tako, da ne bi ocenjevala, no pa tudi oglasov ne čitam (objavljam), tako slabo mi še za zdaj ne gre :)[/quote]
Kdor piše oglase, mu gre slabo? Lahko utemeljiš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moje želje: odlična služba, opraviti izpit za nekaj, kar ne povem tu gor pa seveda zdravje, ljubezen.

Hehe…zrela ravno nisem, tako, da ne bi ocenjevala, no pa tudi oglasov ne čitam (objavljam), tako slabo mi še za zdaj ne gre :)[/quote]
Kdor piše oglase, mu gre slabo? Lahko utemeljiš?[/quote]

Pravzaprav ne morem, le slišala sem že večkrat, da so se v kakšni večji družbi na ta račun ful zafrkavali in sem dobila vtis, da je to nekaj “slabega”…that’s all. Ni bil moj namen, da bi koga žalila, vsak se naj znajde po svoje pri iskanju partnerja, partnerice.

Kaj pa želje so, želje? :))[/quote]

Želje? Hm, ne vem, mislim da bi mi za začetek bilo dovolj, da bi me tisti, ki si me izbere znal imeti rad in bi me znal videti kot osebo ne le kot predmet; vse ostalo pa kaj pa vem, nimam nekih jasno definiranih kriterijev, če mi je človek, ki se zanima zame všeč marsikje zamižim….ljubezen je tako ali tako slepa in prav je, da vsaj v tej “čarovniji” tako.[/quote]Se pravi tvoja želja je, da je tudi on malo slep oz da glih ne vidi najbolje, da ima (vsaj) rožnara očala?… 🙂
Pa da je tema, mogoče še megla zraven?

A ni ravno december najbolj temačen in meglen mesec, ravno pravšnji za tako “neumnost”? 😉 :)))

Ljudje (različnih skupin) se zafrkavajo iz vsega. Če bi se sam zgledoval po tem, potem ničesar ne bi počel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

…tako pa nam vsaj kdaj pa kdaj kak vic napišeš.. 😉 :))))))

Bibita jaz ze dolgo casa nic vec ne iscem. Zato zavidam vecini ljudi, ki imajo se zelje. Da pa nekdo zapise v svoj spisek zelja, vse razen bistvenih: da bi jo ima rad, da bo zanjo naredi vse, da ji bo na voljo do konca zivljenja… Ali je vse to samoposebiumevno :)? Da nekdo zapise da mora biti visok tolk in tolk, da mora imeti placo taksno in taksno, da mora biti dober ljubimec, pa me spominja na tiste zelje mladih deklic ki sanjajo o princu na belem konju. Saj je lepo, no … 🙂
Zelje so da se izpolnijo. Izpolnijo jih ljudje za soljudi 🙂 In ker nisem egosit, privoscim da se vsem ispolnijo … Z napacno osebo (ki izpolnjuje neke kriterije ki pravzparav niso vsaj zame najpomembnjesi v zivljenju) pa mocno dvomim. No to je moje misljenje in ker sem pac funkcionalno nepismen govorim neumnosti. ja madonca, a spet :)[/quote]

Moški 111, ti si en fejst moški. Mogoče se še sam ne zavedaš, da izpolnjuješ pogoje in kriterije. :))) V ljubezni pa je na koncu vedno tako, da se zaljubiš (zatrapaš) v tistega/tisto, ki odstopa od postavljenih pogojev. To si verjetno do sedaj že ugotovil. V bistvu gre na koncu za neko pozitivno energijo, kemijo, in ko se to zgodi, odpadejo vsi prej navedeni pogoji. Se strinjaš? Sicer je res, da sem napisala to jaz, ki sem zaradi posebne želje kandidatka za misico, ampak vseeno…:)))[/quote]

Od kje bonus tocke :)? Zelel sem samo namigniti kako bi izgledal spisek, ce bi ga kdo prevedel v jezik moskih -moski spisek:) Ispadel bi (se bolj kot sicer) plitvo bitje. In takrat bi se oglasile zenske 🙂
Res pa je ko se zgodi pravi-va odpadejo vsi spiski in ti je za vse bolj ali manj vseeno.
Mimogrede naslov teme so NOVOLETNE ZELJE. To pa so nekaksen sanje. Ki so (za enkrat) se dovoljenje in zato ne smejo biti kritizirane.

Želje? Hm, ne vem, mislim da bi mi za začetek bilo dovolj, da bi me tisti, ki si me izbere znal imeti rad in bi me znal videti kot osebo ne le kot predmet; vse ostalo pa kaj pa vem, nimam nekih jasno definiranih kriterijev, če mi je človek, ki se zanima zame všeč marsikje zamižim….ljubezen je tako ali tako slepa in prav je, da vsaj v tej “čarovniji” tako.[/quote]Se pravi tvoja želja je, da je tudi on malo slep oz da glih ne vidi najbolje, da ima (vsaj) rožnara očala?… 🙂
Pa da je tema, mogoče še megla zraven?

Hehe…veš, nekoč me je nekdo namerno pogledal z rdečimi očali (pa jih praviloma ne nosi) in od takrat sem namenoma na pol slepa in marsikaj ne vidim oz jemljem v zakup, da tudi jaz moram pri kakšni stvari zamižiti, če želim, da bo OK :))
Teme ne rabim, mi je svetloba ljubša :))

A ni ravno december najbolj temačen in meglen mesec, ravno pravšnji za tako “neumnost”? 😉 :)))[/quote]

Saj ob novem letu “vsi” nekaj sanjamo, zakaj ne bi sanjali, da nam kdo od dobrih mož ali pa zlata ribica prinesejo nekoga v naše življenje?

Teme ne rabim, mi je svetloba ljubša :))[/quote]Tudi prav, saj ponekod že novoletne lučke gorijo, no problem…. 😉

Definitivno 🙂 Samo na forumu se zadeva hitro spremeni v kaj drugega.

…tako pa nam vsaj kdaj pa kdaj kak vic napišeš.. 😉 :))))))[/quote] Vsaj to naredim, čeprav se tud iz njih “delajo norce”. 🙂

Tudi Metka ga je našla…Predvidevam, da je moški, ne pa fant. 🙂

Obstajajo ženske, ki imajo veliko željo in jim eden ni dovolj. :)))
Upanje za Matjažka zato vedno obstaja. 🙂

V omejevanje želja? 🙂

Eh, eni smo si vzeli čas in svarili pred nerealnimi željami, ker mogoče vemo (domišljamo?) kako je potem hudo, ker si želiš “preveč” oz misliš, da ti kar nekaj pripada in boš dobil, kot ta dekleta, ki upajo da bodo kar dobile “moškega”…. oz, da bo nekdo drug namesto njih naredil iz fantov može in one bodo prišle kar na gotovo.
Brez lastnega truda (na obeh straneh! 😉 ne bo šlo 😉

…tako pa nam vsaj kdaj pa kdaj kak vic napišeš.. 😉 :))))))[/quote]Vsaj to naredim, čeprav se tud iz njih “delajo norce”. :)[/quote] Ker sem tudi sam (večkrat) med temi “norci” lahko sedaj vprašam: a misliš da se morajo zelo matrat, da jim to uspe?…..ccccccc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close