Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravnik

Zdravnik

lep pozdrav.

Zanima me ali ima še kdo problem najti novega zdravnika.Moja zdravnica ne dela več od 22.11.Včeraj so poslali pošti naj si novo najdem.V zdravstvenem domu šiška kjer zdaj hodim zdravniki ne sprejemajo več novih pacientov.Sem klicala tja pa pravijo,da bo treba drugam.Edino za nujne primere.Kolikor sem slišala je na viču isto.Skratka očitno ne bo lahko.

Ja koliko pa si že stara, da potrebuješ zdravnika?

Govora je o Ljubljani

Starostniki,če nimaš nič pametnega za napisati zakaj potem pišeš.Moje vprašanje je bilo resno.Lp

V Ljubljani ni prostih zdravnikov. Mene je po pol leta iskanja vzela zdravnica družinskega člana, ki pa ima tudi presežek pacientov.

Zadnje čase se o tem problemu veliko govori in piše.

Odgovor na objavo uporabnika
Petra239, 26.11.2021 ob 13:13

lep pozdrav.

Zanima me ali ima še kdo problem najti novega zdravnika.Moja zdravnica ne dela več od 22.11.Včeraj so poslali pošti naj si novo najdem.V zdravstvenem domu šiška kjer zdaj hodim zdravniki ne sprejemajo več novih pacientov.Sem klicala tja pa pravijo,da bo treba drugam.Edino za nujne primere.Kolikor sem slišala je na viču isto.Skratka očitno ne bo lahko.

Dobro jutro.  Najdi si zdravnika v kakšni vasi, ali pa čakaj da bo kakšen začel delati v Ljubljani.

Dokler ne najdeš zdravnika je tvoj karton v arhivu, ti pa v primeru bolezni pokličeš in greš k zdravniku, na katerega te napoti vratar.

je isto po celi Ljubljani

se odjavi tudi od zdr. zavarovanja. Boš veliko prihranila!

več deset tisoč brez Tudi res! Očitno bo treba tako.Lp

Da bo ceneje Ti imaš pa prav.Lp

ohjej Potem nas je veliko.Vsem želim,da bi se le dalo uredit.

Hvala za odgovore.Sem dobila zelo dolg odgovor ba mail iz Lj-Vič.

Piše,da je v lj res problem.Samo za šport,sladkorne bolnike in še nekaj drugih.Žal

Najtežje je zdraviti zdravnike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close