Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Že pripravljene jedi

Že pripravljene jedi

Saj vem, da ne paše ravno sem, ampak včasih si v hudi stiski s časom in ne veš, kaj bi dal v lonec. Pa si mogoče malo izmenjamo izkušnje, kaj od kupljenih gotovih zadev je dobrih.

Mene sta prepričala sadna zavitka (jabolko, višnja) iz listnatega testa. Kupila sem ju v Hoferju. Iz hladilnika, doma le še spečeš. Ja, pa še kvašeni štruklji iz iste trgovine so mi njami.

Kaj pa vaše izkušnje?

jaz kupim ričet ali golaž s krompirjem (krompir ni dober, omaka in meso je pa ok). od mizica pogrni se. uredu je tudi čilikonkarne od pogrej in pojej. naredim možu ko se meni ne da kuhat. pa ričet v konzervi (eta) je tudi ok.

ko kuham zase je pa najhitreje: testenine, zabeljene s čemažem

V Hoferju in Sparu sem med zmrznjenimi jedmi našla ene vreče, v katerih so različne jedi, ki jih samo pogreješ, par minutk prevreš in poješ. Prav dobre so – Sparov Gyros recimo, pa v Hoferju ena jed z meskom in brokolijem in ena z meskom in šampinjoni. Pogrej in pojej variante so bile tiste, ki sem jih sprobala, sicer zadovoljivo dobre, vendar razmerje cena in količina NI OK. Za relativno dosti denarja je porcija precej majhna (pa nisem nek jedec).

Še nekaj smo poskusili in je dobro:
– žemljice, ki jih še 10 min dopečeš v pečici in so kot sveže narejene (imajo tudi čebate)
– narejeni polpeti, ki so sicer res surovi ;), ampak mimogrede pečeni

Oboje sem spet našla v Hoferju. Kot da hodim samo v to trgovino?! :)))))

Prebranec od Ete je odličen, dober je tudi ričet.

Tudi jaz se strinjam da je prebranec od ETE zelo dober. Ponavadi ga imam doma vedno na zalogi. Aha pa še mesne torteline iz Eurospina. So nam zelo dobri. (pa še hitro pripravljeno kosilo – tortelini s parmezanom + solata)

Lp, ela s

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close