ŽELJE
Ogroža me samo kriterij “samski”.
Vse druge pa izpolnjujem. Tudi dober ljubimec znam biti, če je ženska prava. :)[/quote]Za dobrega ljubimca je vsaka prava….he,he,he…. ;)[/quote]
To je iluzija, kjer je lahko v ozadju le napačno prepričanje, da smo moški dobri ljubimci. 🙂
Jaz priznam, da ne morem biti z vsako intimen in pokazati svojih sposobnosti, če mi ni všeč in če je nimam rad.
A ogrožate samske monovke? :))) Moram biti previden, da ne skoči kakšna name, ki je željna moškega. Saj se te ne rabim(o) bati, praviš? 😀
Ko IZBIRA, ženska postavlja kriterije. Če ni (dovolj) moških, da bi izbirala, potem pa ponavadi pisno postavljate kriterije (menda še posebej na MON forumih, kjer vas je 80% samskih :)), vse lepo dodelano po paragrafih za nekega neobstoječega moškega, ki je plod najstniškega sanjarjenja o “popolnem moškem”. 😀
Ma ne, jaz mislim, da ženske s tem, ko kažejo svoje kriterije javno, le kažejo na svojo (ne)skromnost oziroma vrednost. 🙂
Cm? Česa? A višine :)? Hja, to je pa tako, da smo ženske nagnjene k temu, da rade vidimo, da je moški par cm višji od nas. Ni pa to strogo zabetonirano. Ni pa nemogoče, da bi mi bil tudi tisti pri 166cm recimo všeč :).
No, samskost je pa osnovni pogoj :). Res, je pa, da se lahko zgodi, da se zaljubiš v nesamskega. Ampak to ni moja želja, tema pa so želje :).
Zaposlenost: hja, veš kako je za skupno življenje je treba imet tudi denar. Je čisto ok, če z nekom samo hodiš, ko pa je treba it skupaj živet pa denar še kako prav pride :). Razen, kdor je dovolj bogat, da zmore vse sam skeširat. Večina pa nas ni.
Ljubimec? Ja tudi to se da vedet, vsaj delno. Nekdo, ki je po naravi bahač ali nasilneže ali osornež ali je krut do drugih ljudi ali je hinavski… nikakor ne more biti dober ljubimec.
Kdor ima lepe značajske poteze pa je ponavadi tudi dober ljubimec. Namreč ne gre zato, da mora obvladat vse mogoče tehnike, ampak, da ima občutek, da mu ne gre samo zato, da bo njemu fajn, ampak da skuša delat tako, da oba uživata.
Verjamem. Še posebej, kriterij samskosti in zaposlenosti.
Ne moreš pa vedeti, če je dober ljubimec…In prav tako lahko neka dobra lastnost kompenzira kakšen centimeter. 🙂
Stvar je v tem, da težko vplivamo na to v koga se bomo zaljubili.[/quote]
Ti pa zelo mijavkaš… saj veš tisto o mački in repu in tako naprej :).
A ogrožate samske monovke? :))) Moram biti previden, da ne skoči kakšna name, ki je željna moškega. Saj se te ne rabim(o) bati, praviš? 😀
Ko IZBIRA, ženska postavlja kriterije. Če ni (dovolj) moških, da bi izbirala, potem pa ponavadi pisno postavljate kriterije (menda še posebej na MON forumih, kjer vas je 80% samskih :)), vse lepo dodelano po paragrafih za nekega neobstoječega moškega, ki je plod najstniškega sanjarjenja o “popolnem moškem”. :D[/quote]
Ko IZBIRA, ženska postavlja kriterije. Če ni (dovolj) moških, da bi izbirala, potem pa ponavadi pisno postavljate kriterije (menda še posebej na MON forumih, kjer vas je 80% samskih :)), vse lepo dodelano po paragrafih za nekega neobstoječega moškega, ki je plod najstniškega sanjarjenja o “popolnem moškem”. :D[/quote][/quote]
To si napisala že pod večimi niki. :)))
Seveda mjavkam, ker sem mucek. Boš me pobožala malo, da ne bom mijavkal? Imaš kaj mlekeca zame? 😀
Veš kako je, jaz sem bolj suhcene sorte pa se maščoba ne nalaga kaj preveč v moje prsi. Ti pa tako pravš, da so velike prsi pogoj za uspešno dojenje… ja nič mlekca ne bo,a ne.
Mogoče te bo katera druga koj postregla.
