Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zdraviliško zdravljenje

zdraviliško zdravljenje

Zanima me, če ti zdravilišče mora nuditi nadstandard (da si sam v sobi)? Seveda z doplačilom, ki je temu namenjen. Namreč – imam datum zdravljenja, a mi ne omogočijo v zdravilišču, da sem v enoposteljni ali dvoposteljna z doplačilom. Naj bi bil ogromen naval, a mislim, da če želim nadstandard, da mi ga bi morali omogočit, a ne? Kakšne so moje možnosti? Ali zahtevati ali prestaviti, ker mi ne omogočijo?

Kakor vem, vam morajo omogočiti, da ste sami v sobi, seveda z doplačilom.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8011, 02.07.2021 ob 18:26

Kakor vem, vam morajo omogočiti, da ste sami v sobi, seveda z doplačilom.

no, meni ne želijo. Kljub doplačilu, prošnji – so rekli da ne morejo, ker je tak naval preko zzzs….tole me je res zmotilo, kajti še vedno so (kolikor vem ), vsem omogočili. Zdaj pa naj bi še spremljevalce zavračali zaradi navala. Ne vem no, naj še ne bi bilo takega primera. In očitno sem jaz prvi primer?!

Jaz sem bila pred leti v Olimje v Podčetrtku po operaciji konec januarja začetek februarja..jaz sem zahtevala sobo da sem bila sama v njej..seveda sem to doplačala bila pa sem 3 tedne.

Verjetno je sedaj res problem ker je glavna sezona in dopusti dobiti enoposteljno sobo.

Saj lahko razporedijo. Njihova zasedenost ni moja stvar. Bi mi pa dali datum pozneje. Mislim da imamo vsi pravico do enakih moznosti. Naj vodijo evidence. Sem pravocasno javila zelje in bi pac datum dali drugi. Ne vem kje je finta, da ne upostevajo. In res…. Javila pred datumom zelje. Torej…?

Morajo omogocit. Ni druge. Ce ne zelijo, je vzrok drugje, ne da je guzva. Vec € dobijo od 2, kot 1 ??

Zanima me kam se lahko pritožiš, za nemir v sobi z stanovalko. Bila sem v termah z cimro  prek zdravstva na terapijah Ker pa je bilo grozno. Zvečer ob 23h je hodila v sobo spat.bila je zelo glasna prebujala me češ  ,da ona ne more spati. Čez dan je samo prišla ,da se je preoblekla vedno ko je prisla v sobo je  vhodna vrata in balkon je odpirala  tudi ponoci  je naredila prepih  da jo je vroče. Skratka bilo je grozno.Hvala bogu ,da je po 10 dneh samovoljno  zapustila hotel drugace bi verjetno pristala v bolnici Napisala sem tudi email v terme kaj se je dogajo pa nisem dobila nobenega odgovora.Rada bi še napisala na ZZZS ,da taki nimajo več kaj iskati v termah ampak žal nimam naslova. Lp

Terme niso brezplačen dopust,  ampak delovna terapija.
A v bolnišnici tudi zahtevate svojo sobo?
Olgica mislim, da si tudi ti težavna, zato pa stanovalka ni prihajala v sobo.

Kleopatra922, 13.08.2023 ob 13:40

Terme niso brezplačen dopust,  ampak delovna terapija.
A v bolnišnici tudi zahtevate svojo sobo?
Olgica mislim, da si tudi ti težavna, zato pa stanovalka ni prihajala v sobo.

Kleopatra 922

Želim ,da tudi vi enkrat to doživite in me zanima kaj boste rekli.

Mislim da je bila razvajenk..ker ni bilo vse po njenem.Tudi drugi so opazili  kaj je delala ne samo jaz.Jaz sem prišla na terapije ne pa igrat menekenko.Če bi imela hrbtenico bi mi naj v obraz  povedala. Z njo se noben ni hotel družit ,ker so videli kaj dela.Jaz sem imela polno prijateljic.ona nobene

Je bil kdo v  zdravilišču Moravskw toplice  preko Zzzs ?Kaksna je nastanitev …nočem komplicirat …grem prvič  pa me malo zanima .Hvala za odgovore.

Moja cimra je prdela tako močno, da je zastavila spalnico.

V času počitnic verjetno res nimajo prostih sob. Če pravi čas rezerviraš enoposteljno sobo, ti jo omogočijo z doplačilom. Ni pa to njihova obveza. Zzzs poravna terapije, nastanitev in hrano. Nikakor pa ne nadstandarda.

Poizkusi prestaviti termin, ko bo prosta soba.

Sem bila v Šmarjeških in so mi po teženju omogočili. V sobi z neznanko ne bi bila. Res sem se hodila čez dan samo preoblačit v sobo in potem spat okoli 20.ure ali celo malo kasneje. Po večerji.

