Želim si partnerstva
Samo za debato? Katere pa so dobre še za kaj drugega? :D[/quote]
Oh saj ona bi bla še za kafe pa še za kaj 😛
Samo za debato 1000% 🙂 ostalo pa nisem sprobal tak da ne morem z zagotovostjo trdit …
Calypso pa antilopa sta ziher fajn punc/ženski vprašanje je samo če tudi zgledata tak dobro kot sta dobri na nivoju foruma/debate….[/quote]
Tako odprti, a ne ? V vseh ozirih? :))) Ne vem… Ti se bolje od mene na ženske spoznaš, ne morem, da ti en bi verjel…. 😀 😀 😀
Matkic, ziher, da zgledata vsaj še 100x boljš…… ;)[/quote]
Moški ki se dodita in seksa z eno in isto že X let ni merodajna izjava katera ženska je dobra ali slaba, zato ker tebi so kriteriji nezavedno ali zavedno bistveno bolj padli kot če imaš vsak mesec drugo 🙂
Tak da za to potrebuješ izjavo nekoga kot je Spider/Sadni/Dater (kar se tiče foruma) da lahko rečeš da je res tak dobra …
Ampak ja potem že ni grda to pa verjamem[/quote]Tebi se to samo tako zdi, ko niti ne veš po čem se ženska oceni ali je “dobra ali ni dobra”….. 😉
Pri meni ni žic, sem wireless podprta. Ni mi težava se z nikomer od tu srečati v “live”. enTip, zate sem celo predvidevala takrat ko sva družno verbalno obdelala bikinko v navezi z belo steno, da me boš povabil na drink, pa si se raje “pokakal” 😛 In ne, ne uporabljam nobenega dildota z ali brez baterij, ni tako hudo 😀
Ne vem, če sem to samo jaz ali ne, toda ugotavljam, da Matkić res zna z ženskami. Matjažko & vsi ostali monovci, naučite se kaj od njega 😉
Uf bruke ti je ženska naredla ej… fak mene bi blo sram 😀 Sploh če si preko 20! Tistim pod je razumljeno da nevejo zgrabit ko je treba 😛
kaj pa je lepšega če te ”zjutraj” ko odpreš oči(ali ”malo” za tem) pričaka še orgazem ali dva potem pa tuš v dvoje??? 😉
Nebi smela tega napisat zdaj jim bo ziher bad 😛
Ampak tisti ki me boste kontaktirali naj vam povem da ni nobenih predavanj ali učnih ur ker tisti ki to že znajo znajo itak vsaj tolko kot jaz, tisti ki pa ne znajo pri 25+ letih lajfa pa jim itak več ni pomoči 😉
Hvala za razumevanje 😛
Dobra je,
– če se zna pošalit (tudi na svoj račun čeprav to ženskam načeloma ne gre)
– če ni tečna tudi ko ima hormonska neravnovesja
– če se ne muli za bv
– če rada seksa
– če zna kaj skuhat/spečt (kaj težjega kot navadne kekse in pizze in skuhat kaj težjega kot juho iz paklca in testenin!)
– če ima dobro higieno in je urejena
– če ne teži ker/ko/če moški spije kak pir ali 2 več kot si želi ona
– če pa zraven vsega zgoraj naštetega taka da bi bla še za grupiča (FFM) potem pa je že super!
Pa da ima vsaj OK izgled (ful nimam rad postriženih žensk na kratke lase recimo 😛 tam frizura žensk mora bit vsaj preko ušes! drugač mi delujejo homoseksualno … pač tako je… mogoče kakim starejšim nad 50 let paše trajna z kratkimi lasi ampak mladim do 40 pa ni šans!)
Ojej, danes si pa kar spol spremenila, draga znanka? :))) Še je kakšna zgodbica za naplest? :D[/quote]
Lih sm misla isto napisat. Sicer je pa priznala da za vsako temo oblece drug nick. Skoda samo da obstajata samo dva spola 😉 Se pa rada krega, kateremu je to turn on? Uff cakaj… Nm3 :D[/quote]
Zgleda da piše še vedno v najstniški dnevnik zgodbice in romantične prigode, hude zaplete in drame, k ise odvijajo na papirju, ampak kinematografi žal nič ne posnamejo po njenih scenarijih, da bi se njene figurce, ki so del nje same, izživele na platnu, pa jih zato kar tu na MON izdaja. In ona je vedno reprezentant oz. akter njenih fiktivnih izmišljenih dramskih junakov, s katerimi se popolnoma poistoveti. 😀 Za te junake vseh spolov je značilno, da jim vedno nekaj manjka, vedno so na družbenem obrobju, vedno je svet krivičen do njih, vedno se nad nečim pritožujejo, vedno so sive miške, vedno nerazumljene žrtve okoliščin, vedno…. :))) In kaj hoče lepši dokaz za to, kako resnični so njeni notranji demoni, ko jo ne razume nobena živa duša ali forumaš. ;)) Se pa lahko vsaj skrega in najde vsaj začasno zadovoljenje za izvoz za svojo nezadovoljstvo in jezo nad “krivičnim svetom” (v njenem primeru ga sestavlja virtuala), ki jo kaže s tem čudaškim vedenjem, ko se identificira z nekimi namišljenimi žrtvami, ki živijo v njenih romanih. 😀
