želim več od življenja
Zamorjeni smo vsi kdaj pa kdaj. Saj nismo Jay-Z, da bi po svetu hodili z “umetnim” nasmeškom. :)))[/quote]
Ne vidim razloga zakaj bi Jay-Z hodil po svetu zamorjen. Če imaš tok gnarja si lahko privoščiš kar ti srce poželi. On pa Beyonce ne sedita po cele dneve doma in se ukvarjata z otroci, ampak npr. še naprej snemata albume, hodita na tekme La Lakersov, kot gosta na raznorazne oddaje itd. Uživata lajf, pa kopata se v dnarju, to je to. Jigga aka Jay-Z ni pokojni Michael Jackson, ki bi sedel doma in stokal v kamero kok je lonely.[/quote]
Si še mlad in naiven. Vidiš le eno plat medalje. Spomni se malo na to, koliko “bogatih” je že naredilo samomore ali umrlo od kakega predoziranja droge, koliko jih ima težave z alkoholizmom itn. Če se nekdo kopa v denarju, to ni pogoj, da je srečen oziroma nezamorjen.
Vsak se kdaj počuti zvezano…v službi, v odnosu, družbi…povsod te omejujejo. Vprašanje je, kaj bo kdo iz tega naredil. Ženski ni treba skočiti čez plot, da se bo odvezala. S tem se kvečjemu še bolj zveže:). Treba je delati v smeri, da počneš stvari, ki te osvobajajo in hkrati ne počneš ničesar deviantnega:).
Ne vidim razloga zakaj bi Jay-Z hodil po svetu zamorjen. Če imaš tok gnarja si lahko privoščiš kar ti srce poželi. On pa Beyonce ne sedita po cele dneve doma in se ukvarjata z otroci, ampak npr. še naprej snemata albume, hodita na tekme La Lakersov, kot gosta na raznorazne oddaje itd. Uživata lajf, pa kopata se v dnarju, to je to. Jigga aka Jay-Z ni pokojni Michael Jackson, ki bi sedel doma in stokal v kamero kok je lonely.[/quote]
Si še mlad in naiven. Vidiš le eno plat medalje. Spomni se malo na to, koliko “bogatih” je že naredilo samomore ali umrlo od kakega predoziranja droge, koliko jih ima težave z alkoholizmom itn. Če se nekdo kopa v denarju, to ni pogoj, da je srečen oziroma nezamorjen.[/quote]
Ti si pa star in naiven. Sem slišal že za ogromno takšnih zgodb ja ( Amy Winehouse, Whitney Houston, Marilyn Monroe, Mel Gibson ( alko )… ), ampak ti ljudje so očitno že pred tem bili nesrečni. Problem je bil samo, da si pred tem niso mogli privoščit za snifat, kasneje ko so se prikopali do premoženja so si pa dali duška. Imaš folk, ki znajo uživat v svojem bogastvu. Ti verjetno misliš, da če ima človek denar, da bo avtomatsko postal tudi nesrečen in pričel razmišljati o samomoru lol
Btw, imaš tudi primere, ko folk snifa koko in se naliva z Jack Danielsom pa ni prav nič depresiven. Riff Raff & Juicy J ( itak ju ne poznaš, ker si nerazgledan ) potrjujeta tole teorijo.
Si še mlad in naiven. Vidiš le eno plat medalje. Spomni se malo na to, koliko “bogatih” je že naredilo samomore ali umrlo od kakega predoziranja droge, koliko jih ima težave z alkoholizmom itn. Če se nekdo kopa v denarju, to ni pogoj, da je srečen oziroma nezamorjen.[/quote]
Ti si pa star in naiven. Sem slišal že za ogromno takšnih zgodb ja ( Amy Winehouse, Whitney Houston, Marilyn Monroe, Mel Gibson ( alko )… ), ampak ti ljudje so očitno že pred tem bili nesrečni. Problem je bil samo, da si pred tem niso mogli privoščit za snifat, kasneje ko so se prikopali do premoženja so si pa dali duška. Imaš folk, ki znajo uživat v svojem bogastvu. Ti verjetno misliš, da če ima človek denar, da bo avtomatsko postal tudi nesrečen in pričel razmišljati o samomoru lol
Btw, imaš tudi primere, ko folk snifa koko in se naliva z Jack Danielsom pa ni prav nič depresiven. Riff Raff & Juicy J ( itak ju ne poznaš, ker si nerazgledan ) potrjujeta tole teorijo.[/quote]
Ne vem, zakaj bi bilo očitno, da so bili omenjeni že prej nesrečni. So ti to povedali ali ugibaš? Če je tako, potem to velja tudi za našo avtorico. Pa jo vprašaj, če je bila nesrečna že ves čas, ali je to postala v zadnjih časih. 😉
Tak folk se ravno zato, ker je depresiven naliva, zato da izgubi realen občutek za to, kar se dogaja z njim. Nekdo, ki je nonstop zadet, res ni depresiven. Vendar to občuti kmalu potem, ko se strezni. Zato se pa na novo zadane.