[/quote]
To si napisala že pod večimi niki. :)))
Seveda mjavkam, ker sem mucek. Boš me pobožala malo, da ne bom mijavkal? Imaš kaj mlekeca zame? :D[/quote]
Ti sama sebi postavljaš omejitve in pogoje (v glavi). Moški ne bo prišel sam od sebe iz lufta in te zaprosil za roko, ki bo mimogrede Mr. Perfect, če boš čakala in sanjala o princu. Vsak 2. zakon razpade. Če nisi več rosno mlada, je treba malo več samoiniciative. Brezveze je, da to nam na forumu razlagaš, kakšen je tvoj pravi moški.
Za dobrega ljubimca je vsaka prava….he,he,he…. ;)[/quote]
To je iluzija, kjer je lahko v ozadju le napačno prepričanje, da smo moški dobri ljubimci. 🙂
Jaz priznam, da ne morem biti z vsako intimen in pokazati svojih sposobnosti, če mi ni všeč in če je nimam rad.[/quote]:))) to se sedaj nekaj ven vlečeš, ko si se čutil ogroženega…… 🙂
Itak te bodo zavohale hijene in te požrle, ker samo mlahavem qu..u vsaka dlaka smeta…. 😉 :))))
[/quote]
Meni osebno je vseeno, kakšne kriterije si ljudje med sabo postavljajo. Upam samo, da si znaš predstavljat tudi kriterije, ki bi jih napisal moški na podoben način tvojemu in da ti to ne bi bilo nenavadno. S tem, da upoštevaj, da nisi napisala ničesar o človeški osebnosti, pač pa le materialne in vizualne lastnosti.
Jaz tudi. 🙂
Ja, saj bolje, da se držimo teme in ne smetimo. 🙂
Sem menil, da z ljubimcem misliš le na to kakšen je v akciji. 🙂
Vidim zdaj, da ima zate ljubimec širši pomen.
To je seveda res, da ne more biti dober ljubimec nekdo, ki nam že po zunanjosti ali karakterju ne odgovarja. Za takšnega niti ne preverjamo, kakšen je v postelji.
A zato se ženske tam spodaj depilirajo…Nisem tega vedel. :))))
[/quote]
Meni osebno je vseeno, kakšne kriterije si ljudje med sabo postavljajo. Upam samo, da si znaš predstavljat tudi kriterije, ki bi jih napisal moški na podoben način tvojemu in da ti to ne bi bilo nenavadno. S tem, da upoštevaj, da nisi napisala ničesar o človeški osebnosti, pač pa le materialne in vizualne lastnosti.[/quote]
Marko, ne veš tega, da se najprej ocenjuje na podlagi materijalne in vizualne lastnosti.
Moraš narediti ožji izbor. Ne greš preverjati vsakega, če pa že osnovnih pogojev ne izpolnjuje. 🙂
To je res. Ampak več pogojev kot napišeš, večja je verjetnost, da se oglasi pravi. Torej, več kriterijev. 😉
Na koncu se sploh ni treba pogovarjat, samo preveriš, če ima vse orginal papirje za svoje imetje in veš, da je pravi zate. :))
A zato se ženske tam spodaj depilirajo…Nisem tega vedel. :))))[/quote]
Ja, saj bolje, da se držimo teme in ne smetimo. :)
Če ti izraziš željo, da se depilira si že sumljiv, da te tam nekaj moti, če to stori sama te je pa itak pogruntala koliko si čvrst….. 😉 :))))
Hudiča te želje….ne vem bolje, da sem tiho… 😀
[/quote]
NO, tista plača je tudi mene zmotila…
Razumem, da nočeš imet lenuha, ki nima službe ali nekoga, ki zasluži bistveno manj kot ti, saj bi se ti s tem standard življenja verjetno znižal. Zakaj za boga pa omejitev navzgor … je zame španska vas :)[/quote]Zame pa ni španska vas 😉
Lepo je dala vedet, da vse kar bo imel več mu bo ona pobrala….. :)))
Joj kolk ste eni nepismeni…. 😉 😀
Ljubimec:
hja, veš kako je, eni ženski je en super, drugi pa ni.
Do sedaj se nisem nikoli zmotila, lep značaj in dober ljubimec :).
Jaz tudi. 🙂
Ja, saj bolje, da se držimo teme in ne smetimo. 🙂
Sem menil, da z ljubimcem misliš le na to kakšen je v akciji. 🙂
Vidim zdaj, da ima zate ljubimec širši pomen.
To je seveda res, da ne more biti dober ljubimec nekdo, ki nam že po zunanjosti ali karakterju ne odgovarja. Za takšnega niti ne preverjamo, kakšen je v postelji.
A zato se ženske tam spodaj depilirajo…Nisem tega vedel. :))))[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.