Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek želim več od življenja

želim več od življenja

Samo, če pogledam tvoj lajf, se mi zdi da si že zdavnaj pozabil nase. Razen zabavati starejše, poročene ženske…a je to to? Ko že ravno ne vidiš smisla v nalaganju novih obveznosti…kaj naj človek počne v lajfu? Kaj je alternativa čohanju samega sebe?

Želeti več od sebe, pomeni nakopati si še več dolžnosti. Saj je njeno življenje odsev nje in njenih prepričanj kaj vse bi morala delati. Zato se počuti ujeto.[/quote]

Ujeta v zdolgočaseni rutini. Do tega prideš, če ne gradiš na sebi. Obveznosti so eno, uživati v tem, kar ustvarjaš in videti svoje poslanstvo…ja, to je nekaj več:).

Kaj pa ti veš o mojem lajfu? Nič. Naj tako tudi ostane. Imam precej zanimivih hobijev, ki se jih seveda ne čutim dolžnega deliti s tabo. Meni s samim sabo ni nikoli dolgčas.

Pa si nalagajte nove in nove obveznosti! Kdo vam brani? Samo potem ne jamrat, kako nimate časa zase in da hočete več od lajfa. Pa smo pri naslovnem postu teme!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj pa ti veš o mojem lajfu? Nič. Naj tako tudi ostane. Imam precej zanimivih hobijev, ki se jih seveda ne čutim dolžnega deliti s tabo. Meni s samim sabo ni nikoli dolgčas.

Pa si nalagajte nove in nove obveznosti! Kdo vam brani? Samo potem ne jamrat, kako nimate časa zase in da hočete več od lajfa. Pa smo pri naslovnem postu teme![/quote]

Res je, vem le tisto, kar deliš z nami. In ker se veliko pojavljaš (že dalj časa), pišeš tudi bolj osebno. Zdaj mi je sploh čudno, da svoje zanimive hobije tiščiš zase:). Kar je lepega, je še lepše deliti:).

Se strinjam s tem, da ne jamrat. Samo a veš, dokler ne preizkusiš, ne veš kolikšna je teža bremena:).

Kok ste smešni vsi, Spider vam je napisal čisto resnico, točno tako je in nič drugače. Skupno življenje po več letih postane TUGA, en velik BORING. Kaj boš popestril odnos, če pa v eno in isto osebo buliš že več kot 10 let ? Kako boš popestril seks, če sta pa že sprobala vse mogoče položaje ? Pa da nimata že tako dovolj problemov si pa natrpata še otroke, da jih imata še več. Seveda, logično, potem ti pa še manj časa ostane zase. Kar od enkrat ni več izletkov, koncertev, mož pride domov sfu.kan iz đoba ne da se mu niti seksat, žena razočarana, ker ji je vsak dan isti, kot prejšnji itd. And here you go, potem pa dobite ven tole avtorico, ki zdaj tečnari, da si želi nekaj novega, malo popestritve in predvsem relaxacije, da si napolni baterije ( kot je že povedal Matkić ).

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tuga, boring je za tiste, ki mislijo da bodo cel lajf imeli metuljčke v trebuhu. Partnerstvo je DELO prvo na sebi, potem rast skupaj s partnerjem. Kdor misli, da bodo samo neskončno lepi trenutki in po možnosti prileteli z neba, se moti. Najbolj se kališ v preizkušnjah. Ti je tvoja mamica tudi boring, ko jo že več kot 10 let gledaš v ksiht? Dej mal pomisli, kaj napišeš. Človek ima tudi vsebino, to je tisto, zaradi česar si z nekom in on s tabo.
Otroci so problem samo pri nedoraslih starših. Otroci niso predmet, zato ne piši o njih kot o domači nalogi.

Partnerstvo je odsev tega, kar dva vlagata. 0=0

Ja sori, nekateri moramo za preživetje hodit v službo. Če je zate hoja v službo nenuja, ti čestitam.[/quote]

Kar mi je znano, se službo da zamenjat … torej izbrat 😛

Ne norčuj se. Pišem o sami nuji hojenja v službo, ne o izboru le-te.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Goldfish, da, tudi mame se lahko naveličaš, če po cele dneve skaklja okoli tebe in ti teži kaj bi moral in kaj ne bi smel početi v lajfu. Moja na srečo ni nikoli bila takšna, tako da nimam nobenih pripomb glede nje.

