ZDRAVNIK za odrasle Domžale
Sam bejž stran od nje,kolikor te nosijo noge! Laze da te poklice nazaj v resnici te ne pa se ne zavzame se za pacienta zdira se … uglavnem primitivna oseba…uglavnem obnasanje ima tako kot da je bolan clovek zadn drek na cesti! Ne vem kdaj misljo ukrepat proti taki zdravnici oz ki to ni saj s takim nacinom si ne zasluzi tega naziva ki ga ima!! Res v sliveniji je porazno in se navaden pacient nima nikakrsne zascite se tam ko jim pises za pacientove pravice za pomoc…je jasno takoj da drzijo skup z dohtrji ker nimajo posluha niti oni. Pac jebe se jim in to je absurdno!
Na konc smo pa vedno vse mi pacienti krivi?!
To zame ni starševski čvek,kjer jaz tu ne vidim,da bi se starši pogovarjali 0 otrocih.Ampak je ena od oblik najbolj sprevrženih človeških lastnosti.Ne pravijo zastonj,da nobena žival ni tako grda kot človek.Kajti včasih so besede hujše od ugriza.Sploh če niso upravičene ali če jih napiše nekdo,ki niti pomisli ne kakšno bolečino lahko povzroči.Zelo rada bi videla,da bi se nekoč našel junak,ki bi znal brisat vse zlonamerne komentarje.
Kakšne pišete nekateri!
Tudi sama sem pri dr Vode in jo lahko pohvalim. Imela sem kar nekaj težav z zdravjem, pa se je vedno zavzela, poslušala, pomagala. Je pa res, da imajo zdravniki pogoje dela kot jih imajo. Žal.
Ampak da se z imenom in priimkom tako blati osebe na javnem internetu je pa res odraz osebe, ki to počne! Vsak ki to počne bi se moral najprej vprašati kako bi se počutil, če bi se sam znašel na svetovni deski s takim izrazoslovjem ob svojem imenu. Ker prav vsak od nas bi se na neki točki lahko znašel, saj imamo vsi slabe dni in delamo napake! Ni to način za reševanje stvari!
Tudi jaz sem pacientka dr.VODE.In srečna sem ,da sem.Zaradi njene strokovnosti in srčnosti sem še vedno tu.Zato me bolijo vsi ti žaljivi komentarji.
Moramo se zavedat,da so tudi zdravniki samo ljudje.Ni jim lahko.Saj vsakodnevno obravnavajo takšne in drugačne paciente,morda tudi s hudo diagnozo.In kako naj se pri vsem tem smejijo in kažejo vesel obraz.Tudi jaz sem nekočn delala z ljudmi.In spomnim se nekega starejšega gospoda,ki je skoraj vsak dan z vnukinjo hodil k nam.Njun smeh in dobra volja sta mi vedno polepšala dan.kar naenkrat pa temu ni bilo več tako.Gospod je še vedno prihajal sam ves čemeren in osoren.Kmalu smo izvedeli,da so njegovo vnukinjo, tisto malo deklico neznanci ugrabili izpred doma.Še do danes je niso našli.Zato nehajmo obsojat ,ker vsak samo zase ve in samo zase lahko govori.
Forum je zaprt za komentiranje.