Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek želim

želim

Iščem nekoga s smislom za humor in pozitivno energijo, da bi skupaj preživljala prosti čas. Želim spoznati moškega 40+ki je prijeten, pozoren in mi z njim ne bi bilo dolgčas.

kaj več o meni pa v e mailu : nezaneza19@gmail.com

Kaj pa ti nudiš moškemu, razen dolgočasja, katerega naj on preganja?

no, saj mi sploh ni dolgčas….:)

Ampak ponavadi je res tako, da tisti ki poudarjajo željo po tem, da jim z nekom ne bi bilo dolgočasno, so v prvi vrsti sami največji dolgočasneži.

ja, maš prav…..res sem tako zdolgočasena, da je kaj!

Ti kar povem, da takšnega tu ne boš našla. Res je, tudi meni je moška družba ljubša od ženskih, predvsem ker je bolj raznolika tematika, vedno kaj novega izvem, itd Mogoče lahko moške spoznaš na kakšni skupni aktivnosti npr pri športu, planicih, plesu.

da vidimo katera (nežaaa ali gazela) bo preje pisala na moškega ☺

Jaz tudi želim spoznati duhovitega, postavnega, odgovornega. Imam 50+, povprečno prijetnega izgleda, urejena, vremenskega razpoloženja iz skrajnosti v skrajnost, naveličana dolgoletnega zakona brez čustev in brez seksa. Potrebujem veliko časa, da se navežem, če se…….Želim si srečati moškega, ki je zadosti vztrajen, potrpežljiv, ki tako kot jaz želi ljubiti in biti ljubljen.V kolikor ga srečam…gospoda pravega se ločim od sedanjega. V nasprotnem primeru pa ostajam v dolgočasnem zakonu, leta pa tečejo z nadzvočno hitrostjo….Ah ja…takle imamo……..

Ja saj se lahko ločiš pa bo. Seveda, če imaš kam iti ponavadi je to velik problem 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

predlog: ostani ti vsak dan s svojim v dolgočasju … za polepšanje kakšnega dne se mi pa javi na mail: NoMercyOnNet@gmail.com
btw: se ne zajebavam

Se strinjam. Po vseh teh letih ne vem če se splača ločevat.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Želim spoznati dobro prijateljico ki me bi rešila iz krize .
Vendar želel bi spoznati kakšno dekle ki bi se z menoj družila , poljubljala , stiskala in hodila n a sprehode.

Kaj zdaj? Da te reši iz krize al da hodi s tabo na sprehode? Odloči se model

A ti mislit in pisat ne moreš hkrati:)

S tem, k bi z njim hodila na sprehod, bi ga reševala, usput;)

S tem, k bi z njim hodila na sprehod, bi ga reševala, usput;)[/quote]
A ti pa sploh mislit ne moreš? A se ti zdi da ga sprašujem zato ker me zanima? 🙂

S tem, k bi z njim hodila na sprehod, bi ga reševala, usput;)[/quote]
A ti pa sploh mislit ne moreš? A se ti zdi da ga sprašujem zato ker me zanima? :)[/quote]A s tem ko ga sprašuješ, (kar te niti ne zanima) naj se odloči, misliš, da on ne misli, da s tem ko bi se sprehajala in poljubljala, je ne bi še nategnu, usput:)

Kaj mora biti Janez, ali je lahko “kaj drugega”?

Ti imaš pa nekam domišljave zahteve za te krizne čase…Za poljube in stiskavce danes premožni ljudje zapravljajo pri konkubinah cela premoženja. Kaj neki je na tebi takega, da bi se ženska s tabo zastonj lizala in stiskala?

Kaj pa on in občasno še en?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close