Želim moškega
Nisem imela v mislih Spiderja, niti Nw, ampak ne toliko zaradi tega, ker ne bi bili na “nivoju” kot se izražaš, ampak bolj zaradi tega, ker mislim, da so dosti mlajši od tebe (oz. let, ki si jih nekako dala v oglas). Ne vem pa, koga si mislila pod itd..
Saj sem napisala, da ti ne bi rada kar nalepila neke oznake, vendar pa res lahko dobiš tak vtis, kot sem ga napisala. Imam občutek, da se zelo hitro ujeziš. In da se zelo ceniš. In da se v izražanju svoje jeze oz. občutkov ne omejuješ.[/quote]
Mmm, jah, tipično žensko…na prefinjen način bi rada moškim sporočila- ah, ste videli, kako emocionalno reagira…hitro se ujezi, pretirano se ceni, ne omejuje se?! Nič pa nisi spisala, kako HITRO so me vsi napadli-posebej moški, ki ne ustrezajo mojim kriterijem, ne?! Aja, zakaj že? ker meni moraš ceno znižat, (očitno se predobro držim!!) njim pa zvišat ….a ne?! ;:-))))[/quote]
Joj, ti si prava “Špela”. Saj ti nič slabega nočem.
Ne vem, kakšna ženska tebe zanima za resno zvezo, ampak če bi rad ne vem kaj, boš to malo težko našel preko oglasa. Tudi vrhunske kulinarike ne dobiš v McDonaldsu. In to je ves point polemike.[/quote]
Kolikor sem informiran se danes vse vec vez zacne s pomocjo interneta, tako da ni za zanemarit moc tega medija.
Vcasih si zelim, da bi se znal multiplicirat kot agent Smith v The Matrix. So many women yet so little time… 🙂
Fukfehtar s Ptujskega polja, zanimivo, da obračaš ploščo, ko si vendar vedno tako kritičen do kataloškega izbiranja partnerja cccccc..
Si začutil priliko, da ga prvič namočiš?:)))))[/quote]
Ti si pa začutil, da ga prvič ne boš namočil…in sedaj,stokaš, jokaš in padaš po tleh…….in se oklepaš v vsaki svoji vrstici PRIMITIVIZMA…žaljivk .in nizkotnosti?! A znaš še kaj drugega? Stem si že dolgočasen in predvidljiv…
He he…če greš zvečer v Mariboru ali na Ptuju v “lajf”…imaš polno takih…samskih, že malo postaranih, “atraktivnih” domačink.
Itak, vse so zelo resne, nobena ni imela nobene avanture, niti ne bi imela, do 30+ so noge “skup tišale”. Seveda, vse se imajo za neko TOP ligo, ker so lepše od sosedove Špelce, ki ima 10 kil preveč.
Kar se prodaja, je treba sveže zaviti, da čimlepše zgleda, zdaj je počasi konec mladosti, je treba najti enega naivkota, ki bo naslednjih 30 let travo kosil in položnice plačeval..haha…
Joooj..
Najprej naj ti povem, da mene sploh ne moti tvoj “oglas”. Jaz tudi odkrito povem kaj hočem in česa nočem, tako da ne boš spet začela hiperventilirati, ker bo čisto po nepotrebnem.
Čisto iz firbca me zanima: sodeč po videzu si manekenske postave, urejena, prijazna in še izobražena povrhu – po nekakšnem logičnem sklepanju bi se morala otepati snubcev ??? Kje je torej problem?
Najprej naj ti povem, da mene sploh ne moti tvoj “oglas”. Jaz tudi odkrito povem kaj hočem in česa nočem, tako da ne boš spet začela hiperventilirati, ker bo čisto po nepotrebnem.
Čisto iz firbca me zanima: sodeč po videzu si manekenske postave, urejena, prijazna in še izobražena povrhu – po nekakšnem logičnem sklepanju bi se morala otepati snubcev ??? Kje je torej problem?[/quote]
preveč “zaračuna” za rundo ☺
Čisto iz firbca me zanima: sodeč po videzu si manekenske postave, urejena, prijazna in še izobražena povrhu – po nekakšnem logičnem sklepanju bi se morala otepati snubcev ??? Kje je torej problem?[/quote]
Res je, z moško pozornostjo nimam nobenih težav.
Res pa je, do po končanem dolgoletnem razmerju nisem bila aktivna v druženju, spoznavanju novih ljudi- pač pa bolj relacija- služba-dom… kar mi je bilo interesantno – je bilo že vezano…poročeni pa me v nobeem pogledu ne zanimajo…še najmanj kak “status”: ljubica :-((( NO GO!
Kot že rečeno, moških je ogromno… kar pa čutim, da bi meni ustrezalo- zelo malo…od tu moj poskus oglasa tukaj…očitno, ni bila dobra ideja, čerpav mi ni žal. Za vse je nekaj dobro. Ena izkušnja več.
Lp in lahko noč…
čisto resno:
za resno iskanje partnerja v tvojem primeru (dolgotrajna veza, odsotnost od druženja … ) so primerne profesionalne “firme”, ki se ukvarjajo s “parčkanjem” — imajo visok % zadovoljnih strank, delajo z “resnimi” kandidati/kami …. in tebi ni treba izgubljati časa z prebiranjem naših nebuloz … ampak kot praviš – izkušnja več o nas “pacientih” na netu.
sodeč po videzu si manekenske postave[/quote]
Meni se to sliši presuha.
Moja hči je velika 164 cm in ima 50 kg. Torej samo 3 kg manj od avtorice. Pa skoraj 10 cm nižja. Pa je zelo suha videt oz. tam na meji, da ni preveč suha. Verjemi.[/quote]
Hmmm…ah ja…ženska ocena. Zate presuha, za drugo vzvišena, za tretjo avša, za eno sem kratkolasa… ccc. Zanimivo.
Pomembno je kako svoje telo doživljam sama in kako ga doživi moški, ki mi je interesanten. Samo to šteje.
Lp
Ah daj no jokcat, ker so se te malo privoščili… Ne bi verjela kaj vse sem jaz dala skozi. Pustiva to.
Zelo malo njih bi ti ustrezalo? Ja saj nisi navedla nobene posebne zahteve. Temnolasih in rjavookih je ogromno. So vsi premajhni? Pa kje živiš – med Liliputanci? Meni se zdi, da moraš ti malo več na “teren”, nič drugega.
Problem je v tem, da moški nismo neumni.
Ženska vizualno očitno ni nič posebnega, 173, 53 kil, to meni liči na eno desko. Razen pretirane samohvale kakšne zanimive značilnosti ni zaznati.
Nehajte delat probleme, kjer jih ni, za sve take ženske velja, da bodo z lahkoto dobile partnerja, ko bodo dovolj spustile kriterije.
Če jih nočejo, pa to pač pomeni, da si moškega ne želijo dovolj.
Pri 34 sanjati, kot kakšna najstnica, pisat sezname…To pač ne gre. Jaz verjamem, da je takih žensk dosti, sej, zato pa so neprostovoljno samske in še dolgo bodo..
Ah daj no jokcat, ker so se te malo privoščili… Ne bi verjela kaj vse sem jaz dala skozi. Pustiva to.
Zelo malo njih bi ti ustrezalo? Ja saj nisi navedla nobene posebne zahteve. Temnolasih in rjavookih je ogromno. So vsi premajhni? Pa kje živiš – med Liliputanci? Meni se zdi, da moraš ti malo več na “teren”, nič drugega.[/quote]
Se vidi, da si bolj nova tukaj. Mi za ta njen vzrok že en lep čas vemo :-))))))
Forum je zaprt za komentiranje.