Tak folk se ravno zato, ker je depresiven naliva, zato da izgubi realen občutek za to, kar se dogaja z njim. Nekdo, ki je nonstop zadet, res ni depresiven. Vendar to občuti kmalu potem, ko se strezni. Zato se pa na novo zadane.[/quote]
Glej, ne da se mi več. Zmagal si, okey ?
Ne norčuj se. Pišem o sami nuji hojenja v službo, ne o izboru le-te.[/quote]
Napačno si me razumel. Se ne norčujem. Enostavno pravim, da obstajajo različne službe in za večino ljudi verjetno obstaja kakšna služba, ki je ne bi dojemali kot “nuja”. Nekaj, kar bi počeli z veseljem, kar bi jih predstavljalo izziv, osebno rast, nekje, kjer bi se dobro počutili, ipd.
Ma daj nehaj s temi new age forami. Kdaj si nazadnje pogledala statistiko glede brezposelnosti in razpisa delovnih mest?
In večina delovnih mest je kar lepo takih, da ne omogočajo neke posebne osebnostne rasti. Dajmo pogledat fakte, ne pa samo pisat neke sanjarije. kakšno osebnostno rast omogoča delo poštarja, negovalke, policista, krovca, štromarja..?
Ne norčuj se. Pišem o sami nuji hojenja v službo, ne o izboru le-te.[/quote]
Napačno si me razumel. Se ne norčujem. Enostavno pravim, da obstajajo različne službe in za večino ljudi verjetno obstaja kakšna služba, ki je ne bi dojemali kot “nuja”. Nekaj, kar bi počeli z veseljem, kar bi jih predstavljalo izziv, osebno rast, nekje, kjer bi se dobro počutili, ipd.[/quote]
Če pogledaš razmerje med brezposelnimi in prostimi delovnimi mesti, ti je lahko jasno, da bolj težko najdeš kar bi te veselilo. Večina je zato primoranih in prisiljenih vzeti karkoli, pa čeprav za minimalca. In od takšne plače ne moreš biti vesel.
Ma daj nehaj s temi new age forami. Kdaj si nazadnje pogledala statistiko glede brezposelnosti in razpisa delovnih mest?
In večina delovnih mest je kar lepo takih, da ne omogočajo neke posebne osebnostne rasti. Dajmo pogledat fakte, ne pa samo pisat neke sanjarije. kakšno osebnostno rast omogoča delo poštarja, negovalke, policista, krovca, štromarja..?[/quote]
piše floskule. Seveda obstajajo različne službe, ampak večina ljudi si ne more kar izmišljevat kaj bo delala ampak vzamejo kar lahko. Da lahko vsaj delajo..
Ti pač gledaš iz svoje perspektive, v kateri si samski in brez obveznosti. Ženska pa ima družino in jo flirtanje z drugimi sigurno ne bo naredilo srečne.
Najprej mora s svojim možem razčistiti problem in se odločiti kako naprej..Če sploh skupaj naprej….
Če se čuti zvezana, je to verjetno zaradi prepričanja, da mora vse sama in ji družina predstavlja le še dodatne nadure. Zato pa je treba se malo ustaviti in se pogovoriti glede situacije v kateri sta se znašla in če bosta skupaj kaj naredila, da bo bolje ali pa bosta šla vsak po svoje.
In večina delovnih mest je kar lepo takih, da ne omogočajo neke posebne osebnostne rasti. Dajmo pogledat fakte, ne pa samo pisat neke sanjarije. kakšno osebnostno rast omogoča delo poštarja, negovalke, policista, krovca, štromarja..?[/quote]
Spider pa saj nisi tako neumne. Pandora je napisala da obstajajo kakšne službe, ki je ne dojemaš kot nuja. Ti si pa to razumel, da so vse službe take. Kdo se dela norca tukaj?
