Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravniki-od kje jim energija?

Zdravniki-od kje jim energija?

Odgovor na objavo uporabnika
Turbulurtur, 22.08.2025 ob 12:39

fsgsfgk, 22.08.2025 ob 10:04

Turbulurtur, 22.08.2025 ob 10:01

Šnelca_783, 22.08.2025 ob 09:54

Money, money jih gor drzi.

Ko bodo v penziji, jih bo imela v krempljih depra.

Ce so na kokainu, kako da nimajo psihoze, ne podavijo pacientov??? Al to kombinirajo koko in antipsihotike, dormecume???

ja kokain izjemno poškoduje možgane. Le redki jo odnesejo dobro skozi. Tko da je to bolj droga uničenja in trpljenja, kot pa droga za bogataše kot se je govorilo včasih.

kdor ima denar kupuje kvalitetno drogo, ne pa primešanih tistih konjskih in pasjih pomirjeval.

kvalitetna roba je samo v kolumbiji v kristalu, kjer je 100% čisto, dokler pride do slovenije je že vse zmleto in zmešano s primesmi, čim je prah pomeni ni več čisto! In 100% droga recimo kokain ti poškoduje možgane bolj kot katerikoli strup! Saj kokain v osnovi je strup! Samo poglej kako ga proizvajajo, je vse na spletu.

ja vem kako ga proizvajajo in ni variante, da bi ta drek dala vase. vseeno pa je dejstvo, da so ti hiperaktivneži v glavnem vsi na nekih poživilih in koka je menda kar dobra za to. dohtarji pa imajo prost dostop do vseh zdravil in res veliko jih to jemlje kot bombončke.

Meni je smešno, ko jamrajo, kako so dopoldan v javni službi vsi izgoreli zaradi obremenitev in pritiskov. Popoldan v privat ordinacijah pa vsi sveži in nasmejani. Kapitalizem dohtarje prav prerodi

Uh kolk je droge in zadrogiranih v zdravstvu.

Ptica973, 22.08.2025 ob 12:44

Meni je smešno, ko jamrajo, kako so dopoldan v javni službi vsi izgoreli zaradi obremenitev in pritiskov. Popoldan v privat ordinacijah pa vsi sveži in nasmejani. Kapitalizem dohtarje prav prerodi

jap. norca se delajo iz ljudi in sistema! Ker jim ljudje in sistem to dopuščajo!

Oh, mi smo hodili k eni ortodontki, ki je samo govorila, pametovala in vpila na starše, delala je pa vse sestra! Verjetno bi šla dopoldan komot podpisat še par papirjev v ZD. Ortodontija tudi ni nek strašno naporen posel.

jaz ko gledam naše, ma super so, pridni prijazni skrbni, res lepo je delat z njimi..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close