Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zdravstveno zavarovanje

zdravstveno zavarovanje

Moj mož je nezaposlen , prestar za zaposlitev, z raznimi zdravstvenimi težavami. Včasih je bil zavarovan še dodatno preko mene, sedaj pa ima obvezno zdravstveno zavarovanje preko občine, po novem bo menda to prevzel CSD. Kamorkoli gre, je treba plačat , le za zdravila je bilo treba plačati 20 €. Pregledi od 7 do 15 €, a to je šele začetek.
Koliko stane dodatno zdravstveno zavarovanje, ali naj še to prevzamem nase, ko ga že tako težko preživljam. Tudi sin še ne dela.

Stane 25 evrov.
Je pa odvisno od tega, kako pogosto potrebuje zdravstvene storitve. Če večkrat, potem se splača plačati dodatno.

A to osnovni pregled?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A to osnovni pregled?[/quote]
Malo dvomim….Jaz nikoli nisem imel dodatnega zav. Ko sem rabil kakšen pregled, nisem nič plačal…Pa čeprav je to bilo le 3krat v dvajsetih letih…..

Dodatno zavarovanje bodo ukinili.

To je pa še v božjih rokah.:)

🙂 hja, ne vem. Že ustanovitev je bolj čudna. Bog ne ustanavlja take super zavarovalnice. 🙂

živjo, CSD je prevzel te naloge, vendar če greš tja, te pošljejo na očino, če greš na občino, te pošljejo spet na CSD. meni je poteklo zavarovanje (osnovno) z zadnjim v letu, vendar so se osločili, da bodo podaljšali zavarovanja dokler ne bodo začeli tiskati novih odločb. zakaj gospodje in gospe ne morejo natisniti ročno odločbe mi pa ni jasno (če so jih včasih pisali na roke, jih pa naj zdaj v word obliki). tako da osnovno imam, zgleda pa da tudi dopolnilno.

lp
s.

Pa se splača za teh 15€ letat okoli in povsod gate gol vlečt?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close