Pri meni ni žic, sem wireless podprta. Ni mi težava se z nikomer od tu srečati v “live”. enTip, zate sem celo predvidevala takrat ko sva družno verbalno obdelala bikinko v navezi z belo steno, da me boš povabil na drink, pa si se raje “pokakal” 😛 In ne, ne uporabljam nobenega dildota z ali brez baterij, ni tako hudo 😀
Ne vem, če sem to samo jaz ali ne, toda ugotavljam, da Matkić res zna z ženskami. Matjažko & vsi ostali monovci, naučite se kaj od njega ;)[/quote]
Ne vem, če sem to samo jaz ali ne, toda ugotavljam, da Matkić res zna z ženskami. Matjažko & vsi ostali monovci, naučite se kaj od njega ;)[/quote][/quote]
Veš Calypso.. naj še enkrat ponovim.. eno je ne imeti poguma eno pa ne imeti namena…
Uf bruke ti je ženska naredla ej… fak mene bi blo sram 😀 Sploh če si preko 20! Tistim pod je razumljeno da nevejo zgrabit ko je treba 😛
kaj pa je lepšega če te ”zjutraj” ko odpreš oči(ali ”malo” za tem) pričaka še orgazem ali dva potem pa tuš v dvoje??? 😉
Ampak tisti ki me boste kontaktirali naj vam povem da ni nobenih predavanj ali učnih ur ker tisti ki to že znajo znajo itak vsaj tolko kot jaz, tisti ki pa ne znajo pri 25+ letih lajfa pa jim itak več ni pomoči 😉
Hvala za razumevanje :P[/quote]
Še tebi… čeprav zate dvomim da boš dojel… .. eno je ne imeti poguma eno pa ne imeti namena.
Dobra je,
– če se zna pošalit (tudi na svoj račun čeprav to ženskam načeloma ne gre)
– če ni tečna tudi ko ima hormonska neravnovesja
– če se ne muli za bv
– če rada seksa
– če zna kaj skuhat/spečt (kaj težjega kot navadne kekse in pizze in skuhat kaj težjega kot juho iz paklca in testenin!)
– če ima dobro higieno in je urejena
– če ne teži ker/ko/če moški spije kak pir ali 2 več kot si želi ona
– če pa zraven vsega zgoraj naštetega taka da bi bla še za grupiča (FFM) potem pa je že super!
Pa da ima vsaj OK izgled (ful nimam rad postriženih žensk na kratke lase recimo 😛 tam frizura žensk mora bit vsaj preko ušes! drugač mi delujejo homoseksualno … pač tako je… mogoče kakim starejšim nad 50 let paše trajna z kratkimi lasi ampak mladim do 40 pa ni šans!)[/quote]
Tako je, ampak takih žensk ni. Po 30tem so same take škart roba.
Hvala za razumevanje :P[/quote]
Še tebi… čeprav zate dvomim da boš dojel… .. eno je ne imeti poguma eno pa ne imeti namena.[/quote]
Kolko si jih pa nategno v zadnjih 14 dneh da nimaš namena… fopaj koga drugega… razenče si duhovnik pol ti je oproščeno 😉
Torej (nimaš) nič 😛
Čudno, da si imel mi pogum/namen pisati ZS….kdo je že včeraj omenjal glasnost, pogum za kompjuterom….. :P[/quote]
Calypso mi je zmeraj bolj všeč 😀
Pa še res je omenjal glasnost za žicami hahaha
nekaj takega kot je matjazko v živo pa prpa ker ne upa prit s svoje vukojebine 😀
Za PCjem je vsak lahko glasn ….
Tolko da potrdim besede calypso
In tudi točno tak se je zdaj zgodlo kot bi predvidel po kajli… češ kao tipovsko se je umakno v stilu ”če ti tako rečeš … pa naj bo :)”
hahahahahaha
Še en ki spada v 1. ”glasnizaPCjem” Brigado… morda sicer ne v 1. polk kjer je glavni Matjazko ampak v 2 polk luzerjev pa definitivno 😉
Brigadir pa je itak Marko osebno lol
”Pričakovali” smo več od tepe ”tipček” … no saj po pravici povedano nisem 😛 samo se lepše tak sliši
Torej (nimaš) nič 😛
Čudno, da si imel mi pogum/namen pisati ZS….kdo je že včeraj omenjal glasnost, pogum za kompjuterom….. :P[/quote]
Calypso mi je zmeraj bolj všeč 😀
Pa še res je omenjal glasnost za žicami hahaha
nekaj takega kot je matjazko v živo pa prpa ker ne upa prit s svoje vukojebine 😀
Za PCjem je vsak lahko glasn ….
Tolko da potrdim besede calypso
In tudi točno tak se je zdaj zgodlo kot bi predvidel po kajli… češ kao tipovsko se je umakno v stilu ”če ti tako rečeš … pa naj bo :)”
hahahahahaha
Še en ki spada v 1. ”glasnizaPCjem” Brigado… morda sicer ne v 1. polk kjer je glavni Matjazko ampak v 2 polk luzerjev pa definitivno 😉
Brigadir pa je itak Marko osebno lol
”Pričakovali” smo več od tepe ”tipček” … no saj po pravici povedano nisem 😛 samo se lepše tak sliši[/quote]
🙂
upam, da ti bo zdaj stal vsaj dve urci, ko si si toliko EGO napumpal…
Forum je zaprt za komentiranje.