želim
Iščem nekoga s smislom za humor in pozitivno energijo, da bi skupaj preživljala prosti čas. Želim spoznati moškega 40+ki je prijeten, pozoren in mi z njim ne bi bilo dolgčas.
kaj več o meni pa v e mailu : nezaneza19@gmail.com
Jaz tudi želim spoznati duhovitega, postavnega, odgovornega. Imam 50+, povprečno prijetnega izgleda, urejena, vremenskega razpoloženja iz skrajnosti v skrajnost, naveličana dolgoletnega zakona brez čustev in brez seksa. Potrebujem veliko časa, da se navežem, če se…….Želim si srečati moškega, ki je zadosti vztrajen, potrpežljiv, ki tako kot jaz želi ljubiti in biti ljubljen.V kolikor ga srečam…gospoda pravega se ločim od sedanjega. V nasprotnem primeru pa ostajam v dolgočasnem zakonu, leta pa tečejo z nadzvočno hitrostjo….Ah ja…takle imamo……..
predlog: ostani ti vsak dan s svojim v dolgočasju … za polepšanje kakšnega dne se mi pa javi na mail: NoMercyOnNet@gmail.com
btw: se ne zajebavam
A ti mislit in pisat ne moreš hkrati:)
S tem, k bi z njim hodila na sprehod, bi ga reševala, usput;)[/quote]
A ti pa sploh mislit ne moreš? A se ti zdi da ga sprašujem zato ker me zanima? :)[/quote]A s tem ko ga sprašuješ, (kar te niti ne zanima) naj se odloči, misliš, da on ne misli, da s tem ko bi se sprehajala in poljubljala, je ne bi še nategnu, usput:)
Forum je zaprt za komentiranje.