Želim čutiti ščemenje
Navzven izgleda, da imam vse kar si ženska lahko želi. Partner s katerim sva skupaj že več kot desetletje, dva krasna otroka, dom, službo. Vsi bi rekli, da sem srečnica. On se trudi, kuha, pomaga pri otrocih, me razvaja, me pelje ven, mi govori lepe stvari. Ampak meni vse to ne pomeni več veliko. Strasti ni, ščemenja ni, samo rutina in občutek, da živim na avtopilotu. Seks z njim me ne pritegne, včasih se ga kar izogibam. Pogrešam tisti občutek, ko te ob nekomu stisne v želodcu od vznemirjenja. Ko sanjariš o njem in komaj čakaš, da se vidita. Hočem spet mravljince in nor, strasten seks. Veliko se govori, da moraš potrpeti zaradi otrok, da je to pač življenje. Jaz pa ne želim več živeti v tem kalupu. Nikogar ne varam, če bo on želel skakati čez plot, bo, tudi če bom jaz najboljša žena na svetu. Samo eno življenje imam in nočem ga zapraviti, da se bom nekega dne zavedla, da sem ga preživela kot lastna ujetnica. Želim živeti, uživati, doživljati, se predajati strastem. Sprašujem, se to v zakonu zgodi in je razlika, da nekdo potrpi, nekdo pa pač ne?
Divja vrtnica, 14.08.2025 ob 13:47
Navzven izgleda, da imam vse kar si ženska lahko želi. Partner s katerim sva skupaj že več kot desetletje, dva krasna otroka, dom, službo. Vsi bi rekli, da sem srečnica. On se trudi, kuha, pomaga pri otrocih, me razvaja, me pelje ven, mi govori lepe stvari. Ampak meni vse to ne pomeni več veliko. Strasti ni, ščemenja ni, samo rutina in občutek, da živim na avtopilotu. Seks z njim me ne pritegne, včasih se ga kar izogibam. Pogrešam tisti občutek, ko te ob nekomu stisne v želodcu od vznemirjenja. Ko sanjariš o njem in komaj čakaš, da se vidita. Hočem spet mravljince in nor, strasten seks. Veliko se govori, da moraš potrpeti zaradi otrok, da je to pač življenje. Jaz pa ne želim več živeti v tem kalupu. Nikogar ne varam, če bo on želel skakati čez plot, bo, tudi če bom jaz najboljša žena na svetu. Samo eno življenje imam in nočem ga zapraviti, da se bom nekega dne zavedla, da sem ga preživela kot lastna ujetnica. Želim živeti, uživati, doživljati, se predajati strastem. Sprašujem, se to v zakonu zgodi in je razlika, da nekdo potrpi, nekdo pa pač ne?
Iščem Divjo vrtnico, da občuti strasti… Te zanima, da se spoznava…?
“Navzven izgleda, da imam vse kar si ženska lahko želi. Partner s katerim sva skupaj že več kot desetletje, dva krasna otroka, dom, službo. Vsi bi rekli, da sem srečnica. On se trudi, kuha, pomaga pri otrocih, me razvaja, me pelje ven, mi govori lepe stvari. Ampak meni vse to ne pomeni več veliko. ” ..torej ni problem on, problem si ti. Prakticiraj hvaležnost vsak dan, da ne bo prepozno. Marsikatera se je v iskanju metuljčkov zelo debelo zafrknila in ostala brez vsega.
do moža verjetno nikoli nisi čutila pčemenja.. ekonomski odnosi pač.. ko ženska hoče od moža vse materialno, pa da kao skupaj “ustvarjata” .. ščemenja pa ni, strasti ni, sex je parkrat na leto obveza, da ji bankomat ne uide. taki možeki se mi silijo, nimajo pojma kako je, ko ženska ljubi in si jih ful želi v sebi na sebi ne le ob sebi… ampak ja- to so pač njihov nivo, hladne skwo.. ker drugače bi se pač ločili in poiskali toplo ljubečo za njih strastno ženskico…
tako da-ne gre se za zakon ali je v njem ali ni te strasti.. gre se za človeka ki sta v zakonu.