Btw, jaz ne zagovarjam, da bi moral imet cel lajf metuljčke v trebuhu, jaz prej zagovarjam to, da se ne omejuješ, da počneš to kar te veseli, ne pa da se zakleneš v kletko in samega sebe prepričuješ kako ti nič ne manjka. Poglej avtorico, saj je že odgovorila nazaj, da se strinja s Spiderjem in Matkićem. Se pravi, da smo že skorajda rešili njen problem oz. odlično opravili svoje delo, ostalo je pa zdaj na njej kako se bo odločila. Naj zapusti moža, ali ga pa prevara, s kakšnim bad boyem, ki jo bo končno poseksal, tako, kot se spodobi. Njej mož očitno v tem fuša, oz. ni več iskric med njima, kar je pa seveda posledica monotone zveze, ki sta jo ves čas imela. Po 10ih letih bo pa vsaka zveza postala monotona, vsega se enkrat naveličaš, tako se seveda tudi partnerja. Skupaj bosta samo še iz navade, skratka živela bosta na nekih temeljih, ki sta jih postavila že dolgo let nazaj. Mnogi pa še kar vstrajajo v tem, pa čeprav si želijo poiskusiti še kaj novega. Kar je pa na nek način tudi razumljivo. Ljudje smo že po naravi nagnjeni k netveganju, bolj kot kakšnih večjih sprememb si želimo predvsem varnosti. V tem primeru je varnost beden zakon.

NMW itak piše čudno…

bom ti jutri napisal en prispevek 🙂 danes grem spat :D[/quote]
Raje ji napiši kak sms. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem pa naj se gre kdaj spustit po toboganu skupaj z otroci. Možnosti je ogromno, če si samski ali če si v zvezi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja, pol pa tisti ki nismo varali ne smemo govorit o teži bremena in kako to ni prav… prvo je treba probat… morda pa je to lahkotno ”breme” ki bi si ga eni brez problemov naložili za nekaj uric uživancije!

Ne samo da se norčuje v tem času pač z izjemo redkih primerov služb ni toliko da bi dal danes odpoved in bi večer na vratih trije čakali da te zaposlijo drugje…

glupi komentar ki ga lahko sproducira samo ženska.

Itak da se je navoliš…. kdo se pa je ne… splho v srednji šoli itd…. ko gnjavi za vsako neumnost pa ko prideš prepozno domov itd…

bahahahahahah

Ti pa si na hece danes Marko ne?

A 2x greš po toboganu dol pol pa prideš ven pa rečeš

”WAW ker adrenalinski lajf mam jaz, to je bolje”

ahahahaha

Poglej Tinka preostanejo ti samo težke odločitve na žalost….

– ali boš trpela za dobro družine in ostala vzorni starš in partnerica kot je družbeno sprejemljivo
– ali boš ostala navidezno vzorni starš in boš varala in flirtala in se mela fajn (morš met karakter)
– ali boš pa odišla oz se ločila. (otrok je pač tukaj ovira in se je težje odločit pomoje)

Imaš še neko možnost ko lahko rečeš STOP in si vzameš čas zase, ampak jaz imam občutek da ti ne iščeš časa da si urediš nohteke, ampak poživljajoče trenutke v življenju ki ti jih lahko da le moški ali pa spomini na lepa študentska leta (ali srednješolska)… pomoje bi tebi pasalo če bi dobila tako gledano 1 mesec free lajfa (torej brez obveznosti z izjemo službe) in enako tvoji 2 prijateljici… da bi lahko šle flirtat in se met fajn, in uživat spet na polno… problem je samo da vprašanje če bi bilo to dovolj in če nebi želela nato še več tega in še manj starševstva in zveze 🙂

Bilo bi dobro da še kaj napišeš o svojem lajfu bomo lažje zanalizirali 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mame se ne naveličaš, kvečjemu se ne strinjaš z njenimi dejanji.

Ja, ti zagovarjaš samskost oz. če je nekdo v zvezi, naj se ne omejuje in naj ta veza ne traja dlje od 10-ih let, ker pol je itak (po tvoje) vse bz. Moje mnenje je drugačno.

Seveda se strinja, ker pogreša tisto mladostno brezskrbnost in način življenja, kot ga želite prikazati samski, ki ste tako zelo svobodni in zadovoljni v svoji samskosti…Ustvarjate ji skomine….
A treba je vedeti, da avtorica ni takšen tip, ki bi bila zadovoljna s takšnim življenjem, kot ga živite vi, ker potem sploh ne bi imela družine.
Zato ni rešitev v tem, da se loči in zapusti otroke, ampak v tem, da v okviru svoje družine najde čas in prostor zase. Da se organizira drugače in tako, da bo z veseljem uživala v tem, kar je ustvarila.

Sem, tako kot ti, ki si ji predlagal flirt, čeprav si zadnjič trdil, da so ženske naravno narajene za poligamno življenje. Kakorkoli tobogan bi lahko razumel tudi kot prispodobo za flirt (adrenalin). Oba sva ji predlagala nekaj, kar ji bo popestrilo življenje, le da se ti meni smejiš, svoj nasvet pa častiš. ;)) Res sem smešen, vendar tebe ne prekašam. :))

Vsi imamo na razpolago 24 ur in samo od nas je odvisno kako jih bomo preživeli. Zame izgovor, da kdo nima časa ni sprejemljiv! Časa je dovolj, samo potrebno je zamenjati pripritete. Če nisi zadovoljna z življenjem potem nekaj spremeni. Verjetno si že slišala definicijo norosti? Delati ene in iste stvari ter pričakovati drug rezultat. Potrebno je sebe postaviti na prvo mesto, za začetek si vzemi vsak dan uro samo zase, za šport, dobro knjigo, klepet s prijateljicami, masažo, savno, sprehod po gozdu….Ko boš napolnjena z novo energijo boš svet gledala z drugačnimi očmi…na otroke, na partnerja…ogenj se lahko pritaji in celo ugasne, pa vendarle se ga da vedno znova zakuriti….vse je v tvojih rokah!

