želim si kodre
Živjo.
Moji lasje so dolgi do ramen, tanki, rahlo valoviti in zelo mehki. Perem jiih dvakrat tedensko, za oblikovanje uporabljam prste, Curls Rock od Tigija in spray od Johna Friede za kodre ter difuzor. Pa z veliko muko pričaram rahle kodrčke in s tem malo volumna.
Navijalk ne maram, prav tako ne sušenja s krtačo, ker ne drži – valovi imajo svojo obliko in ob mali količini vlage v zraku je frizura fuč.
Mika me trajno kodranje, ki pa bi moralo še vedno izgledati, kot da so naravni kodri. A to gre? A je spiralna trajna možna za tak izgled? Ne bi pa rada čelade na glavi.
Prosila bi vas še, če veste, ali je kje kaj objavljeno o vrstah in načinih trajnega kodranja las – osebno sem slišala le za “klasično trajno”, volumen trajno in spiralno. v čem so razlike?
Najlepša hvala in lep pozdrav.
Trajna je trajna. Odvisno od tega kako jo naviješ, tako pač zgleda. Lahko se pri navijanju uporabi malo domišljije in izgleda odlično. Spiralna trajna ni primerna za tak izgled. Kako se to naredi, da dobro in naravno izgleda, pa ti žal ne morem opisovati na dolgo in široko, ker ne bi razumela. Odvisno kakšne lase imaš!
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.