želim več od življenja
Nisem brala drugih postov, tole ti namenjam:
Marsikdo, ki nima družine (otrok, partnerja), živi kot gljiva, hodi v službo, je, spi, je popolnoma neproduktiven in se obnaša jebivetrsko do svojega življenja … dokler ga ta ne udari s kako boleznijo ali nesrečo … nekateri se nikoli ne zbudijo iz svojega milnega mehurčka. Ti si se. Naredi kaj. “Nimam časa, ne morem” je samo izgovor, poleno, ki si si ga sama postavila. Odstrani ga. VEDNO lahko NEKAJ spremeniš. Vsaj eno stvar. In potem še eno. Ne načrtuj preveč, samo začni. Se premikat.[/quote]
A to da velja za ljudi brez partnerja in otrok? lol
Kako potem, da sem pride porocena mamica?? Jao, jao, folk…
Saj, kaj sem pa jaz rekel drugega. Preprečil si, da ti srce ne bi počilo od sreče.:)
Marsikdo, ki nima družine (otrok, partnerja), živi kot gljiva, hodi v službo, je, spi, je popolnoma neproduktiven in se obnaša jebivetrsko do svojega življenja … dokler ga ta ne udari s kako boleznijo ali nesrečo … nekateri se nikoli ne zbudijo iz svojega milnega mehurčka. Ti si se. Naredi kaj. “Nimam časa, ne morem” je samo izgovor, poleno, ki si si ga sama postavila. Odstrani ga. VEDNO lahko NEKAJ spremeniš. Vsaj eno stvar. In potem še eno. Ne načrtuj preveč, samo začni. Se premikat.[/quote]
Kako potem, da sem pride porocena mamica?? Jao, jao, folk…[/quote]Kaj/čemu ti to sprašuješ, Dater? :/
Kako potem, da sem pride porocena mamica?? Jao, jao, folk…[/quote]Kaj/čemu ti to sprašuješ, Dater? :/[/quote]
boldano je običajno najbolj značilno ravno za poročene in NE samske… zato sprašuje Dater (ironično) kako to da se je ravno v tem kar je napisala krivokljunka za samske znajde neka mamica ki je oženjena….
Ironija je lepo vidna
Kako potem, da sem pride porocena mamica?? Jao, jao, folk…[/quote]
Če že greš secirat besedilo, beri kot se spodobi. Marsikdo je tak, ja. In point je bil drugje, upam da ga bo avtorica razbrala.
Forum je zaprt za komentiranje.