Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽELJE

ŽELJE

Kaj tukaj ste same samice:)) ?

Lepo, iskreno. Pa kje so ti deci 🙂

Pa a lahko samo vprašam, kje ste doma ve samske (in samski). Tako, bolj iz firbca sprašujem.

Namreč, a je to problem mest (LJ, MB) al na splošno težko navežete stik z moškim/žensko?

Ker jaz sem živela v LJ in sem se preselila bližje možu (zaradi cenejšega m2) ampak opažam,

da so vse moje prijateljice iz mladosti, ki so ostale v LJ še vedno samske in tudi bolj slabo kaže za v

prihodnje…

Jaz sem bolj zemeljska, pa bom kar Miklavža vprašala (mi deluje bolj zanesljivo kot Božiček…)

Za začetek: ne preveč snega. Malo za praznike in potem fertig.
Za nadaljevanje: da se upošteva, da smo za to zimo (in pomlad) že opravili svojo “dozo” viroz. Naj bo na vrsti kdo drug, ali pa kakšen popust drugim tudi privoščim.

…in 180 second wet kiss every day for the rest of my life (to sem včeraj v eno knjigi brala in se mi zdi res odlična ideja…).

In še eno veliko veliko veliko željo: da bi enkrat na teden lahko jutro preživela s knjigo v postelji :)…
Saj vem, da ne bo šlo, ampak vprašati ni greh 🙂

V duhu šparanja (in vsesplošne krize) ne bom prosila nobenih konkretnih darl 🙂

Samske so, ker bodisi želijo biti samske, bodisi so pretirano zbirčne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Samske so, ker bodisi želijo biti samske, bodisi so pretirano zbirčne.[/quote]

Še 3. vzrok: noben se ne zanima.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ja, moški smo krivi…:)
Raje si mislimo še naprej, da smo dobri ljubimci, kot pa da ob zahtevni ženski izpademo nesposobni. :)))

Ja, moški smo krivi…:)
Raje si mislimo še naprej, da smo dobri ljubimci, kot pa da ob zahtevni ženski izpademo nesposobni. :)))[/quote]

To je z vidika vašega dobrega počutja in samozavesti boljši recept, kakor dejansko potrjevati nesposobnost/nezmožnost. O krivdi pa ne bi 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne maram biti stisnjena v kot in si spomniti želje:). Raje jih izpolnjujem.

Se popolnoma strinjam. Predpogoj pa je da izvira iz altruizma, empatije ali ljubezni.

ne poznam ženske, za katero se noben ne zanima.

ne poznam ženske, za katero se noben ne zanima.[/quote]Po Ruglju ženska propade, ko se nihče od moških ne zanima za njeno……..

Kaj pa vem, če bi mu človek verjel, samo nekaj izkušenj je pa tudi imel ;) No lepo, sedaj imamo pa še eno, ki bi lahko bila bolj resnična kot so Božiček, Dedek mraz in Miklavž.
Samo da se nam želje uresničijo :))

Jaz imam pa željo, da me letos ne odnesejo parkeljni…. menda sem bil poreden… :/

ne poznam ženske, za katero se noben ne zanima.[/quote]Po Ruglju ženska propade, ko se nihče od moških ne zanima za njeno……..

Kaj pa vem, če bi mu človek verjel, samo nekaj izkušenj je pa tudi imel ;)[/quote]

Za njeno kaj? Špranjo, eksistenco, doto, osebnost, telo, denarnico, plodnost, pecivo, konfekcijsko št.,…? No, morebiti pa je imel Rugelj o tem prav in sem že zdavnaj propadla 🙂 čudno, da še kar nekaj brcam in migam 😉

Barva las in znamka avtomobila ni pomembna.
Samskih žensk je dosti več kot samskih moških. Saj vednar veš, da je v Sloveniji precej več žensk kot moških.
Torej je več samskih žensk, razen, če ima precejšen del moških po dve ženski.

Saj je logično zakaj je toliko samskih žensk, ker je več žensk kot moških. Že v tej temi se vidi, da močno prevladujemo ženske, od samskih moških pa skoraj ni glasu tu gor.

Že kompliciraš!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

hihi, pa bognedej, da ima plačo 1250

Pravijo, da se zarečenega kruha največ poje – zato si jaz nikakor ne želim in sigurno ne bi želela imeti v naslednjem letu moškega, ki je visok, lepo grajen in simpatičen (dobrosrčen), s solidnim statusom in plačo. :))

Seveda ne, kdo bo pa tako dolgo čakal.
Naj se zadeva realizira že v tem letu! :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako sem spet s svojim seznamom nekaterim na rep stopila.
Si mogoče že vzela kaj pomeni beseda nekje? Ti kaj pomaga, če rečem, da je to podobno kot cca.?

hihi, pa bognedej, da ima plačo 1250[/quote]

To sploh niso nobeni hudi kriteriji, celo tak povprečnež, kot sem jaz, ustreza vsem. Tisto, kdo je odličen ljubimec, je pa dokaj relativno.

Točno. V tem je keč :), da kriteriji sploh nisi niti pod razno hudi, ampak enim gredo takoj v nos :).
Tisti podpovprečni očitno javkajo :).

[/quote]

Ne vem ce to drzi. Slisim da je na vecini formih za samske je morje moskih in vzorec zensk. “Problem” je v tem da zenska tocno ve kaj si zeli pri moskem in ima pripravljen tak ali drugacen spisek. In od tega ne odstopa.
Samo pomisli na vse tiste ki si jih dala kosarico. Bi jih danes se vedno zavrnila?
Moski pa smo zelo preprosta bitja? She is hot-akcija.

Ne še… verjetno pa je škoda časa in papirja… sklepam glede na Miklavža, ki se je zelo slabo odrezal 🙂

Res pa je, da sta to dva različna “moža”, tako da ni kar za obupat.:) Bo treba še razmislit.:)

[/quote]

Taklega, saj veš, kako je, nekateri moški tega enostavno ne razumejo, to pa zato, ker bodisi sami nimajo nobenih kriterijev in vzamejo vse, kar se ponudi, ali pa mislijo, da imajo kriterije in ravno tako vzamejo vse, kar se ponudi. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close