Časa za druženje nisem imela, sem bila cel dan na terapijah. Pač sem ponavljala vahe na fitnesu, v bazenu. Vsako popoldne na sobnem kolesu še vsaj 1 h, vadba v fitnesu še vsaj 2h, v bazenu uro, dodatne masaže popoldan, pač samoplačniške. Vsak dan smo mislim da ob 14ih imeli skupno telovadbo, potem sem delala sama celo popoldne do večerje.

Dopoldan sem pa tudi še dodatno delala.

Čeprav sem bila v sobi samo ponoči, si ne predstavljam, da bi bila s kom. Odprem okno po želji, lahko imam celo noč tv vsaj prižgan. Pač ne maram teme. V kopalnici stvari, da se ne umikam in podobno.

Nišans, da sem še z nekom!

Sem jim povedala, da se bom sicer vozila. Menda se ne smeš, a sostanovalka zame ni bila opcija. Sem pa precej doplačala in bivala v najdražjem delu hotela. Menda to naj ne bi. Dobro je bilo, ker je bil v tisti restavraciji potem najdaljši časovni razpon obrokov. Reimo sem bila v bazenu do 20ih in nato šele šla na večerjo.

Ene ste res razvajene primadone.

A tebe ne moti prdenje sostanovalke?

dejstvo, 17.02.2025 ob 03:04

Ene ste res razvajene primadone.

Pri 40+ si hotelske sobe ne bom delila z neznanko. Se raje odpovem zdraviliškemu zdravljenju. Le-to je žal, izjemno skromno in dejstvo je, da bi  imela z enakim plačilom , kot za enoposteljno sobo, za zasebne fth, imela veliko več! Tako sem se res 11 dni posvetila sebi, rekreaciji, a žal daleč od pričakovne učinkovitosti fth v zdravilišču!

Nikakor ne bi pristala na dvoposteljno sobo! Nisem razvajena, samo vem, kaj želim! In niti pod razno mi ni do nekih klepetov z neznanci, s katwrimi z izjemo poškodbe, nimam prav nič skupnega!

Toplice so samo zapravljanje denarja, bil v Šmarjeških lani po težji poškodbi, upal  na izboljšanje, manjka jim kadra , terapije bi morale potekati od 7.00 do 17.00, pa popoldanske izmene ni  ker ni kadra, torej so as vse sklačili skozi do 15.00 ko odidejo domov, osebje ne gleda kartončkov delajo na pamet, oziroma te pogleda in nekaj priklopi, pri masažah enako enkrat leva enkrat desna, napisana samo desna, stopala se je lotila samo ena maserka, pa zaradi njega sem bil tam.

Šele privat maserka doma se je poglobila v poškodbo in mi pomagala kolikor se je še dalo.

lepo je povedala , tudi ona je nekoč delala v enih od toplic, tam so plače slabe in zato jim dol visi.

rešitev je izdaja vavčerjev za zdravljenje, ni nujno v toplicah, lahko tudi pri lokalnem fizioterapevtu, če bi se odločil za lokalca bi za tisti znesek dobil toliko več terapij, odločal bi se pa vsak sam.

Točno to, zelo slaba fizioterapija v Šmarjeških toplicah, delali so skoraj sami študentje, kot po tekočem traku in imaš filing, da ne vejo kaj delajo. Ekrat en kaže vaje, drugi dan reče drugi, to se ne sme dela, če ste imeli operiran kolk.

In kompliciranje, da mi ne dajo enoposteljne sobe in jest moraš v drugi jedilnici, kot gostje hotela.

Pozdrav je gdo bil na zdraviliškem zdravljenju v Rogaški Slatini. Hvala

Mene pa zanima ali lahko po poškodbi gležnja in stopala, lahko preko ZZZS zaprosim za zdravljenje in pripadajočo fizioterapijo v tujini. Pa še bolj poceni bi bilo…

Zdraviliško zdravljenje in FtH v tujini nista pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji.

Anonimno 9159, 02.07.2021 ob 23:01

Saj lahko razporedijo. Njihova zasedenost ni moja stvar. Bi mi pa dali datum pozneje. Mislim da imamo vsi pravico do enakih moznosti. Naj vodijo evidence. Sem pravocasno javila zelje in bi pac datum dali drugi. Ne vem kje je finta, da ne upostevajo. In res…. Javila pred datumom zelje. Torej…?

Možnost obstaja, uživaš jo lahko pod določenimi pogoji, ki jih pozna ponudnik storitve. Dali so ti možnost normalne nastanitve kot večini ostalih. Za uresničitev posebne osebne želje verjetno obstaja čakalna vrsta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close