Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Želja po dveh ali treh moških

Želja po dveh ali treh moških

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Vsake t.i. strani za spoznavanje so NATEG!!!!

Že nekaj časa razmišljam in si želim poskusiti z dvema ali tremi moškimi. Sem poročena mamica, možu nisem nikoli to omenila, kaj si želim. Zadnje časa pa me zelo vzburja misel, da bi me dva ali trije moški vzeli samo zase in bi zares uživali.

Tolk si tega želim, in veliko razmišljam o tem, zato se mi dogaja tud to, da sem čez dan mokra in moram redno menjati tangice. K sreči mož tega še ni opazil.

Odločila sem se, da poskusim tukaj, na tem forumu, če bom kaj našla. Ne vem, ali je možno dobiti dva ali tri moške, ki bi bili za izpolnitev mojih želja. Po eni strani si zares želim, po drugi pa me je strah bolečine in da se ne bi kaj razvedelo naokoli. Mož ne sme tega zvedet. Kljub vsemu je želja močnejša od strahu.

Želim si tega in naj se mi javijo tisti, ki jih to zanima. Ampak obvezno zdravi, urejeni, higienični, diskretni, ker ne želim imeti kakršnihkoli težav zaradi tega.

Evo jaz se javljam. Moj email je zanimivgorenjc@gmail.com

sem za;)) bi res rad probal noro bi bilo!!! samo diskretno pa mora bit!! verjemi uzivali bi zelo in fakk  res  bi noro se predjali ;)))    sem zaaaaa

Odgovor na objavo uporabnika
ena Nasty, 01.08.2025 ob 16:41

Že nekaj časa razmišljam in si želim poskusiti z dvema ali tremi moškimi. Sem poročena mamica, možu nisem nikoli to omenila, kaj si želim. Zadnje časa pa me zelo vzburja misel, da bi me dva ali trije moški vzeli samo zase in bi zares uživali.

Tolk si tega želim, in veliko razmišljam o tem, zato se mi dogaja tud to, da sem čez dan mokra in moram redno menjati tangice. K sreči mož tega še ni opazil.

Odločila sem se, da poskusim tukaj, na tem forumu, če bom kaj našla. Ne vem, ali je možno dobiti dva ali tri moške, ki bi bili za izpolnitev mojih želja. Po eni strani si zares želim, po drugi pa me je strah bolečine in da se ne bi kaj razvedelo naokoli. Mož ne sme tega zvedet. Kljub vsemu je želja močnejša od strahu.

Želim si tega in naj se mi javijo tisti, ki jih to zanima. Ampak obvezno zdravi, urejeni, higienični, diskretni, ker ne želim imeti kakršnihkoli težav zaradi tega.

javi se mi  sem zaupanja vreden

Sem za 37 letni če si za mi piši na pajek740@gmail.com.

Tudi jaz bi rad probal v troje z dvema ženskama to mi je življenjska želja.

Če se najdeta kaki dve kolegici na obali ki imata isto željo odpisita. Rajca ne tudi varianta mama in hči, leta niso pomembna

Najbolje te zadovoljijo geyi.Jaz rada gledam in se jim pridružim.To vedo nabijat.

Nateg, tako kot vse drugo na tej strani…

Pred desetletjem se je na tem forumu resnično še kaj našlo, sedaj pa je le še temaaaaaa!

easy79man@gmail.com

https://vibeaccount.live/hotwifes

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close