zdravniška komisja – telefon
Pa saj to po moje ni kar ena soba, kjer imajo telefon, ampak je najbrž nekaj zdravnikov, ki se po potrebi skupaj spravijo in pregledajo izvide – si mislim, da imajo več zaposlenih in so različni zdravniki v različnih komisijah. Tako da kar neke številke od “komisije” ne boš dobila, vedet moraš, kdo je nadzorni zdravnik za tvojo zadevo in njega poklicat. Vsekakor pa če pokličeš zzzs, ti bojo že znali tam svetovati, kako priti do njih.
Najprej poglej na odločbi,ki si jo prejela če je čisto zgoraj napisana tel.številka oz.na zadnji strani ime in priimek zdravnika ki je urejal tvoje zadeve?
Drugače pa:
ODDELEK NADZORNIH ZDRAVNIKOV V OE
MIKLOŠIČEVA UL.24 lokacija MALA ULICA3
1507 LJUBLJANA
01/30 77 702
VODJA ODDELKA NADZORNIH ZDRAVNIKOV
01/30 77 702
DELOVNI ČAS:
PON,TOR 8-12,13-15
SRE 8-12,13-18
PET 8-13
TOR,SOB,NED ZAPRTO
ZDRAVNIŠKA KOMISIJA
MALA ULICA 3
01/30 77 771
INFORMACIJSKI CENTER
MIKLOŠIČEVA C 24
01/30 77 200
Fullllllll mi gre na jetra, ko se nekdo tako potrudi in napiše kaj želi in na koncu ne pove niti HVALA!!!!!!!!!!!!!!
Urša81, si ni zaslužila niti hvala od tebe – nujno rabim????????
Kako ste nekatere nesramne po drugi strani se pa delate pametne, da se vam že krave v štali smejijo!!!!!!!!!
Ufffffffff kako me to r******………
Urša 81, resnično HVALA!!!!
Za tebe – na živce mi gre – ob taki uri, ko je Urša81 napisla odgovor, nisem imela rač.prižganega, saj mi je akutno zbolel dojenček, bila sem z njim na Metelkovi v dežurni amb. Ker otroček trenutno spančka, sem šele zdajle pogledala odg.. ZATO NE SODI TAKO HITRO, KER NIMAMO VSI ČASA VISET NA RAČ., AMPAK SE NAM DOGAJAJO TUDI HUDE STVARI.
Sem pa že v vprašanju napisala tudi hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.