Zdravnik mi je dejal, da ME BO PRISLIL V CEPLJENJE ALI PA BOM BREZ OSKRBEl
Grenivka422, 07.09.2021 ob 15:33
Zastonj se tukaj ribamo med sabo. V vsakem primeru bomo nasankali, tako ali drugače. Jaz v zgodbo verjamem, ker sem doživela podobno reakcijo od svoje zdravnice.
vsi vi ki mislite da je to laž ali pravokacija PRIŠLI BOSTE NA VRSTO ŠE VESTE NE KAJ VAS ČAKA.
Glede na zapisano mislim da se je zgodilo nekako takole: avtor je zahteval napotnico pod nujno ( da ne rabi PCT). Zdravnik mu je povedal, da njegovo stanje ni nujno in da dobi napotnico pod redno. Avtor je ven padel (tako kot s svojim zapisom tu) in težil da ne bo plačeval testa in začel zmerjat zdravnika s fašistom. Zdravnik ga je imel poln kufer pa mu je rekel da napotnice pod nujno ne dobi. In če noče plačevat naj se gre cepit.
Avtor – se ne strinjam s plačevanjem testov. Se pa tudi strinjam z zdravnikom, da ti za nenujno stanje napotnica pod nujno ne pripada. In še nekaj tvoj zdravnik ni kriv za PCT, svoj gnev raje usmeri na prave krivce.
sem avtor, 07.09.2021 ob 14:46
lažeš, 07.09.2021 ob 10:15
skorumpirana podkupljena banda, 07.09.2021 ob 09:47
Zdravnika sem poklical po telefonu in mu dejal, za napotnico, je dejal, da jo ne bo izdal in da imamo na voljo cepljenje,da stroka ve več kot jaz in da naj ga neham zafrkavat. Sem dejal, da se cepil ne bom, je dejal, POTEM PA DOMA TRPI BOLERČINE SAJ TE BOMO SLEJ KO PREJ PRISLILI, DA SE BOŠ CEPIL ALI PA BOŠ BREZ ZDRAVSTVENE OSKRBE.
KAJ SI VI O TEMJ MISLITE, ZKLAGAL SE NISEM MI JE ŽAL, DA GA NISEM POSNEL IN DAL POSNETEK NA YOUTUBE.
A STE SI KDAJ MISLIL DA BO DO TAKEGA TERORJA PRIŠLO
Ne nakladaj. Kakšno vezo ima izdaja napotnice s pogojem PCT?
Zdravnik jo izda elektronsko in jo lahko dobiš na mail, ali pa preko portala ZVem.
Se strinjam. Ta golazen psihopatska je samo za odstrel.
Neprijavljena, 07.09.2021 ob 17:14
Glede na zapisano mislim da se je zgodilo nekako takole: avtor je zahteval napotnico pod nujno ( da ne rabi PCT). Zdravnik mu je povedal, da njegovo stanje ni nujno in da dobi napotnico pod redno. Avtor je ven padel (tako kot s svojim zapisom tu) in težil da ne bo plačeval testa in začel zmerjat zdravnika s fašistom. Zdravnik ga je imel poln kufer pa mu je rekel da napotnice pod nujno ne dobi. In če noče plačevat naj se gre cepit.
Avtor – se ne strinjam s plačevanjem testov. Se pa tudi strinjam z zdravnikom, da ti za nenujno stanje napotnica pod nujno ne pripada. In še nekaj tvoj zdravnik ni kriv za PCT, svoj gnev raje usmeri na prave krivce.
Tudi o covidu se nam ni sanjalo in nismo verjeli, da bo do nas prišlo. Pa je. Tukaj je. Slovenija je polna podkupljenih in pokvarjenih zdravnikov. Ne vem, zakaj zgodba ne bi bila resnična. Tudi zdravnik če preveč izda napotnic, jih dobi po prstih od države, potem pa se nad pacienti znašajo, ker je zdravstvo na psu!
Forum je zaprt za komentiranje.