Seveda se strinja, ker pogreša tisto mladostno brezskrbnost in način življenja, kot ga želite prikazati samski, ki ste tako zelo svobodni in zadovoljni v svoji samskosti…Ustvarjate ji skomine….
A treba je vedeti, da avtorica ni takšen tip, ki bi bila zadovoljna s takšnim življenjem, kot ga živite vi, ker potem sploh ne bi imela družine.
Zato ni rešitev v tem, da se loči in zapusti otroke, ampak v tem, da v okviru svoje družine najde čas in prostor zase. Da se organizira drugače in tako, da bo z veseljem uživala v tem, kar je ustvarila.[/quote]
Daj Robi ne bodi smešen. Kar preberi si njene komentarje zgoraj in si prenehaj zatiskat oči. Napisala je tole -> “Počutim se zvezana”. Meni to pove vse, zakonsko življenje ji je pač tuga. Also, pa kaj, če si je ustvarila družino ? To ne pomeni nič. Saj si jo je tudi moja bivša sošolka iz osnovne šole, pa danes hodi čist zamorjena naokoli.

Tudi jaz bi lahko kateri naredil otroka, če bi bil butelj, pa ne bom. Sem pač nepripravljen oz. nezainteresiran za takšen način življenja, kakor vzamete, bmk. Nekateri pa očitno funkcionirajo nepremišljeno, delajo napake, potem jih pa želijo popravit za nazaj.

Pa vendar poznam kar nekaj samskih, ki hodijo naokrog podobno zamorjeni. Kaj ti pa to pove?

Pa vendar poznam kar nekaj samskih, ki hodijo naokrog podobno zamorjeni. Kaj ti pa to pove?[/quote]
Na vsako mojo izjavo ti pa res ni potrebno kontrirati veš. Kaj mi pove, kaj mi spet zastavljaš neka butasta vprašanja, ki nimajo prav nobene veze s to temo ? Jaz edino kar vem je to, da dokler ni imela otrok je hodila naokoli nasmejana. Kdo zdaj več ve o njej, ti ki je še poznaš ne, ali jaz, ki živim en blok zraven nje ?

Pa vendar poznam kar nekaj samskih, ki hodijo naokrog podobno zamorjeni. Kaj ti pa to pove?[/quote]

Ter posledično zmerjajo in žalijo vse po vrsti.

Zamorjeni smo vsi kdaj pa kdaj. Saj nismo Jay-Z, da bi po svetu hodili z “umetnim” nasmeškom. :)))

Zamorjeni smo vsi kdaj pa kdaj. Saj nismo Jay-Z, da bi po svetu hodili z “umetnim” nasmeškom. :)))[/quote]
Ne vidim razloga zakaj bi Jay-Z hodil po svetu zamorjen. Če imaš tok gnarja si lahko privoščiš kar ti srce poželi. On pa Beyonce ne sedita po cele dneve doma in se ukvarjata z otroci, ampak npr. še naprej snemata albume, hodita na tekme La Lakersov, kot gosta na raznorazne oddaje itd. Uživata lajf, pa kopata se v dnarju, to je to. Jigga aka Jay-Z ni pokojni Michael Jackson, ki bi sedel doma in stokal v kamero kok je lonely.

Zamorjeni smo vsi kdaj pa kdaj. Saj nismo Jay-Z, da bi po svetu hodili z “umetnim” nasmeškom. :)))[/quote]
To pa že ni res. Samski nikoli niso zamorejeni, ker so svobodni. :))

Mogoče mi je to dalo misliti, ko sem ugotovila da moj sMS-ja z drugo. Čeprav pravi (mu verjamem) ni bilo nič.

Ha, ha, ha, seveda ni bilo nič, ker si prej ugotovila, pa se je eden ali drug malo nazaj potegnil,
ti povem iz lastne izkušnje,
dokler te sms-prijateljice niso ugotovile da je tip(moj bivši) vezan in ima družino so lepo tipkale in ena je celo na pijačko šla par-krat.
In ko je postal naenkrat bivši pa revež ni bil nič kriv in “saj ni bilo nič” je bil zelo pogost stavek v njegovih monolognih zanikanjih in prelaganjih krivde name.
Bruh,
znebi se tega zaupanja vanjga in začni malo raziskovat in tudi sebi privošči nekaj metuljčkov,
pa ne želim te sedaj nakriva pota usmerjat, samo svoje mnenje sem izrazila.
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close