Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravnik mi je dejal, da ME BO PRISLIL V CEPLJENJE ALI PA BOM BREZ OSKRBEl

Zdravnik mi je dejal, da ME BO PRISLIL V CEPLJENJE ALI PA BOM BREZ OSKRBEl

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 07.09.2021 ob 15:33

Zastonj se tukaj ribamo med sabo. V vsakem primeru bomo nasankali, tako ali drugače. Jaz v zgodbo verjamem, ker sem doživela podobno reakcijo od svoje zdravnice.

verjemi, da sem napisal resnico. še premalo sem napisal, kar mi je dejal, dvakrat je dejal da gre za prislo in da nas bodo s temi ukrepi vse prislili v cepljenje ali pa ne bomo več deležni zdravniške obravnave in da napotnice za nujno ne bo izdal. potem je še dejal kaj s egrem, češ da on je stroka in strokovnost in zakaj ne verjamemo stroki ki vsa v en glas govori, da so cepiva varna.od njega imam tudi nekaj mailov, kjer mi je pisal to isto, razen seveda prislie tega si zapisat ne upa, po telefonu pa upa govort brez sramu, direkt je dejal, JA PRISLILI VAS BOMO.

vsi vi ki mislite da je to laž ali pravokacija PRIŠLI BOSTE NA VRSTO ŠE VESTE NE KAJ VAS ČAKA.

Seveda se ti je to zgodilo 🙂

Pa pujski tudi letijo.

No in zakaj vsaj be poves kater zdravstveni dom je to ?Da se pripravimo

Glede na zapisano mislim da se je zgodilo nekako takole: avtor je zahteval napotnico pod nujno ( da ne rabi PCT). Zdravnik mu je povedal, da njegovo stanje ni nujno in da dobi napotnico pod redno. Avtor je ven padel (tako kot s svojim zapisom tu) in težil da ne bo plačeval testa in začel zmerjat zdravnika s fašistom. Zdravnik ga je imel poln kufer pa mu je rekel da napotnice pod nujno ne dobi. In če noče plačevat naj se gre cepit.

Avtor – se ne strinjam s plačevanjem testov. Se pa tudi strinjam z zdravnikom, da ti za nenujno stanje napotnica pod nujno ne pripada. In še nekaj tvoj zdravnik ni kriv za PCT, svoj gnev raje usmeri na prave krivce.

sem avtor, 07.09.2021 ob 14:46

lažeš, 07.09.2021 ob 10:15

skorumpirana podkupljena banda, 07.09.2021 ob 09:47

Zdravnika sem poklical po telefonu in mu dejal, za napotnico, je dejal, da jo ne bo izdal in da imamo na voljo cepljenje,da stroka ve več kot jaz in da naj ga neham zafrkavat. Sem dejal, da se cepil ne bom, je dejal, POTEM PA DOMA TRPI BOLERČINE SAJ TE BOMO SLEJ KO PREJ PRISLILI, DA SE BOŠ CEPIL ALI PA BOŠ BREZ ZDRAVSTVENE OSKRBE.

KAJ SI VI O TEMJ MISLITE, ZKLAGAL SE NISEM MI JE ŽAL, DA GA NISEM POSNEL IN DAL POSNETEK NA YOUTUBE.

A STE SI KDAJ MISLIL DA BO DO TAKEGA TERORJA PRIŠLO

Ne nakladaj.  Kakšno vezo ima izdaja napotnice s pogojem PCT?

Zdravnik jo izda elektronsko in jo lahko dobiš na mail, ali pa preko portala ZVem.

ti kreten zahojeni, zahteval sem izdajo napotnice za nujno, ker če imaš napotnico nujno, kar osebi pripada, ne potrebuješ pogoja pct ti bedno fašistično debilno teslo. dejal je, da je za to stanje dovolj redna napotnica, ta fašist baraba kriminalec od dohtarja, če me bo prijelo ga bom počakal za vogalom in govnača s kolom po glavi mater mu jebem in njemu in vsej fašističlni golazni, dobili so moč, ki jim jo je dal fašist z dodatki in so polni denarja, imajo zaslombo svojega ceha, saj so skoraj vsi podkupljeni pa skorumpirani in sedaj delajo kar hočejo. potem je dejal da nas bo prislil v cepljenje ali pa ne bomo smeli nikamor več na pregled. saj pravim mi je žal da nisem snemal ampak nič zato ga bom jutri spet klical pa sprovociral in snemal barabo pokvarjeno plešasto.

Se strinjam. Ta golazen psihopatska je samo za odstrel.

Neprijavljena, 07.09.2021 ob 17:14

Glede na zapisano mislim da se je zgodilo nekako takole: avtor je zahteval napotnico pod nujno ( da ne rabi PCT). Zdravnik mu je povedal, da njegovo stanje ni nujno in da dobi napotnico pod redno. Avtor je ven padel (tako kot s svojim zapisom tu) in težil da ne bo plačeval testa in začel zmerjat zdravnika s fašistom. Zdravnik ga je imel poln kufer pa mu je rekel da napotnice pod nujno ne dobi. In če noče plačevat naj se gre cepit.

Avtor – se ne strinjam s plačevanjem testov. Se pa tudi strinjam z zdravnikom, da ti za nenujno stanje napotnica pod nujno ne pripada. In še nekaj tvoj zdravnik ni kriv za PCT, svoj gnev raje usmeri na prave krivce.

Tudi o covidu se nam ni sanjalo in nismo verjeli, da bo do nas prišlo. Pa je. Tukaj je. Slovenija je polna podkupljenih in pokvarjenih zdravnikov. Ne vem, zakaj zgodba ne bi bila resnična. Tudi zdravnik če preveč izda napotnic, jih dobi po prstih od države, potem pa se nad pacienti znašajo, ker je zdravstvo na psu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close