ŽELJE
Analiza posebej za Marka, ki je videl le materialne kriterije.
Samskost – je to materialni kriterij?
višina ok, tu je vizuelno,
debelost oz. suhost: to je močno značajska lastnost. Nekdo, ki je ves zavaljen, ne skrbi zase, je len… ok, dopuščam možnost bolezni, ampak večina debelih je zato, ker nimajo mere, discipline…
starost: le kaj bi z 20 ali pa s 60 letnikom?
razgledanost – spet zelo značajski kriterij
zaposlenost – se ti ne zdi, da gre spet za značaj, da gre podobno s podobnim? nekdo, ki še nikoli ni hodil v službo, me žal ne zanima in zakaj ne? Ker mi njegov način razmišljanja ni po godu. Mogoče kateri je, meni pač ni.
Šport: spet povsem značajski kriterij
prijazen, odprt, humoren – spet samo značajski
ljubimec – spet
bivanje na svojem oz. pri mami, če plačuje stroške – spet značajski
In en kriterij je manjkal: pismenost, predvsem funkcionalna. To da en ne vidi med naštetimi kriteirji nobenih značajskih, čeprav prevladujejo , je funkcionalna nepismenost.
Ha, ha, misliš, da bom tu gor razlagala detajle :)?
Jaz ne govorim grdo o bivših, ne kolegom, ne sosedom, še manj pa javno.
In nikoli ne govorim okrog, da sem jaz koga pustila, ampak vedno, da sva šla narazen.
In nikoli nisem z bivšim v sovražnih odnosih, ampak spoštljivih, kolegialnih, včasih tudi prijateljskih.
Kako pa to, da si samska, če si vedno dobila dobrega ljubimca ?[/quote]
[/quote]
Hvala za obširno razlago. Če bi svoj seznam malo dopolnila s temi svojimi miselnimi izpeljankami, bi mogoče bil še bolj privlačen. 🙂 Kako pa naj tip ve, da ti recimo v postavi vidiš značajsko lastnost. Mogoče je nekdo suh in prav tako len, kaj pa veš. Ima pač morda samo dobro presnovo.
Sem napisala BERI….. s tem pa nič ne tvegaš 🙂
Pa tudi sicer, nismo vse neznanke tako hude, kot ti misliš:)[/quote]
Neznanec na mojem vratu?! No go. 🙂
Neznanec na mojem vratu?! No go. :)[/quote]Ker ni umit?
tvoj vampir[/quote]
Jah vampirček, se bo treba začeti umivati, da ti ne bodo takšne bedarije hodile po glavi. 🙂
ps; Pa naj še rečejo, da ženska pije moškemu kri!! :)))
Naštel si stvari, ki, če bi si jih želele seveda, si jih lahko same kupimo.
Zato ne rabimo koga drugega.
To je kar pogosto zmotno mnenje moških, da si želimo spodaj naštetih stavari. Ampak to so same take stvari, ki jih, če jih hočeš, kupiš sam.
Topline pa recimo ne prodajajo v trgovini. Je ne dobiš za denar.
Praviš suh in len, spregledal pa si dva kriterija: zaposlenost (kar seveda še ni nujno, da je brezposeln len, da ne bo pomote) in pa šport.
In ni recimo napisano, da mora biti suh :).
[/quote]
Hvala za obširno razlago. Če bi svoj seznam malo dopolnila s temi svojimi miselnimi izpeljankami, bi mogoče bil še bolj privlačen. 🙂 Kako pa naj tip ve, da ti recimo v postavi vidiš značajsko lastnost. Mogoče je nekdo suh in prav tako len, kaj pa veš. Ima pač morda samo dobro presnovo.[/quote]
Evo vampirji v akciji 🙂 Japkica sprozila si nov nacin – trend sarmiranja zensk?
Ampak taklega saj v tistem spisku ni bilo nic napisanega o toplini in ljubezni. In ce je to v drugem ali tretjem planu … Potem pac dobis le lepe, bogate, skormne, ne previsoke dobre ljubimce 🙂
Prioritetna lestivica je po mojem mnennju, tako definirana da bos vedno znova naletela na ljudi ki … pac niso normalni 🙂
Eh, tale moski111 ima pač kup kompleksov pa funkcionalna pismenost mu močno šepa, zato pa joka :).
Le kje je prebral, da iščem lepega in bogate? Skormni ne vem kaj pomeni, ne previsoki? Zgornje meje višine nisem napisala, če se prav spomnim, res pa je, da ob 210cm velikanu se res ne bi dobro počutila, bi bila kot liliputanka.
Kriterije sem napisala za provokacijo, kriteriji sploh niso hudi, na provokacijo so pa padli tisti, ki očitno niti minimalnih kriterijev ne izpolnjujejo.
Ostalim se kriteriji ne zdijo niti malo hudi. In ja, nekak taki so, ki jih imajo skoraj vse ženske :). Ok, ene bi rekle, da šport ne, mora pa biti recimo kultura ali kaj takega.
Daj no mir. Kaj pe je v njenih kriterijih nenormalnega?[/quote]
Mah, jaz sem zaposlen in se ukvarjam s športom, pa se imam kljub temu pogosto za zelo lenega. Čist odvisno, kako nekdo gleda na to. Nekdo pa morda ni zaposlen in se ne ukvarja s športom, pa se ne bo imel za lenega. 😉
Hja, pozabila sem napisat pogoj, da mora biti nezakompliciran, še manj dlakocepski :).
Mah, jaz sem zaposlen in se ukvarjam s športom, pa se imam kljub temu pogosto za zelo lenega. Čist odvisno, kako nekdo gleda na to. Nekdo pa morda ni zaposlen in se ne ukvarja s športom, pa se ne bo imel za lenega. ;)[/quote]
Sem napisala BERI….. s tem pa nič ne tvegaš 🙂
Pa tudi sicer, nismo vse neznanke tako hude, kot ti misliš:)[/quote]
Neznanec na mojem vratu?! No go. :)[/quote]
japkica, da ne boš mislila, da sem tvoj vrat kakšnemu neznancu ponujala….. za tebe je bilo mišljeno, zgolj in izključno, da te “bere” :)) drugi stavek pa zame :))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.