Bi pa v tej temi izkoristil priložnost, ki se itak nonstop pojavlja, samo da je tale zelo očitna. :))
Določeni samski osebki pogosto poudarjajo kako smo vezani očitno zelo nezadovoljni v svojih zvezah, ker se mešamo v tem, ki zadeva samske in jim dajemo nasvete. Ali še nadaljujem…? :))
No, ker vem, da niso vsi enako dojemljivi, bom nadaljeval. Torej lahko sedaj mirno ugotovimo, da ste samski v resnici zelo nesrečni v svojem stanu, saj ne vem, zakaj bi sicer svetovali nekomu, ki je v zvezi, zatorej vaši nasveti niso niti najmanj primerni. Kako bo nekdo, ki je nesrečen v svojem stanu, koristno svetoval nekomu, ki bi se rad nesreče znebil? Ni logično. 🙂 😉
Spider pa saj nisi tako neumne. Pandora je napisala da obstajajo kakšne službe, ki je ne dojemaš kot nuja. Ti si pa to razumel, da so vse službe take. Kdo se dela norca tukaj?[/quote]
Potem sem tudi jaz in še kdo, napačno razumel. Res smo čudni…
Spider pa saj nisi tako neumne. Pandora je napisala da obstajajo kakšne službe, ki je ne dojemaš kot nuja. Ti si pa to razumel, da so vse službe take. Kdo se dela norca tukaj?[/quote]
Potem sem tudi jaz in še kdo, napačno razumel. Res smo čudni…[/quote]
Vsi napačno razumemo lol
Potem sem tudi jaz in še kdo, napačno razumel. Res smo čudni…[/quote]
Vsi napačno razumemo lol[/quote]
Dobro da obstaja od Boga poslani, naš mesija, odrešitelj, zadnji in edini pravilno razumevajoči, vsevedni….Marko. Bog je uvidel svojo napako izpred 2000 let in ne pošilja več svojega sina temveč Marka… no ali pa morda je to drugi sin…
Vsi napačno razumemo lol[/quote]
Dobro da obstaja od Boga poslani, naš mesija, odrešitelj, zadnji in edini pravilno razumevajoči, vsevedni….Marko. Bog je uvidel svojo napako izpred 2000 let in ne pošilja več svojega sina temveč Marka… no ali pa morda je to drugi sin…[/quote]
Marko se je že rodil zrel in vseveden. Že ko je prišel iz pi*dovja se je čutil poklicanega, da pomaga ljudem, tudi tistim, ki si ne želijo njegove pomoči. Ker pa ga je strah se pogovarjati z njimi v živo, je pa obral drugo, bolj varno alternativo – anonimni forum.
Sem, tako kot ti, ki si ji predlagal flirt, čeprav si zadnjič trdil, da so ženske naravno narajene za poligamno življenje. Kakorkoli tobogan bi lahko razumel tudi kot prispodobo za flirt (adrenalin). Oba sva ji predlagala nekaj, kar ji bo popestrilo življenje, le da se ti meni smejiš, svoj nasvet pa častiš. ;)) Res sem smešen, vendar tebe ne prekašam. :))[/quote]
ti prekašaš samo sebe v neumnostih ki jih pišeš … 🙂
itak da je nareta ampak samo s flirtom pride v poligamno življenje spet (potencialno)
In to kar je defiantno (kera beseda lol) določajo vezani oz. ti osebno?
početi ne smeš nič ILEGALNEGA oz. v nasprotju z ZAKONOM vse ostalo je dovoljeno 🙂
Kako če pa je ravno zaradi otrok, in moža NESREČNA in zvezana!
Fak marko si ti en pacient ej… ona ji je PREDLAGALA da naj poišče bolšo službo (to je implicirano v prispevku) in to kot da te za vsakim vogalom čaka sanjska služba in z danes na jutri menjaš
Poglej Robi…. če greš iz pogojno slabega (recimo temo po Markotovo zlata kletka ki jo je omenjal sadnemu pred dnevi) na ŠE bolj zaprto… oz v nekaj kjer je še MANJ svobode… ker ne se slepit… samski ima VEČ svobode kot vezan… potem ja… je to kletka kakorkoli gledamo…
Če jaz danes lahko flirtam in seksam s komerkoli potem pa to ne morem sem ”zvezan” tako ali drugač teoretično vsaj… torej se počutim ujetega znotraj nekega NAVIDEZNEGA pravila … ki ni zapisano v zakoniku in ustavi itd…
Vam kar ni jasno da je ženska zdolgočasena in naveličana in tu ji ne more pomagat njen mož ŠE manj otroci (tudi če jih ima rada) ampak izključno ZABAVA po njeno…. brez ovir (navideznih) zveze…
to je to…. brezveze si je zatiskat oči!
Forum je zaprt za komentiranje.