Fetišist, 14.08.2025 ob 16:27
mimgrede take feelinge imam jaz vedno ko grem na divjo plažo, kjer so mlade lepe punce nage ali zgoraj brez
Pa če si fetišist? Raje bi gledal ženske v lepih kopalkah.
Avtorica, jaz te sploh ne razumem. Da ti zakonska zveza in otroci niso dovoljšnji izziv v življenju, da ti zraven tvojega vsakdanjega življenja v raju občutiš to svojo divjo potrebo po strastni in intenzivni globini in vročini seksualnega odnosa z imaginarnim potentnim žrebcem, meni res ni razumljivo. Da se razumemo: ne čudi me potreba po strastnem življenju, ampak to, da ne občutiš brezmejne strasti v ljubezni do otrok in do očeta tvojih otrok, tvojega sopotnika; in da imaš tako gorečo potrebo po seksualni osvoboditvi ‘iz spon vsakdanjosti’, da ta popolnoma zasenči vso radost tvojega avtentičnega, dejanskega življenja. Tvoja izpoved je najmanj žalostna, če pomislim na otroke.
Ti si pa res ena obžalovanja vredna, zdolgočasena in narcistična gospodinja, ki bi bila rada velika – po možnosti – erotična pustolovka, obenem pa ‘zgledna mama in žena’.
Rit stisnt pa prdnt naenkrat gre bolj težko je reku moj pradedek.
Oziroma: odloči se, al boš eno al drugo al tretje. Lahko si vse naenkrat, ampak v tem primeru te čaka ogromno vsakovrstnih zapletov.
Buon voyage.
rutina v dolgoletni zvezi sesuva strast in bolj ko jo način življenja sesuva, bolj rutinerji hrepenijo po sveži strasti, ki jo pa ob stalnem partnerju več ne morejo doživeti, ker zmanjka inspiracije in tako pride do konec intime..
Ampak tist, ki je doživel to strast v mladosti recimo z drugimi partnerji, ni se pa vse poklopilo za življenjene tega užitka zaradi čustev in užitkov med samim odnosom ne more pozabiti… Nekaj strasti v zrelih letih doživijo lahko samo igralci, ker se morajo poljubljati zaradi vloge v filmu recimo in pol, ko se zaližeta čist preprosto se lahko tud vzgeta en na drugega pa cist preprosto to poljubljanje večkrat ponovita brez kamer, kao trening..
Ključno vprašanje je ga imaš rada? Ali je samo dolgčas ali pa čutiš da ga nimaš rada? Drugače pa pride tako obdobje, ko bi vse kar nekam poslal. Mislim da smo v večini to že vsi doživeli, občutek da izgubljamo čas, priložnost. Ampak a jo res ? Tudi pri meni je včasih tak moment, pride do nekega nezadovoljstva, iskanja svetega grala, ko pa pogledam realno, pa si moram vseeno priznati, našla sem si najboljšega človeka zase. Z njim lahko shajam, ne spravlja me ob živce, se podpirala, v nekaj stvareh se razhajava, ampak generalno dobro shajava ter si stojiva ob strani. In rada ga imam. Ko vidim druge moške, malo jih je kvalitetnih, še manj ko jih bolje spoznaš. Zato če niso hude stvari doma, alkohol, fizične in psihične zlorabe, le dolgčas, ne išči sanjskega žrebca, ker boš grenko razočarana. Raje se zazdi v sebe, razisci kaj ti manjka, lažje je obuditi strast , hrepenenje doma. Vzemita si čas, povejta so skrite želje, kaj si zelita. Verjetno tudi on občuti apaticnost. Seks se da spet narediti razburljiv. Pomisli na njegove dobre lastnosti. Začni ga ceniti, da ti ne bo žal. Jaz se nikoli nisem spustila v flirtanje z drugimi, ker sem vedela da je to iluzija.
Forum je zaprt za komentiranje.