Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ZELENI PUDER

ZELENI PUDER

Pozdravljena!

Za prekrivanje rdečice so mi priporočili, da pod navaden puder nanesem zeleni puder. Kupila sem ga v DM, vendar v stiku. Ali je to edina oblika, ki obstaja? Ne vem namreč, kako naj si ga nanesem.

Prosim za pomoč.

Hvala

LP

Zeleni korektorji in zelene kreme so res za prekrivanje rdečice. Najbolje je, da če želiš prekriti večji del obraza (lička) uporabiš kremo in sicer jo naneseš z poliuretansko gobico na vlažilno kremo, čez pa potem, obvezno tudi z gobico, še puder. V primeru, da je potrebno prekriti manjši del rdečine (kapilare) pa uporabi korektor. Tega pa lahko nanašaš z rahlim vtrepljavanjem. Tudi tukaj se čez nanese puder, prav tako z vtrepljavanjem ali še bolje, z vlažno, poliuretansko gobico.

LP J

Hvala za odgovor. Zanima me le še, kje se kupi zeleno kremo. Namreč namazala bi cel obraz, ker imam problem zardevanja.

Hvala in lp.

V trgovinah sem povsod zasledila samo korektorje v zeleni barvi, mislim pa, da mi je enkrat ponujala neka distributerka zeleno kremo od kozmetike Oriflame. Če poznaš koga, ki se ukvarja z distribucijo omenjene kozmetike povprašaj.

LP J

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close