Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek že pakira kovček

že pakira kovček

….ja, ti pr…..a! Le kako si je drznila prevarat takega dedca?

Če to ni spet ena provokacija in je vse skupaj res, potem je to samo še en dokaz več, da je folk v osnovi “glup ko točak”. Se oproščam za sposojen izraz od bivših bratov, samo najbolje opisuje stanje duha.

Da se pusti takole ujeti, sramoto nam dela 😉

Ne ni provokacija.Samo ne morem razumet kako je lahko bila takšna prasica da se je šla poleg mene z drugim poseksat.

Ja Džoko, k prascu spada prasica, kako ti njej, tako ona tebi. Prav ti je.

Samo ne razumem zakaj bi naj bil jaz prasec?Absurd pa je bil ko sem jo zaradi tega pustil,da mi je grozila da bo povedala moji ženi.Komaj sem se rešil hudiča babjega zmešanega

Ja, Džoko! “Vsakemu svoje” pravijo…. Menda, da se nam v življenju vse zgodi z določenim namenom – da se iz tega nekaj naučimo. In kaj si se naučil ti?

Moški

zdaj se lahko v neskončnost prepirava kaj je zavajanje . Menda ja ne misliš, da je svet narejen samo iz poštenih moških oziroma žensk? Daj lepo prosim, ne ga brisat.

Še drugi del zgodbe, ko si se ravno v zavajanje obesil; tudi moški sem postala s podobnim oglasom za ženske. In dobila sem vsega 4 pisma, tudi pri iskanju “ljubice” mi ni šlo nič bolje 2 pisma.

Sicer pa pošteno žensko si baje sodeč po forumu “ljubezenski nasveti” že našel, pa ti ni bila zadosti dobra … to pa meni ni več zavajanje, ampak izdaja …

Zakaj ne bi bil prasec?

Ti si imel ženo in ljubico. Ljubica (samska?) je imela tebe in še enega drugega. Očitno je potrebovala še nekaj česar ji ti nisi dal, pa je šla še drugam

Zakaj pa si ti šel še drugam poleg žene?

Zato ne razburjaj se. Ni prasica. Kvečjemu si prasec ti, saj ti imaš ženo.

LP

Ej, Džoko. Nobena ljubica ne čaka doma moškega, kdaj se bo odtegnil od ženičke in prišel k njej:))) Vse imajo še kakšne rezerve zraven, kar je tudi pametno. Ne vem, kaj se buniš. Dobil si točno to, kar si zaslužil.

Ampak veš saj mogoče imaš prav samo jaz sem imel poleg žene to ljubico ki se je šla poseksat z drugim.Finta pe je bila v tem da je ljubica vedela da imam ženo ampak ni vedela da imam zraven še eno ljubico,ta prasica grda kurvirska.

no potemtakem si ti tisti grdi kurvir:)))

Ne ne ona je bila kurba grda kurvirska.Hudič babji kakor hitro me je zagledala je že tiščala noge narazen.Ampak ona tadruga ljubica ,tista pa je bila prava ženska.Pa še zdaj je moja ljubica.Ampak moram pa vam povedat da sestra od moje žene mi pa noče dat seksat.Lahko ji delam čisto vse edino not ji ga ne smem dat.Ampak ne mislite da moja žena ni zadovoljna.Tudi ona dobi svojo porcijo heheheh.Ja ne vejo pa ena za drugo.

ohoho..ti si pa pravi džoko ej..

Samo tota ljubica je bila prava kurba da se je šla poleg mene poseksat.Ko pa sem jo zaradi tega odjebal pa je jokala stokala cvilila in prosila naj je ne pustim.Še tri leta mi potem ni dala mira.Moram pa vam povedat da imam zopet eno ljubico za katero nihče ne ve,ženina sestra pa še mi vedno ne da seksat.Imam pa nagledano eno starejšo žensko ki ima zelo veliko rit ampak baba se noče niti pogovarjat z menoj kaj šele kaj drugega.

Hehehehe Džoko

ej džoko ti pa imaš domišljijo he,he,he lahko bi pisal ljubezenske romane,ali pa v vroči kaj pa še kaj dobil zraven………
lp

vesna

provokacija!

Prisegam da ni provokacija in je vse res

No zdaj bi pa radi zvedeli če je že spakiral ali pa sta se pobotala.

Ampak mene resnično zanima kako se je zgodba razpletla.

Upam, da mu nisi dajala denarja za avtobus. Jaz bi mu dala eno krepko klofuto za adijo. Samo veš kaj me zanima: kako pa to, da nisi že prej ugotovila, da ima ljubico oz. si jo išče?
Ti pa zdaj prečisti stanovanje, pojdi si naredit novo frizuro, kupi si novo sexy oblekico in zaživi znova, srečna, vesela in nasmejana!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close